gordan84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- 5800x
- GPU
- 4070 Ti
Za par mjeseci treba da odradim stan kao na slici. Već sam isplanirao unutrašnje uređenje i raspored i planirao sam uzeti neki HiFI sistem tj pojačalo i zvučnike. Možda se čini da sam poranio sa pitanjem ali bih volio da isplaniam budžet. Za početak da kažem da nisam tačno definisao koliko ću potrošiti na ozvučenje, ali hajde da dam ovako ugrubo neku cifru, npr. 900€ za zvučnike, pojačalo i zvučnu kartu za PC.
Ne razumijem se mnogo u HiFi opremu pa vas molim da mi preporučite šta bi zadovoljilo moje potrebe.
Veoma volim dobar zvuk. 70% vremena slušam new age muziku, dakle opuštajuću bez mnogo basa a ostatak je stariji pop i dance.
U dnevnom boravku, kao što se vidi na slici, planirao sam muziku puštati preko računara (HTPC) tako da bi mi trebala i neka zvučna kartica.
Na HiFi forumu sam dobio preporuku za Epos M5i i Denon PMA-710AE.
Ima li iko iskustva sa pomenutim sistemom i dajte možda još neke preporuke?!
Ne razumijem se mnogo u HiFi opremu pa vas molim da mi preporučite šta bi zadovoljilo moje potrebe.
Veoma volim dobar zvuk. 70% vremena slušam new age muziku, dakle opuštajuću bez mnogo basa a ostatak je stariji pop i dance.
U dnevnom boravku, kao što se vidi na slici, planirao sam muziku puštati preko računara (HTPC) tako da bi mi trebala i neka zvučna kartica.
Na HiFi forumu sam dobio preporuku za Epos M5i i Denon PMA-710AE.
Ima li iko iskustva sa pomenutim sistemom i dajte možda još neke preporuke?!
Prilozi
Poslednja izmena: