Šta je novo?

Heroes V-Tribes of the east

Rotiranje kamere je gotovo obavezno u podzemlju.Nisam probao da ukljucim classic kameru,ali mislim da je u podzemlju kretanje znatno olaksano sa rotacijom.

@ Blackbear imas tu opciju i osnovnoj verziji.

Sad sam bas gledao, jel moze neko da potvrdi da li u osnovnoj verziji Heroja5
ima classic kamere, posto ja evo ne pronadjoh?

Ima, ali treba patch, a koja verzija patcha to donosi ne znam, znam samo da ima.

omijena taktika mi je da uzmem enlightment skill i da ga posle zamenim necim drugim kada mi vise ne treba :smash::smash:)

Pa to ti i nije neka taktika,ne znam dal si primetio ali osim bonus experience-a,enlightment na expert level-u daje i random bonus primary skill svaki drugi level.

Pa to ti i nije neka taktika,ne znam dal si primetio ali osim bonus experience-a,enlightment na expert level-u daje i random bonus primary skill svaki drugi level.

Potpuno se slazem sa tobom da je enlightment super skill, ali u multiplayer-u mi ne znaci mnogo..
Pogotovo sto za razliku od trojke gde mozes da uzmes 8 skilova ovde imas samo 6 sekundarnih skilova gde obicno jedan ili dva odu na rasne unique skilove, tj neophodni su. Sto zna da bude prilicno ogranicavajuce.
Obicno se partije zavrsavaju oko 16 tog nivoa lika, kada 8 dodatnih primarnih skilova ne predstavlja neku tezinu, a u multiju mi je definitivno korisniji logistics skill (toliko potcenjivan od strane mojih protivnika ;) ).
Ali definitivno moze da se iskoristi enlightment skill za brzo levelovanje heroja i za sticanje bar neke prednosti nad protivnikom, posle ga zamenis nekim korisnijim skilom kao na primer attack skill.
Jedine dve rase kod kojih ne menjam ovaj skill su varvari i dwarfovi.

PS. Ne zelim da otvaram raspravu ko ima bolju taktiku sa kojom rasom i sl. Ovo je samo obrazlozenje onoga sto sam napisao u predhodnom postu.

Upomoc! Kako da podelim jedinicu? Ili, ako sam nekro, kako da podignem manje od maksimalnog broja neke jedinice?

Drzis shift dok prebacujes jedinicu, tako se deli.

Ovaj Tribes of the east je stvarno dobar, grafika je poboljsna, bas me lepo iznanadila ona magla kako lepo izgleda na jednoj od pocetnih mapa, zatim muzika je prepravljena,
malo i animacija, igra je bolje optimizovana...sve u svemu veoma lepo.

Ovako je trebao izgledati onaj prvi deo Heroja5

Kako da predjem zadnju mrtvu misiju, onaj jak ko djavo!!! :trust:

Imam problem u Orc kampanji, poslednja misija kada treba da zauzmem grad gde je kao prvi Orc nastao. Uspeo sam sve gradove da osvojim, uzeo cak i tears of asha, ali kada na kraju napadnem grad, nista se ne desava, ne moze da se zapocne napad, i ako se ne pomerim korak od zamka u sledecem turn-u komp heroj ne moze da iazdje izpred zamka i igra pukne, ali ako se pomerim, on izadje i sve u krug....Da li je bag, ili treba jos nesto da se uradi(mada stvarno ne znam sta , sve sam osvojio sto se moze), ili da resetujem nivo-ali to bi me smorilo maximalno, i oduzelo novih par sati....

Skinuo sam sa neta custom mapu: Mercenaries, kada se startuje igra pise:
"It's recomended to use a mod that increase the size of messageboxes for a more convenient reading"
Jel zna neko gde ima taj mod i kako se zove??

Realno nema smisla da odgovaram na @FuRious post jer covek se sigurno snasao :d.

Uspeo sam da predjem kampanju na Normal sa 3.1 patchem i jedini bag mi se desio pri kraju kada se animacija heroja na mapi izbagovala tj. preklopila se animacija heroja na mapi sa jos par takvih ,ali sreca igra je pukla i sve je sredio autosave.

Za kampanju mogu da kazem da je odlicna, sve misje imaju skroz drugcije zadatke i
vrlo su interesantni a sve to obogacuju cutscene.
Igrao sam na Normal i neke misje su bile vrlo lake dok neke sam par puta pokusavao (mozda 2-3).

Sada razmisljam da pocenm Hammers of Fate dodatak je se u TotE kamapanji pojavljuju neki 'campaing' heroji koje prvi put vidim.

Redak je slucaj (kazem za sebe) da neka igra sa velikim brojem u imenu uspe da me zaokupi, prosli heroji su bili 3, 4 sam zaobisao u sirokom luku.

Nazad
Vrh Dno