Šta je novo?

Hide/unhide drive/partition/folder programce?

Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
785
Pozdrav,

treba mi neko programce (najbolje bi bilo da se integrise u shell) koje na desni klik daje opciju da hide/lock odnosno unhide/unlock neki drive/folder etc.

U osnovi, treba da mi drugi user na Windows7 ne vidi par particija, a ne bi da ucim user management za windows.

Unapred hvala.

p.s. malo sam google-ovao ali sve su neki programi sa fancy animacijama itd... meni treba nesto prosto, brzo, jednostavno.

Mislim da se ne može tek tako sakriti folder / drive ( za ceo drive sam siguran )
Ako si admin na sistemu, postaviš permissionse nad drajvovima / folderima kojima želiš drugom useru da zabraniš pristup

Da, admin sam na sistemu, hocu za curu da naprvim nalog na 7ici kako ne bi napravila neku pakost.

😀 eh da sam se ja toga ranije setio... Izvini sto idem u off, kako ti svidja 7 (brzina, kompatibilnost, xp compatibility mod...)?

[off]Veoma me prijatno iznenadilo, mada, to je ono sto je Vista trebalo da bude....[/off]

TEP3A

Pošto vidim da ne tražiš dalja uputstva, predpostavljam da znaš kako se to radi ?

Pitam zato što smo zemljaci, ja sam iz Svrljiga

Pošto vidim da ne tražiš dalja uputstva, predpostavljam da znaš kako se to radi ?

Mozda mu je frka, ako mu resis problem, mora te vodi u Kamiondzije na klopu 😀

Ili si i ti iz Svrljig, ili je Kamiondžija nadaleko čuven

Nisam ja sam iz Prokuplja, ali sam svracao nekoliko puta na vesalice.

nisam resio problem, postoje nege glupe user grupe kojima ja ne mogu da nadjem podesavanja...
hteo bi da joj zabranim sve, pa onda dozvolim par stvarii i to je to...

a) Pogledaj ovu temu na Wilders Security forumu.

b) Ako bas mora da se sakrije i zakljuca i sistemska particija onda, na primer, nesto ovako (nije besplatan). Pogledaj na istom sajtu i druge programe, mislim da tu ima stvari koje bi tebe, takodje, mogle zanimati.

c) Ako moze nesto krajnje jednostavno (ali efikasno), putem cega moze da se sakrije i zakljuca sve osim sistemske particije, odnosno svaki folder osim onih koje koristi Windows, onda, na primer, nesto ovako

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno