mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
White hand of saruman klan :d
SRB klan, meni je samo da igram kvalitetne partije.
SRB klan, meni je samo da igram kvalitetne partije.
jedini uslovi za članstvo su poznavanje srpskog jezika, navršenih 15 godina života i odsustvo mentalne retardacije.
E jel mi verujesh, igram juche i prolazimo josh jedan heroj i ja pored konga i izlazi obaveshtenje da je lik koji je imao Gauntleta ga ubio i izlazi a lvl 8,9 bio mi svi wtf. Ubijemo nas 3ca njega a lik pricha mora da je neki glitch ja rekoh ne znam shta je ali je veoma chudno.Probao sam ovog novog heroja Gauntlet, OP je lol, moze ladno da soloje Kongora na lvl 7 sam a da mu ovaj ne skine ni 10hp3-ci skill **** kevu sa slow ...
Ne znam, ja volim scouta ali treba znati igrati sa njim. To shto ga noobovi biraju znachi da misle da za njega ne treba skill, a naprotiv, itekako treba.Koja promena, svako veče kada se logujem bilo je bar 15 igrača iz klana online, sinoć nema nikoga, posle su došla dvojica. Al bolje je tako, većina se i nije najbolje snalazila, ostali su oni spremni da napreduju.
Gledam statistiku, Scout je sa mesta najčešće biranog heroja spao na 14. poziciju otkad je igra prešla u retail.Koliko je taj heroj privlačio noob-ove, to je strašno, svaki ****** se na Skauta primao ko saučešće.
Daj dodaj me za frienda , nick cula, 5 puta sam te dodao ali nista se ne dogadja, da udjem u taj srb klan, pa da pikamo
Mada, meni je zanimljivije da ja vas rokam nego da igramo zajedno :d
Sta je ovo HoN-Extreme to kao neka besplatna verzija HoN-a ...a je tam sam mislio da sam se otarasio HoN-a bar za neko vreme ! A sad ima ovo.
na nakoliko accounta sve ukupno imao sam 2.3k partija XD
e pridruzujem se i ja u klan...gimme invite..veceras kupujem igru ako bog dabtw igram igru vec 7 meseci
na nakoliko accounta sve ukupno imao sam 2.3k partija XD
Nisi ostavio nick iz igre. Dobro, nije bitno, igraću večeras, pošalji mi whisper i ubaciću te.
Sad vidim da su Proday i ExR već u klanu, verovatno ih je neki officer primio. Sve aktivne članove ću da promovišem kako bi mogli da primaju i druge ljude u klan, pazite samo na 3 pravila pri prijemu novih, postovao sam ih par strana ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari