Šta je novo?

Heroes of Newereth

Pa ima nas uveče prilično ;) Što se čuvanja naloga tiče...ja sam posle 7 dana od zavrsetka bete uplatio i umesto 1680 koliko sam imao sam spao na ispod 1570, cisto da imas uvid o cuvanju!!

Svi su izgubili dve trećine razlike između njihovog PSR-a i srednje vrednosti od 1500 kada je igra prešla u retail, vunsteru. :D;) To je urađeno umesto kompletnog reseta PSR-a.

Cisto da kazem da necu da igram HoN jedno mesec dana dok ne prodje junski ispitni rok :D

daj meni da ti cuvam acc. :D

Ajde da se skupimo veceras da odigramo nekoliko partija. Ja sam igrao public games, i do juce sam upadao u normalne partije, pa sam uvek bio u plusu, danas sam igrao 3 partije i u svakoj su bili glupi noob-ovi, pa sam sa 1.4:1 KD spao na 1.0:1 (34 kills i 35 deaths). Ne mogu da opisem koliko sam iznerviran.

Ako budemo igrali, ja pravim game (AP), i da ne pustam neke pro igrace, posto sam primetio da kada neko od vas pravi to radi, pa nije ni cudo sto uvek gubimo. :D

Ja to govirim nedelju dana :d

Volim da igram sa vama, ali stvarno ste veliki noob-ovi. Nisam ni je bog zna kakav igrač, ali baš pravite elementarne greške. S obzirom koliko je dugo beta trajala, iznenađuje koliko vas ne zna da igra sa većinom heroja.

Stvarno bre ljudi, pojma nemate :p Aj upadajte u game da se mlatimo malo ;)

ima li potrebe da kvoutujem sebe? xD

Tek sam sad provalio koja je životinja ovaj Hammerstorm. Aktiviraš ulti, insanitarius, elder parasite i shrunken head, utrčiš pravo među njih i kreneš da sabijaš, ako krenu da beže rokneš im aoe stun i dokrajčiš ih.

Tek sam sad provalio koja je životinja ovaj Hammerstorm. Aktiviraš ulti, insanitarius, elder parasite i shrunken head, utrčiš pravo među njih i kreneš da sabijaš, ako krenu da beže rokneš im aoe stun i dokrajčiš ih.

Da si ti ziv i zdrav, sven (hammer) je uvek bio tenk bukvalno!!! De si bio sinoc da vidis sta se radi!!

Da si ti ziv i zdrav, sven (hammer) je uvek bio tenk bukvalno!!! De si bio sinoc da vidis sta se radi!!

Kada kažeš da je neko u ovoj igri tenk, to ne znači da ima veliki dmg. :d Ja sam Hammer-a uvek igrao baš kao tenka, juče sam iz čistog zezanja krenuo na DPS build, zinuo sam kad sam video kako ubija u tri udarca. Sada kada više ne mogu da mu skinu ulti kroz shrunken head, Hammer je čudovište.

Kad kazem tenk, mislim bukvalno tenk..ide, gazi, puca, ubija ;)

Nego bre ljudi pa onaj chipper je bolestan...prva partija sa njim u zivotu 11:0,nedaj boze da tek znam da igram!!!

Teško da Hammerstorm može da tank-uje. tj. ništa značajnije u odnosu na ostale strength-aše. Recimo, " sitan " je u poređenju sa Armadon-om, ili pak Legionnaire-om. S' druge strane, kada je potreban neko da šamara, Hammerstorm je jedan od boljih izbora.

Edit...

The Chipper je boleština, and I hate him! :)

Poslednja izmena:
Kupih i ja igru.:banana:
Nick mi je ognjen67. Dodajte me pa da igramo...:p

Sad mi se nesto bas igra HoN, smorio me LoL malo... Ocu HoN,al nema se para :( Oce biti opet free ?

Moram pohvaliti Proday-a za odlično odigranog Slither-a u današnjoj partiji. Mogu reći, bez greške.

Keep it up, boyo. :)

Hvala stari, hvala. Mada nista od toga ne bi bilo bez kvalitetnih saigraca i tvojih saveta ;)

E mozda dobijem free HoN :D za koji dan :D

Tuga

Morao sam da uploadujem ovo. Koliko ja vidim sada popijesh kick i kada si dobar i farmujesh a ne samo kada si noob.
Elem, replay je u linku, traje partija svega 24min, ja sa Krakenom napravim 6-1 za nekih 20min kao Legion u bot lane sa V.Jesterom iskrivimo Pestija i Pyra i popijem kick jer sam ks?! Tuga, uglavnom da pogledate replay da se lepo nasmejete i da mi neko kazhe da li je bio negde ks, i to sam samo jednom targetovao last hit sve ostalo je bilo tsunami charge pa udri. Tuga, smejao sam se 10 minuta. :d Koji *****i to je smehoteka.:S:
Vredi stvarno, replay je tezhak 2.64Mb.
http://www.megaupload.com/?d=3HIX8IXJ

Sta mu dodje to KS?

lol, zato mi je lol bolji xD Pa nije bitan K/D nego W/L !

Mene za malo da kick-uju juče, AR partija i ja dam jednom emo ******u Keeper-a i uzmem njegovog Pandu. Em ja ništa nisam mogao da uradim sa Pandom, em on ****** nije bacio ni jedan jedini dobar ulti. Šteta stvarno, jedna od retkih partija gde sam upao, a da nije bilo totalnih noob-ova.

Nikako mi se ne da sastavim par dobrih partija i konačno se vratim na 1500+ PSR, kolam neprekidno oko 1400 i svaku drugu partiju dobijemo noob-a ili leaver-a. Trebalo bi da odem i stompujem neku noob AP EM sa Zephyr-om, ali stvarno mi se to ne radi.

NIje glupost nego teski bezobrazluk ako se namerno radi. Igrao sam jednu kao pesti gde ne nevidljivi dzukac skidao moja ubistva samo tako. Da mi je bio na dohvat ruke...
Glupost je bila u primeru koji sam naveo. Shodno tome sam i uploadovao replay da se uverite i sami.:wave:

Nazad
Vrh Dno