zeko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 675
Imam jedan iritirajuc problem. Naime, u taskbar and start menu properties namestio sam da ikonice u taskbaru (pored sata) budu na always hide, tj da uvek budu sakrivene. Problem pravi ikonica od winfasta (softver za tv kartu leadtek) koja se posle svakog restarta/gasenja-paljenja racunara pojavljuje i ako bi trebalo da bude sakrivena, dok se u taskbar and start menu propertiesu sama namesta na hide when inactive! Inace, za druge dve iconice opcija radi bez problema, tj. zaista su always hide (razer, creative). U pitanju je cisti MSDN WIN XP sp3 bez ikakvih integrated "budzevina".
Da li ima neko resenje kako da i winfast bude uvek na always hide posto smara da svaki put po paljenju kompa opet podesavam?
p.s. Skidanje ikonice iz startup-a/taskbara ne dolazi u obzir posto mora biti tu da bi mi radio daljinac za tv kartu.
Hvala!
Da li ima neko resenje kako da i winfast bude uvek na always hide posto smara da svaki put po paljenju kompa opet podesavam?
p.s. Skidanje ikonice iz startup-a/taskbara ne dolazi u obzir posto mora biti tu da bi mi radio daljinac za tv kartu.
Hvala!
Prilozi
Poslednja izmena: