Šta je novo?

Hide Ip?

nikola92

Slavan
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
304
da li sa tim programom opet mogu da se registrujem na sajt,forum sa koga su me banovali?:trust:

A da probas sa drugom e-mail adresom?

Pa verovatno NECE moci posto je banovan ip )

Poslednja izmena:
@nikola92: a na koji način se konektuješ na net?

Probaj sa zamenom mrezne.

PA jednostavno, iskljucis napajanje iz modema i kada ga ponovo ukljucis, on je promenio IP...Ja to radim stalno kada skidam sa RAPIDSHARE-a, da ne bih cekao...

"Hide IP Platinum is the software you are looking for! Keeping your privacy is simple and easy: the only thing you need to do is open Hide IP Platinum. Hide IP Platinum will find the proxy server available to you and set it as your proxy server automatically. There is nothing need you to concern. Hide IP Platinum have done everything for you!"

Sto bi znacilo da moze!!!
Za forum ti ne bi trebalo praviti problema ali recimo Ping ce ti biti veoma los!

Poslednja izmena:
istina moze ali je bruka sporo,tako da se ne isplati.mozda je bolje resetovati modem?

istina moze ali je bruka sporo,tako da se ne isplati.mozda je bolje resetovati modem?

ako imas adsl, onda mozes da isljucis modem, ako i dalje ne radi, pokusaj preko proxy-ja.

evo mozes preko ove strane, samo ubaci copy-paste adresu tog foruma, i izaberi neki od ponudjenih(ako ne radi jedna probaj sa nekim drugim).

http://proxy.org/cgi_proxies.shtml

posto imas adls najlakse je da promenis ip odnosno resetujes modem
na kablovskom bi bilo malo teze

Izvinjavam se sto upadam u temu, kako to da uradim sa mojim bezicnim internetom?

Vrh Dno