Šta je novo?

"Hibridni" Logitech?

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Pretpostavljam da bi mi malo pretrage i guglanja dalo odgovor, ali mozda neko moze onako, "na keca", brzo da mi da odgovor...posto ovu scenu dugo nisam pratio...ne znam sta se nudi...

Dakle, da li postoji i koji je to model Logitech misa koji ima sledece karakteristike: da "ispod haube" bude MX1000 (laser obavezan....ili mozda ima neki kome je gotovo kompletna elektronika kao kod MX1000, ili bar priblizno...), ali da bude SA kablom...i treca, dosta bitna stvar, da spolja sto vise "podseca" na MX500 (oblik, ergonomija, raspored tastera, masa, materijali od kojih je napravljen).

Ako 'vako nesto postoji, vichite, pa da idem da pazarim...

P.S. Da pojasnim, treba mi prakticno "MX500 sa laserom", ili, u "najgorem" slucaju, "MX1000 sa kablom"...

Poslednja izmena:
mx400 je meni nesto najpribiznije tome... al ga nisam skoro vidjao
i rekose ljudi da je rx1000 dosta dobar...

Poslednja izmena:
@Danijel -> MX400 deluje kao ok mishonja...ali mnoooogo bi mi nedostajali oni "dugmici" iznad/ispod skrola.

@Typhoon -> Izgleda da je to BAS to sto mi "treba" (realno, ne treba meni gamerski mouse i 2000 dpi...ali zbog nekih drugih stvari, G5 se bas "uklapa"). Jedino ne mogu da mu izvalim onu silver boju na ovim "zvanicnim" fotografijama i onaj "rdjavi" finish/odsjaj/whatever. :trust: Moracu da vidim to prvo uzivo... I nije valjda da ono sto je na slikama oranž, zapravo svetli kad je uklj.??!?! :wall:

eh, kad volis dugmice |)))
sta si uradio tom mx510 kad moras da ga menjas?
moj se drzi vec 2 godine... al ja bih sigurno mx400 vijao, jer meni ti dugmici ne sluze nicemu, a taj oblik mi je puno zgodniji od ovog...
i btw mx400 je bio jedno 50% jeftiniji od ovog g5...

...sta si uradio tom mx510 kad moras da ga menjas?
moj se drzi vec 2 godine...
Uh, ne pitaj me! (btw MX500 je u pitanju...) Imas sve u ovoj temi (obrati paznju na datum - davno je bilo :) ), uz napomenu da je navedeni problem uvek nestajao posle par dana, sam od sebe...i vracao se posle 3-4 meseca, ponovo sam od sebe, i ponovo nestajao posle 3-4 dana. E, poslednje dve nedelje nece da "ode" i sad vec nemam kud' - mora da ga menjam! :crash:

Nazad
Vrh Dno