Šta je novo?

Heroes of Newereth

Ovo izlgeda vise ne moze da se kupuje igra iz nase zemlje. :(
Jedan resaller ide preko moneybookersa, ali da li to uopste radi, pitanje je. Probao sam preko drugog global resaller-a "Offgamers", i skinuli su novac sa racuna, ali nisam dobio key. Posle 24h su poslali mail da su prekinuli transakciju, i da ce mi "vratiti" novac, ali ne znaju kada tacno, moze biti cak i za dve nedeje ili vise (nesto sumnjam da ce uopste vratiti). Ovo je zaista uzas. S2Games je prekinuo da saradjuje sa nasom zemljom sigurno zbog silnih kupovina preko fake kartica - video sam da se pisalo ovde o tome. Ovaj nas narod je zaista S***A!!! :mad::mad:

Da li je ovo s2 games objavio ili sta? Ja ne mogu da verujem, taman skupih pare za HON i sad vidim ovaj post da ne moze da se kupi? Da li postoji neki drugi nacin da se ovo uplati?

Nije nista S2 objavio, jednostavno sam probao i nije htelo. Poslao sam im mail, i rekli su da vise ne primaju uplate iz naseg regiona (drzave). Najverovatnije moze preko onog prvog resallera, ali to ide preko moneybookers-a.
Posto je novac trenutno zamrznut, jer mi je jedan od resaller-a prekinuo uplatu (skinuli su novac sa kartice, a posle 24h su poslali mail da uplata nije uspela), trebam da sacekam dve nedelje da vrate taj novac. Videcemo sta ce biti ...

Evo sta su mi rekli iz supporta kad sam ih pitao za placanje visa karticom:

Hi,

Unfortunately our credit card processor is no longer accepting payments from your area. In order to purchase HoN, you will need to purchase through one of our resellers. Please find all of our official resellers here: http://www.heroesofnewerth.com/reseller_list.php

If you purchase through them, you will be able to play HoN normally and on international servers.

I apologize for the trouble and for the inconvenience.

Regards,

Rachel B.
S2 Games Support
S2 Games, LLC
http://www.s2games.com

ZAKLJUCAK: Preko resellera ali kog, sta mi preporucujete ljudi?

pa jel ovo moguce?!? taman ortak skupio love i trebali smo danas da odemo do banke da uplatimo pare na racun kad ono... sreca pa mi pade na pamet da vidim sta se ovde radi :S
ajde ako neko uspe da uplati nek javi preko cega je isao plz cisto da se izbegnu ove neprijatnosti i fazoni "vraticemo vam novac kad tad"... hvala unapred!

Kontaktiraj S2 Games, pitaj ih sve sto te zanima tj kako mozes na siguran nacin da kupis HoN.
Bas je stoka ovaj nas narod, znam jednog lika koji je na taj ilegalan nacin kupio nalog.

Svi očekivali Furiona, kad ono Dwarven Sniper.

Potpuno nepotreban port, zaista. Stiče se utisak da nemaju ideju o " preglednosti " igre kada su heroji u pitanju.

Recimo, Furion, koga su mnogi očekivali. Dalje, Invoker, Alchemist, Windrunner i još par heroja koji bi sasvim sigurno oživeli sadašnji metagame. Ovako, predstaviće još jednog carry, odnosno semi-carry heroja, sa sposobnostima nalik već postojećih na herojima sličnih namena. Po mom mišljenju, još više otupljuju igru.

Ma dobro, pretpostavljam da im je trebao agility heroj da bi ravnomerno popunjavali polja, već 4 meseca nije bilo ni jednog agi heroja, mora i to. A nije ostalo nekih posebno dobrih, opet bolje i Sniper nego Bone fletcher, Mortred, Meepo ili Phantom Lancer. Mada ja bih pre voleo Naga Siren, Broodmother ili Medusa.

Daleko bolje od svih tih ubacivanja novih/iz dote već viđenih heroja bi bilo da se malo poradi na balansu, i ukinu mogućnosti nekih heroja da vrlo lako i bez po muke poubijaju kompletnu turu kripova. Tako soulstealer očas posla sabije komplet kripove posle 5. levela, a slično važi i za engineer-a i njegov turret :)

@ filipenko Engi je dobio nerf sad mu turret za ***** nije, retko ko izabere Engija.
A bilo bi glupo kad bi Soulstealeru smanjili Demon hands, vec mu je cast speed ultimata stavljen na 1.5s .U DotA-i se ne zale na njega.

Evo ovde pratite ili testirajte sav dolazeci sadrzaj:
http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=33
Sifra za privatni deo foruma je scoutisimba :d
I ne sirite po ostalim podforumima privatne sadrzaje, mislim na njihov zvanicni forum. ;)

noob alarm noob alarm xD
engiev turret nije ni za k? pa onom turetu treba jos pet nerfova, ovo sad nije humano kolko prebija... ko zna da igra sa engiem i ko zna da barata turetom jede zivu decu sa njim...

Aj da vidim gde to turret jede zivu decu, ali bez ultimata i burenceta.
Koliko vidim ti nemas pojma sa Engijem zato STFU noob.
Pre bi neko rekao da si ti noob posle napisanog da ovom ocajnom turretu treba jos 5 nerfa. xD
Ako SMaK kaze da je turretu potreban nerf onda nisi noob. :d

TheWebad decko ti si n00b, molim te da ne pises gluposti po temi. :S

Poslednja izmena:
Prestacu (mozda) ako molis na kolenima.Je l' klecis i molis? :) Cek cek a ko ono bese ti?

Nikako da se ljudski javim u ovu temu, a podosta zapravo visim u HoN-u.... User: Shrike. KDR 1,3, apsolutno omiljeni lik Nymphora :) ali u principu igram sve. PSR varira konstanto od nekih 1650 do 1500, kako uletim sa kojom grupom, svako ko igra vec zna pricu...

Malo me je isprovocirala ova prepiska gore, pa evo, da i ja flame-ujem ;)

Po meni, apsolutno NAJGORI aspekt ove igre, i stvar koja me od nje uzasno odbija: COMMUNITY.

Iz nekog cudnog razloga, cak i inace razumni i pristojni ljudi, kada se radi o ovoj igri, privremeno se pretvaraju u histericnu nedokazanu masu, koja se samo svadja, psuje, nadvikuje, preti.... HoN ima ubedljivo najuzasniju zajednicu od svih on-line igara koje sam probao do sada. Apsurdno, cak i od same DotA-e.

Narode, ako cemo da iznosimo misljenja, jel moze to da bude bez "noob, STFU, retard, ZOMGWTFBBQ" i ostalih gluposti. Ajde da bar odavde potice malo smirenih glava i pristojnih ljudi u toj igri, pa da se ponadamo da ce vremenom postati zarazno, i uciniti igru daleko manje odbojnom, prihvatljivom za nove igrace, i mozda najvaznije, nesto sto ce se opet pretvoriti u zabavu, a ne izvor frustracije i dokazivanja duzine e-penisa. Hvala.

TheWebad, orckristeg ništa loše nije hteo reći... Čemu drskost?

Što se tiče Turret-a, sve što je orckristeg rekao je tačno, tj. složio bih se sa njim kao i većina iskusnijih igrača. Uostalom, Turret je sinoć dobio svoj prvi nerf. :)

Zajednica koju ova igra ima jeste katastrofa, ali malo ga i ti pretera kada kažeš da je gora od dote. Dota ne košta ništa i ne postoji neko trajno praćenje statistike, samim tim igrači se ponašaju kao veći ******i i mudroseri. Ne žalost, nema šanse da mala firma kao što je S2 može da istrebi sav kukolj iz toliko žita, tako da nema druge nego biti spreman da s vremena na vreme moraš da istrpiš poneku budalu.

Igra je jako kompetitivna, baš kako najviše i volim, a takve igre bude ono najgore u igračima. U kompetivnim igrama po pravilu postoji puno trashtalk-a, ali HoN je još gori od proseka zbog same svoje prirode da ceo tim jako zavisi od svoje najslabije karike. Dovoljno je da se nađe jedan ****** i on će dići pritisak svima ostalima i upropastiti partiju. Najgore od svega je što ******i i ne shvataju da su ******i. A elitiste tek da ne pominjem...

Bar u klanu ne dozvoljavam prozivke i vređanja među članovima, videćemo šta će biti kada ga Miloš opet preuzme.

Sada Soulstealer ulti baca za 1.4s :)
TheWebad, orckristeg ništa loše nije hteo reći... Čemu drskost?

Što se tiče Turret-a, sve što je orckristeg rekao je tačno, tj. složio bih se sa njim kao i većina iskusnijih igrača. Uostalom, Turret je sinoć dobio svoj prvi nerf. :)
Lik je sam poceo da proziva.
Je l' se to salis za turret? Objasni mi kako mozes da ubijes nekog samo sa turretom.
Ja nista ubitacno ne vidim u deskripciji.

Steam Turret
The Steam Turret is a marvel in rapidfire technology. Deploying at the place of his choosing in any direction he wants, it lays down waves of suppressing fire that slow enemies who stay in the cone.

Activation

* Target Vector - Enemy Units
* Type: Physical
* Range: 800
* Radius: 700
* Mana cost: 100
* Cooldown: 22 seconds

Creates a Steam Turret at the target position facing the vector direction. Fires 5 shots a second for 6 seconds in an 800 distance 400 radius cone.

Bullets hit all enemies they come into contact with, dealing 25/40/55/70 Physical damage, pushing them 25 units away from the Turret, and applying a stacking 7% movement slow.

Max slow is 5 stacks or 35% movement.

Any one target can only take damage from 8 bullets max and the turret dies in 3 hits.

Suppressed Effects
33% Movement Slow

Poslednja izmena:
nisam uopste poceo da prozivam, samo sam izneo svoje misljenje...
ocigledno si nedovoljno iskusan igrac ili pak ne znas sa engiem da igras ili nisi igrao sa ljudima koji znaju da ga igraju... jednostavno ako stojis preblizu turreta on pravi nenormalan dmg, zato sto je ubagovan... za svoje argumente mi nije potrebna potvrda drugih igraca, jer sam sam dozivljavao date situacije, tako da ocigledno nemas dovoljno iskustva da bi mogao da pricas i prozivas na kontu toga ;) toliko od mene!
btw kad pustaju ovog novog heroja? vrisnula mi ploca pa nisam u toku -.-
pozdrav

Novi heroj je već pušten. Meni je zanimljiv, ne znam šta drugi misle.

Orckristeg nisi prozvao, aha, nego si izneo misljenje, vazi. :d
Igrao sam 2-3 puta sa Engijem i znam tacno kako heroj funkcionise. Nisam video taj slucaj kada turret ubija nekog, nisam igrao 2-3 nedelje HoN mozda se nesto promenilo. To iskustvo sa turret's ubica decijeg lica nemam. Dok mi ne pokazete taj replay za mene je mit.
A nov heroj, Sniper je jos juce pristigao sa patchom 1.0.9.

Orckristeg nisi prozvao, aha, nego si izneo misljenje, vazi. :d
Igrao sam 2-3 puta sa Engijem i znam tacno kako heroj funkcionise. Nisam video taj slucaj kada turret ubija nekog, nisam igrao 2-3 nedelje HoN mozda se nesto promenilo. To iskustvo sa turret's ubica decijeg lica nemam. Dok mi ne pokazete taj replay za mene je mit.

Zapravo, ja sam video turet da je ubio jednog, spetljali su se dvojica i sudarali pod paljbom dok jedan nije poginuo.

Turet je prvo doživeo ogroman nerf time što je izgubio deljeni inventar, pa su shvatili da su preterali i dali su mu veći ugao pablje, više metaka i veći slow. Zadnjim patch-em su ga opet malo oslabili. Engi je stvarno morao da se oslabi, ali lično bih radije da su oslabili ulti nego turet.

Je l' izleda dobro FB (Flint Beastwood) animacija ultija?:)
Dajte malo vise utisaka.

kao prvo ne vidim recenicu u kojoj sam pomenuo da engi ubija iz turreta, rekao sam samo da ima preterani dmg u odnosu na prethodni turret... engi vec na 4 lvlu (2lvl bure, 2lvl turret) pravi preveliki dmg i na lejnu u kombinaciji sa bilo kim pravi 90kill ako iole zna da igra, jer ko god stoji preblizu istog pije preveliki dmg koji treba nerfovati...
sto se tice prozivke, rekao sam noob alert zato sto u svakom gejmu koji sam igrao sa ili protiv engi-a je maltretirao na lejnu, sto mozda ne vazi za low psr game-ove koje ne obilazim sry
tako da svaki kvalitetan engi ce ti baciti turret iza ledja pogoditi kegom i ubiti uz pomoc svog mejta na lejnu i .

Vrh Dno