Šta je novo?

Heroes of Newereth

Kakav haos sam napravio sa devourer-om, strasno :D Uzeo sam ga onako da vidim kakve su mi hook skillz, i kad ono bloodbath sam imao lol, 11:0, concede na 24 min :D Partija

1600+ partija.

Devo je keva, treba znati igrati sa njim :). Dobar za mid, dobar za lane (doduse najjaci u laneu :) ).

Poslednja izmena:
Devo je keva, treba znati igrati sa njim :). Dobar za mid, dobar za lane (doduse najjaci u laneu :) ).
Dobih 5 za redom pa izgubih 3.
Valkira u timu (moj omiljeni heroj) koja nije bacila ulti 3 puta za celu partiju.
Tuga. :(
Mnogo sam zagotivio Andromedu u poslednje vreme. Bruka koristan heroj.:smoke:

Dobih 5 za redom pa izgubih 3.
Valkira u timu (moj omiljeni heroj) koja nije bacila ulti 3 puta za celu partiju.
Tuga. :(
Mnogo sam zagotivio Andromedu u poslednje vreme. Bruka koristan heroj.:smoke:

Andro + staff = pwnage :). Nabavis shroud, ulti, ukljucis shroud i tvoji pojedu portovanog lika :). U mid samo spamujes stun ^^

E shto sam odigrao partiju sada, uf. Znachi objashnjavanje. :d
Magmus 10/3/16 s'tim shto sam igrao krajnje timski, tipa zapochinjao sam borbe imao sam na pochetku 2/3 i kupim Portal Key, napravim Staff of the Master i tu krene sprdanje. Magmusov ulti digne trajanje na 3.5s i AOE sa 300 na 800!!! Ako iko pomisli da bezhi, teshka posla ako nema neku vrstu blinka. Haos smo pravili a i ja sam nakupovao ubistava kao blesav. Gotivno mi je bilo shto sam igrao skroz timski a realno 80%+ ubistava shto su drugi pokupili bilo je zbog mog nukovanja. Realno mogao sam imati barem josh 6-8 killova bez problema.Stvarno jako dobra partija a gubili smo na pochetku.
I uploadovao sam replay, koga ne mrzi da pogleda:
http://www.megaupload.com/?d=Z8TQCZ2N

Match # je 43045803 ako nekog zanima. :wave:
Ja sam odushevljenim ovim vaternim gmazom. :D

Poslednja izmena:
Ja, samo da nadjem nacin kako tj preko koga!

ja znam da necu haha
ko oce nek me doda jos ovih nedelju dana, nick orckrist ;P

...I uploadovao sam replay, koga ne mrzi da pogleda:
http://www.megaupload.com/?d=Z8TQCZ2N

Match # je 43045803 ako nekog zanima. :wave:
Ja sam odushevljenim ovim vaternim gmazom. :D

Probao sam pustiti tvoj replay ali igra nesto zeza. HoN 0.3.5, prvih 30ak sekundi sve ide smooth, potom igra secka, zapinje, kao da laguje da bi posle minut i kusur svi heroji ostali u mestu doj se u pozadini cuje makljanje.

Da li se neko susreo sa ovakvim problemom?

Ja, samo da nadjem nacin kako tj preko koga!
Ja imam Visinu Internet karticu, trebalo bi da moze sa njom, inace meni je drug iz UK uzeo preko paypal-a.
Probao sam pustiti tvoj replay ali igra nesto zeza. HoN 0.3.5, prvih 30ak sekundi sve ide smooth, potom igra secka, zapinje, kao da laguje da bi posle minut i kusur svi heroji ostali u mestu doj se u pozadini cuje makljanje.

Da li se neko susreo sa ovakvim problemom?

Ja sam skinuo taj replay, radi normalno.

Ja cu sigurno da kupujem igru, ali ne odmah, tako da me nece biti mozda mesec dana online posle 12. maja ... Nadam se da mi niko nece uzeti nick, mada mogu da dam leader status nekome ko je kupio igru dok je i ja ne kupim.

Ja sam vec kupio, a neke vec imam u prijateljima.

Ne znam dal cu kupovati igru, buduci da sam krenuo allods ozbiljnije da igram xD. Navatao sam ortake sa kojima igram MMO poslednjih 3 godine i sad peglamo zajedno xD. Ocekujem pozitivne kritike od release-a, jer ce to jedino moci da me ubedi da kupim, jer se iskreno nadam da nece vise biti potpunih imbecila.

Koji je najlaksi nacin da se kupi igra? Ja imam VISA Electron od erste banke, da li nju mogu iskoristiti da obavim transakciju?

Mislim da ne možeš. Moja Visa Electron Raiffeisen banke takođe nije u mogućnosti.

Ja sam kupio još u oktobru koristeći Visa Virtuon karticu izdatu od Pireus banke. Neko mi je pomenuo da nije uspeo da kupi sa Visa Electron karticom, probaj, ne znam šta da ti kažem. Ja sa Visa Virtuon sam mnogo stvari plaćao sa neta, koristim taj račun samo za to i nikad ni jedan problem do sada.

Ja sam kupio igru Visom Electron izdatom od strane Banke Intese. Uglavnom 99% stvari na netu sam uspeo da pazarim njom bez problema.

Ljudi jel' ste videli novog intel ganker heroja za koga se glasa na forumu?
Ima tri opcije, meni je 2. najbolja, pa ono, ko ima vremena neka pogleda. Deluje okej.

jos 10h do gasenja, konacno :D bicu izlecen :)
onda se shaltujem na sc betu XD

morbius: ti si laserburn u igri, tako bese? Da li bi hteo da budes leader dok ja ne kupim igru? :)

morbius: ti si laserburn u igri, tako bese? Da li bi hteo da budes leader dok ja ne kupim igru? :)

Ajde može. Prilično sam aktivan, ljudi me uglavnom mogu naći uveče u igri. Videćemo koliko nas je ostalo nakon prelaska u retail, ja verujem da imamo oko 20 članova koji su kupili igru, više nego dovoljno za dobre klanske partije svako veče.

Na žalost, firma mi više ne dozvoljava da cunjam po HoN forumima tokom dana i skupljam nove strategije, grrrr :mad:

Ajde može. Prilično sam aktivan, ljudi me uglavnom mogu naći uveče u igri. Videćemo koliko nas je ostalo nakon prelaska u retail, ja verujem da imamo oko 20 članova koji su kupili igru, više nego dovoljno za dobre klanske partije svako veče.

Na žalost, firma mi više ne dozvoljava da cunjam po HoN forumima tokom dana i skupljam nove strategije, grrrr :mad:

Uradjeno. Najverovatnije necu igrati nedelju-dve dok ne skupim pare za kupovinu account-a. :)

Uradjeno. Najverovatnije necu igrati nedelju-dve dok ne skupim pare za kupovinu account-a. :)

Eh, studenti.... Sve vam pare odu na pivo i gudro. :eyebrows: Par dana nemoj da jedeš, skupi se love. :)

Lol ja sa intesinom visa electron uradio prepurchase :D rekoh aj da probam i ono proslo :D

Nego morbiuse, vidimo se veceras da mi posaljes taj invite za klan pa da konacno pikamo malo :)

E da, oce li biti reset stats? jer ovaj acc sto sam kupio nema bas najsjaniji psr :d

Poslednja izmena:
Lol ja sa intesinom visa electron uradio prepurchase :D rekoh aj da probam i ono proslo :D

Nego morbiuse, vidimo se veceras da mi posaljes taj invite za klan pa da konacno pikamo malo :)

E da, oce li biti reset stats? jer ovaj acc sto sam kupio nema bas najsjaniji psr :d
Sve se resetuje, i replayi se brishu osim oni lokalni tako da ako imash neki gde si odigrao dobro sacuvaj ga dok mozhesh.

dovidnjenja dragi vaspitaci xD

PSR neće biti sasvim resetovan, već će kao jednom ranije, biti "komprimovan". Ko je imao PSR od 1700 sada će imati recimo 1600, ko je imao 1300, sad će imati 1400, dakle sve se približava srednjoj vrednosti od 1500. Ja sam imao 1507, pa mi je svejedno. :D

Inače, naravno da te primamo u klan, biću večeras online, samo mi pošalji poruku. Dok ja budem vodio klan jedini uslovi za članstvo su poznavanje srpskog jezika, navršenih 15 godina života i odsustvo mentalne retardacije. Zbog prirode igre i neujednačenosti kvaliteta igrača u klanu, rage može da se toleriše, do izvesne mere. Slušalice i mikrofon nisu obavezni, ali se toplo preporučuju.

Poslednja izmena:
a koji je klan u pitanju ako nije tajna? :D

Nazad
Vrh Dno