Šta je novo?

Heroes of Newereth

I ja spadoh sa 1.6k na 1.5k.. Kada ubodes retarde dodje ti da se ubijes. Prestacu sa igrom ako se ovo nastavi, previse *****a.
Sa 1600 na 1460 pa ti vidi. :d Jedini lek je da uzmesh carry-ja i da se molish da ti zapadne barem jedan normalan u petorci pa da imash sa kime da gankujesh i ubijash ljude...Ja sam ovde nashao na mrezhi dva momka iz Klivlenda sa kojima igram kada nashih nema na mrezhi, svaku sam skoro dobio sa njima - ovo ne da je timska igra nego nema 'leba da ishta uradish sam, koliko god ti nafarmovan heroj bio.

Poslednja izmena:
Sa 1600 na 1460 pa ti vidi. :d Jedini lek je da uzmesh carry-ja i da se molish da ti zapadne barem jedan normalan u petorci pa da imash sa kime da gankujesh i ubijash ljude...

Punokrvni carry je na početku loš i treba mu puno farma, ako je tim loš i feed-uje ti dok skupiš gold partija je već gotova. Najbolji je polu-carry, heroj koji u početku može da ubija nukovima, a kasnije nafarmovan DPS-om. Soulstealer je tu majka, a takođe su odlični i Corrupted disciple, Valkira, Swiftblade, Slither, Forsaken Archer, Arahna, Moon Queen, Zephyr, pa biraj šta voliš. Ima naravno i heroja koji nisu agility, ali sa kojima isto može surovo da se gazi na početku, a da ne postaju slabi na kraju, tu su pre svega Predator, Deadwood, Pharaoh.

Ako kreneš da protivnike gaziš rano, oni neće biti u stanju da ostvare prednost u nivoima i item-ima u odnosu na tvoje priglupe saborce. Kada u lobiju igre zaključim da moji saigrači imaju pojma o igri, biraću možda nekog support heroja, ali kada vidim da ne komuniciraju ili lupaju svašta, idem na sigurnu opciju.

Strpljenja, izaći će igra iz bete, biće bolje.

Punokrvni carry je na početku loš i treba mu puno farma, ako je tim loš i feed-uje ti dok skupiš gold partija je već gotova. Najbolji je polu-carry, heroj koji u početku može da ubija nukovima, a kasnije nafarmovan DPS-om. Soulstealer je tu majka, a takođe su odlični i Corrupted disciple, Valkira, Swiftblade, Slither, Forsaken Archer, Arahna, Moon Queen, Zephyr, pa biraj šta voliš. Ima naravno i heroja koji nisu agility, ali sa kojima isto može surovo da se gazi na početku, a da ne postaju slabi na kraju, tu su pre svega Predator, Deadwood, Pharaoh.

Ako kreneš da protivnike gaziš rano, oni neće biti u stanju da ostvare prednost u nivoima i item-ima u odnosu na tvoje priglupe saborce. Kada u lobiju igre zaključim da moji saigrači imaju pojma o igri, biraću možda nekog support heroja, ali kada vidim da ne komuniciraju ili lupaju svašta, idem na sigurnu opciju.

Strpljenja, izaći će igra iz bete, biće bolje.
Jedni od mojih omiljenih. :D
Nije meni problem da budem support a ne carry/polu-carry nego prosto ako ljudi u timu uzmu 3 carry-ja i jednog intel-a, kome je da budem support? Da ginem za dzabe a timu se ne zna ko pije ko placa.
Shto ti kazhe, ako zakljuchim da imam nekog u timu ko zna shta radi onda mi je mnogo lakshe da se odluchim koga da biram.

Sa 1600 na 1460 pa ti vidi. :d Jedini lek je da uzmesh carry-ja i da se molish da ti zapadne barem jedan normalan u petorci pa da imash sa kime da gankujesh i ubijash ljude...Ja sam ovde nashao na mrezhi dva momka iz Klivlenda sa kojima igram kada nashih nema na mrezhi, svaku sam skoro dobio sa njima - ovo ne da je timska igra nego nema 'leba da ishta uradish sam, koliko god ti nafarmovan heroj bio.
Swift sa Runed Axe-om i SotM-om isecka Plague ridera i Puppeta na keca.:D
Možda im i ostane malo hp-a, ali blade frenzy to rešava. Bio sam svedok juče, lik je solovao svuda po mapi i kupio ubistva. Na kraju je imao 25/7/15, tako nešto. Doduše, imao je oko 1740 PSR.:D
Inače, odigrao sam danas prvi put partiju sa Slither-om, 11/15/35 sam imao. Umirao sam dosta, zbog malo hp-a.

Једна од најбољих партија свих времена. Преко сат времена шорања и било је неизвесно до самог краја! Најбоље од свега што у мојој екипи није било нимало напушавања. Зато је у противничкој летело перје :).
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=41401667

Swift sa Runed Axe-om i SotM-om isecka Plague ridera i Puppeta na keca.:D
Možda im i ostane malo hp-a, ali blade frenzy to rešava. Bio sam svedok juče, lik je solovao svuda po mapi i kupio ubistva. Na kraju je imao 25/7/15, tako nešto. Doduše, imao je oko 1740 PSR.:D
Inače, odigrao sam danas prvi put partiju sa Slither-om, 11/15/35 sam imao. Umirao sam dosta, zbog malo hp-a.

pa kupi bracer-e :d i lothar (tj invis) ;)

E nek se nosi retardirana igra u *****. Dobijem 1.7k psr lika 1 na 1, i razrusim mu bazu, idem na disconect, i meni leave status i izgubio poene.. Da mu ****m mater da mu ****m!

pa sto si disconect uopste isao ako nisi pobedio do kraja?

PS SMAK **** kevu i jede malu decu za uzinu! :p

Pobedio sam, pa se pojavi disconect i tu bi trebao kraj. Ja odem i *****.

Meni se desilo par puta da odigram bash brilijantnu partiju i da mi ne sachuva replay.
Mislim da je to do nachina kako se diskonektujesh, ima neki bag. Ne chekash da ti odbroji nego se odmah iskljuchish ili tako neshto.
Kako god okrenesh, chudno.

Ma ******, iznervirao sam se bas. Hteo sam 1.6k kda partije, bar iole sa pametnijim ljudima da igram, a sad opet padoh na 1550.... Pffffff, svaki dan se vise i vise razocaravam. Jedva cekam da izadje iz bete, da cujem utiske ljudi od kad nema nubova, i kupim igru i da igram kao covek. Ovako se vise ne moze, samo se nervira covek za dzabe.

E nek se nosi retardirana igra u *****. Dobijem 1.7k psr lika 1 na 1, i razrusim mu bazu, idem na disconect, i meni leave status i izgubio poene.. Da mu ****m mater da mu ****m!
Јес' ти сигуран у то што збориш? Ја сам одиграо око 900 партија и то ми се није десило.

Takođe. Mada, dešava se. And, there's absolutely nothing you can do about it, unfortunately.

Inače, da li brišu replay-eve sve vremena na vreme? Većina replay-a starijih nešto više od dva meseca nije dostupna. A baš htedoh da se prisetim starih dana... :(

Јес' ти сигуран у то што збориш? Ја сам одиграо око 900 партија и то ми се није десило.
Уф. Игноришите ову поруку. Написана је у 5 ујутро и то после изласка cheers. Нисам ни схватио шта је човек рекао :D

Takođe. Mada, dešava se. And, there's absolutely nothing you can do about it, unfortunately.

Inače, da li brišu replay-eve sve vremena na vreme? Većina replay-a starijih nešto više od dva meseca nije dostupna. A baš htedoh da se prisetim starih dana... :(
Неке репризе никад ни не буду обрађене тако да су заувек изгубљене. А за неке треба да се скину неки старији фајлови да се клијент врати на стање пре закрпе. Много бре експериментишу с тим репризама.

Partija - Pazi skor SMAK-u (Otto_). Haha, znaci likovi kod nas u timu su bili "omfg dude that's sick". Likovi su bili 1600+, ali ***, smak ih je sabio samo tako :D

Psr nije sasvim merilo kvaliteta igracha. Nailazio sam na momke bluzu 1700 koji timsku nisu bash prilagodjeni igri, tako da sve uzimam sa rezervom.
Meni pushta normalno sve replay-eve koje imam sachuvane na hardu iako je igra promenila verziju barem 3,4 puta od kada sam ja napravio nalog.
Ko hoce da pogleda, jako intenzivna i neizvesna partija, igrao kao Plague Rider, protivnichki Slither nas je sevao na pochetku kao majmune - uspeli da preokrenemo i da pobedimo na kraju, jedna od zanimljivijih partija koje sam odigrao u poslednje vreme. Succubus, Demented Shaman i ja smo gankovali kao blesavi.
http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=41985113

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, jer onaj ko je kupio betu ce morati da placa neshto dodatno nakon shto retail verzija igre izadje ili ne?

Ne. Kupuješ igru, tj. nalog, za 30$. Nikakve dodatne troškove nisu spominjali.

Imam jedno pitanje, jer onaj ko je kupio betu ce morati da placa neshto dodatno nakon shto retail verzija igre izadje ili ne?
Не. 30 америчких кинти је једнократан трошак. Једино ако си довољно луд да касније ресетујеш статистику за 20 долара.

Ma lepo nov acc sa kojim igras ciste partije, na njega das 30$. Koji bre reset za 20$, nema leba da bih dao xD

Biće ljudi koji će poželeti da reset-uju svoju statistiku, u to ne sumnjaj. Čoveče, PSR b1tching and stats-whoring... Long live the principles! :D

erm, posle par dana kao ae da opalim koju partiju i kada treba da se uloguje samo pise login failed...jel se desilo nesto u medjuvremenu a da mi je to promaklo?

Stigao je i novi patch, opet su izmuljali Fayde i izmenili je sasvim, a još se ni na staro nisam navikao. Izmenjen je i Frostburn i njegovi delovi, nisam siguran da li je promena na bolje, mada je item stvarno bio prejak, sad je slabiji ali i jeftiniji. Treća velika izmena je da Tablet of Command i Nullfire Blade više ne deluju na heroje imune na magiju, veliki nerf za ove iteme i veliki buff za Shrunken Head.

Koji bedak, Frostburn mi je maltene omileljeni item.
Za Shrunken Head sjajna stvar, razlog vishe da ga kupish kada igrash protiv intel heroja.

Bah, baš šteta za Frostburn. Često sam ga kupovao na raznim herojima... Mogli su da ga poskupe za koji stotinu zlata umesto n-tog čačkanja. Ovako više ne deluje primamljivo.

Treća velika izmena je da Tablet of Command i Nullfire Blade više ne deluju na heroje imune na magiju, veliki nerf za ove iteme i veliki buff za Shrunken Head.

Okay, nerf-ovati Nullfire Blade na takav način je b*llsh1t. Zaista, suvišno je komentarisati. Očekujte " turtle style " partije, gde će ih Jereziah s lakoćom rešavati. Kako ono, dođe mi da vrisnem... " What were they thinking?! " :)

Inače, ako sam dobro protumačio post jednog od članova razvojnog tima, HoN će uskoro preći u retail izdanje, tačnije 12. maja. Do tada, nalozi koji nisu pre purchased biće slobodni, tj. svako ko želi da kupi nalog, može izabrati već postojaći nalog, s tim što on ne sme biti nečije vlasništvo. ( Ako već nije pre purchased od strane nekog igrača. ) Dakle, uskoro će launch, and that was about it...

Bio je lep dok nisu uveli fayde patch :/. Elder + fb = pwng
Napokon se opet vratih u 1600+. Hvala bogu
Zar nisu oba attack modifier-i tako da slow od FB ne bi trebao da radi?
Ja se i dajle koprcam oko 1560. :(
Dobijem tri pa izgubim jednu i tako redom. Smor.

Vrh Dno