legend
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 649
dok je na utp sve radi savrseno, kad je na wifi radi lepo dok radi ali ima non stop neke prekide...radi radi radi i onda prekid 10 sec, pa opet radi radi radi pa opet...itd...kao da se non stop sinhronizuje, ili hvata signal, nemam pojma takav mi je utisak....
u pitanju je ADSL kod TS i ruter HG520i. pod wifi podesavanjima je stavljano na auto channel select, 802.11b+g, SSID Number i SSID Index je na 1, itd...sve standardna podesavanja.
oko samog rutera nema nikakvih prepreka (pored je zid i radijator, prozor, standardan stan). buni me sto mi recimo sa drugim, pozajmljenim radi probe, wifi ruterom (tp-link 8900g) sve radi bez problema.
ima li ko ideju sta bi mogao da pokusam da signal bude konstantan?
hvala.
u pitanju je ADSL kod TS i ruter HG520i. pod wifi podesavanjima je stavljano na auto channel select, 802.11b+g, SSID Number i SSID Index je na 1, itd...sve standardna podesavanja.
oko samog rutera nema nikakvih prepreka (pored je zid i radijator, prozor, standardan stan). buni me sto mi recimo sa drugim, pozajmljenim radi probe, wifi ruterom (tp-link 8900g) sve radi bez problema.
ima li ko ideju sta bi mogao da pokusam da signal bude konstantan?
hvala.