Šta je novo?

Heroes of Newereth

Drugari, napuštam vas. Nalog ću ostaviti Abaddon-u, pa... Ukoliko je neko voljan da se oproba, ili bi želeo da se igra sa drugarom, ili šta već... Neka se obrati njemu. :)

Ostavljam vam Glacius i Magmus replay-e. I'll tell ya, lots of entertainment! ;)

Puno sreće sa ispitima, brzo da se vratiš. Doduše, očekuj da će statistika da ti ode do vraga ako daješ nalog drugom.

Manjak vremena, nažalost.

Hvala. Statistika uopšte nije bitna, makar meni. Što se mene tiče, nek' rade šta hoće. :) Doduše, ne bih voleo da ispopunjavaju Disconnects / Kicks redove. Ovaj, čim bude bilo viška slobodnog vremena, igraćemo se.

Pozdrav svima.Juce samo usao u SRB klan pa ako neko hoce nek me doda nick Webad mada vidite me kad sam online preko klan taba.

Citam predhodne postove i @ SMaK ako ikad uzmes acc posle duzeg vremena i vidis losu statistiku mozes da 1x restartujes nalog besplatno svaki sledeci se placa. (ako vec nisi restartovao)

Citam predhodne postove i @ SMaK ako ikad uzmes acc posle duzeg vremena i vidis losu statistiku mozes da 1x restartujes nalog besplatno svaki sledeci se placa. (ako vec nisi restartovao)
To sto kazem nije istina. :trust:

Drugari, napuštam vas. Nalog ću ostaviti Abaddon-u, pa... Ukoliko je neko voljan da se oproba, ili bi želeo da se igra sa drugarom, ili šta već... Neka se obrati njemu. :)

Ostavljam vam Glacius i Magmus replay-e. I'll tell ya, lots of entertainment! ;)

da li bi ja mogao dobiti taj acc, na koriscenje dok ne skupim pare da kupim original ?

Moj ortak je već zatražio nalog tako da će se on igrati u međuvremenu.

Aha, ja bi hteo samo da probam pa ako moze samo par partija... :)

Ako je ko voljan da uci kako se igra sa Hammerstormom slobodno neka pogleda Match Id: 4416001

Ko je voljan da uči kako se ne igra sa bilo kojim herojem, neka pogleda moje dve partije od sinoć. Ljudi moji, kakve sam noob-ove dobio, to je bilo strašno. Nikako da sastavim par dobrih igara u kontinuitetu, taman me krene malo i opet se retardi nalepe na mene.

Nista ne govori buraz; evo konacno se vracam u zivot posle 10 izgubljenih partija za redom sa kojekakvim *****ima!!! Cim igram sa nekim iz klana ili od ljudi iz friendliste odma je druga prica!

Nikad ne igraj sam hon, uvek sa nekim iz klana/prijatelja i retko kad gubis.
Recimo ja sam pre uvek igrao sam i skor odmah ide dole, sada uvek igram sa nekim i (do sada da kucnem u drvo uvek) imam pozitivan skor.

Kako su vam nickovi u hon-u?

El moze neko da mi kaze kako da kupim Hon account?
Jel bash mora preko kreditne kartice posto nesto mi je to nesigurno...
Da li moze preko banke npr. Intesa ili Komercijalna... ??

preko kartice, i nema sta da ti bude nesigurno...

Partija od sinoć
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=4529682

U mom timu je kao Skaut igrao mamlaz po imenu sarski, kaže da je Finac, pre bih rekao Rus. idi0tčina jedna, ginuo je kao kr3ten, krao kilove i generalno bio smetnja, a njegov drug u igri nije dao da ga šutnemo. Krenu oni da nas razbijaju na startu, ali se polako vratimo u igru i teškom mukom pobedimo, prvi put sam ispucao ceo nulfire blade. Pogledam mu posle partije statistike, 0.6:1 ratio, nikad ward kupio nije, totalni retard, a PSR mu bezmalo 1600. Čoveče, ja nikako ne uspevam da se probijem u 1500, a ovu *****činu stalno neko vuče na grbači, kao mi u ovoj partiji, i pobeđuje iako nema grama mozga.

Poslednja izmena:
sto bi kupovao wardove skaut je to?
elem u 1500+ gejmovima ima mnogo retardacije, tako da je najbolje mozda igrati sa nekim timom ili ekipom dok se ne skrpi barem 1550 ili 1600, onda vec sve ide bolje... u tim <1600 psr gejmovima je dosta ne izbalansiranih timova, bez obzira na psr... igram recimo redovno na ortakovom acc-u, jer moj nikako da kupim, kontam da mi je otisao psr sad, i dok smo bili tu izmedju 1550/1600 u tim gejmovima ispod 1600 je taj slucaj, tako da je to moje zapazanje... sad vec stvari idu mnogo bolje, mnogo boljih timova a i igraca, mada eto danas npr smo u timu imali solere zbog kojih je mec i otisao u *****

Kod mene obrnuto, kad god sam igrao sa nekim iz kalana ili poznatim, ocajne partije, zato ni necu da igram sa vama, dok sam igrao solo imao sam +10 u pobedama sad sam izjednacen ..
Solo rules, bar pobedjujem i pruzam ok partije..

Kod mene obrnuto, kad god sam igrao sa nekim iz kalana ili poznatim, ocajne partije, zato ni necu da igram sa vama, dok sam igrao solo imao sam +10 u pobedama sad sam izjednacen ..
Solo rules, bar pobedjujem i pruzam ok partije..

Ma dobro, momci u klanu su uglavnom još prilični noob-ovi, ali napreduju, za koji mesec će biti dosta bolji. Ne može ništa preko noći, na greškama se uči.

cula

Bas zato moramo da igramo partije gde su strane izjednacene po statistici, a ne mi 20% a oni 80% :D i normalno da nas naduvaju

Nije toliko vazan PSR, a dokaz toga je ono sto sam danas video. Lik je imao izmedju 1000 i 1200 PSR, ali je zato imao 1.5:1 KDR. :D

Statistika HoN-a o igraču govori malo. Možete li išta zaključiti na osnovu nje? Pregršt brojeva bez ikakvog " zbirnog " značenja... Jednostavno, morate poznavati igrača kako biste imali na uvid njegove mogućnosti. Al' opet, možda sam to samo ja... :p

Sve to stoji, ali brojevne statistike su realniji nacin nego poznavanje igraca s obzirom da se radim o masivnoj online igri

Igracu danas, i ovih nekoliko dana HoN, imam malo vremena, vidim menjali su malo interface i ima novi heroj :p Igram HoN kao da mi je prvi put :S

Igracu danas, i ovih nekoliko dana HoN, imam malo vremena, vidim menjali su malo interface i ima novi heroj :p Igram HoN kao da mi je prvi put :S

Nemoj da si preterano skroman. Sa tobom u klanu imamo još jednog dobrog igrača, podižeš nam prosek, taman da ličimo na nešto. Dok sinoć nisi stigao mislim da sam bio izgubio 5-6 prethodnih klanskih partija, momci treba još da napreduju, a i ja obično igram mrtav pospan, refleksi mi tad kao u mrtvog konja. Taman mi je ona jedna klanska od sinoć legla lepo, nakon što su me neki idi0ti šutnuli iz igre, ja im kriv što gube, a *****i su najgori. Jedan ***** sa Ofelijom neće u džunglu i ne da mi donji lane solo, Predator kupio Frostburn, niko sem mene da kupi wards protiv skauta, ja se razmišljam da li da se diskonektujem da ne gledam više mamlaze šta rade, kad me mamlazi šutnuše. Ljudi moji, zašto baš svaki drkadžija na planeti mora da igra ovu igru od svih MP igara koje postoje...

Poslednja izmena:
Retko kad se pobedi kad se igra klanski. Igrali smo pre par dana nas 4 i nismo imali wardove ni kurira a plus smo imali 3 agility heroja. Ja sam bio scout, i ceo mec je skoro bio nas. Ali *** imali smo nekog retarda koji nije hteo meni da da token of life, a ja sam imao doom bringer :D i kasnije me ubiju zato sto spasavam nekog.Ali tu je generalno bilo najgore sto niko nije hteo da kupi wardove i kurira.Ja znam kako igram sa scout-om i taj mec smo izgubili samo zato sto sam ja bio lose volje i kao ***** isao 3vs1 a taj neko koga sam spasavao je kao ***** otisao sa full hp.

Ali kad se igra sa samo jednim iz klana/prijatelja uvek se pobedjuje. Pa koliko god neko bio los.

Ne znam dal bi te pre trebalo šutnuti zato što si birao skauta ili zato što si kupio Doombringer. I jedno i drugo služe samo za noob stomp, nemoj da se prevariš pa ih uzmeš u iole ozbiljnoj partiji.

Nazad
Vrh Dno