Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja probao, i sta da kazem, svidja mi se kako su resili neke stvari. Ne obazirem se mnogo na to sto igra puca jer je ovo ipak beta ali najvaznije mi je sto mnogo podseca na trojku a opet uvedene neke nove stvari + lepsa grafika (nije da je neophodna ali eto, nije je ni lose imati...). Ghost mode nisam probao jer sam igrao samo u hotseat-u a ni duel mode koji omogucava na brzinu sklepati velike armije i imati veliku bitku bez potrebe za igranjem. Znaci otprilike mini partija za 20ak minuta... A ghost mode je (za one koji ne znaju) novi mod koji su stavili i koji radi po principu ako je igra u lan-u (ili na internetu) kada igrac zavrsi potez dobija ghost-a sa kojim moze da vrshlja po mapi, s tim sto ghost ima odredjeni broj poena za kretanje i ostale akcije (a broj poena se povecava sto vas protivnik trosi vise vremena za potez)... any more q's?
Ja imam betu vec 5 dana. Nema sta da se instalira, otpakuje se i pokrenes. Izgleda da ce Heroji biti zasticeni nama svima mrskim SF-om
Sto se same igre tice... phe, to su isti heroji za koje svi znamo. Na prvi pogled sam znao gde se sta nalazi i sta ako radi Graficki je igra korektno odradjena, svi objekti na mapi su trodimenzionalni i to mi se dopada, izgleda simpaticno.
Nisam stigao da je igram dugo, tako da nisam u mogucnosti da iznesem kompletnije utiske.
Da igra je odlozena da bi je bolje optimizovali. Ne znam kako je kod vas, ali meni ubija koliko sporo ide. Igra je mix 3 i 4. Vise 3, ali su skilovi i abilliti uzeti iz 4. Svet je ziv. Bice fenomenalna kada je zavrse. Sto se tice SF-a, pa videcemo valjda nesto
Aaaaa ja skino sve namestio al nemogu da se zakacim na UBI. Kontam da mi portovi nisu otvoreni. Skonto sam da mi treba neki odlazni udp 45000 i to sam otvorio al opet neradi. Valjda mi treba i neki dolazni al nemogu da skontam tacno koji. Ako iko ima neku ideju molim za pomoc.
Moze li mi neko od ljubitelja III-ke reci par prvih utisaka? Ne svidjaju mi se sve ove promene sa Herojima i Oblivionom u poslednjem trenutku, za Heroje nikako da procitam neki detaljniji utisak o manama/vrlinama pa eko neko moze da baci koju rec
Spirit evo probo sam konacno i mogu ti reci da bas i nisam odusevljen istom. Grafika je otprilike kao u disciples2 sa izuzetkom sto mapa moze proizvoljno da se rotira i zoomira. Sama igra je ko sto rekose dosta slicna 3 ali je nekako skroz usporena. Mozda sto sam tek poco ali se recimo u pecinama skroz patim dok podesim kameru da bih video gde treba i mogu da idem!!!
@Proday:
Toga sam se i plasio, ako tokom bitke treba svaki put da odgledam animaciju jedinice, ima da provristim posle par partija! Znam da to mnogo lepo izgleda prvi put, ali ubija igrivost na duze staze. Ne znam, videcemo, i dalje mislim da za ovu igru ovakav 3D previse komplikuje stvari
@Proday:
Toga sam se i plasio, ako tokom bitke treba svaki put da odgledam animaciju jedinice, ima da provristim posle par partija! Znam da to mnogo lepo izgleda prvi put, ali ubija igrivost na duze staze. Ne znam, videcemo, i dalje mislim da za ovu igru ovakav 3D previse komplikuje stvari
Kao prvo optimizacija je po meni extra, a ovo je tek beta... Igram u 1248, HQ i sve radi savrseno... Ono sto moze da prevari,i da stvori lazan utisak ne optimizacije je uzasno lagovit ubi-jev server... Igra, pa recimo da mi se extra svidja i da je pravi naslednih Homm franchise... Grafika nikako ne moze da se poredi sa disceplom jer je jedno 2 generacije ispre doticne, a art direction je stvarno savrsen, svaka cast za naval, mada na tom aspektu i nisam ocekivao nista manje od njih, ipak su to ljudi koji su radili ethelords, a svi znam da je za to vreme bila jedna od najlepsih igara...