Šta je novo?

Heroes IV napokon!!!

no name

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2000
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 5600G, R7 7700, i5 13600k, i5 12400f. i3 12100f, R7 2700X
Matična ploča
MSI B450M MORTAR MAX, AORUS B650 ELITE AX, ASROCK Z790 PG RIPTIDE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pojavilo se na internetu pre koji dan i sad se siri polako!

2 CD! :(

Ajde ko prvi nabavi nek prijavi da vidim kolko ste dobri!

(D) (D) (D)

Najbolji sam :)

...ali je*es to kad nema multiplayer!
Tj. ima ga u igri ali kaze da sacekam malo i da ce se pojaviti u obliku patch-a?!?

Igru sam uzeo u exit-u i to za 400din (2cd-a).

Heroji... ko to jos igra... Samo glupi Darko... ??? Uvek sam mrzeo tako glupe igre u koje nikako ne mogu da se uzivim... Dobar fps i RPG su uvek bili bolji od tih Heroja ili nekih poteznih... s_anja...

Heroji... ko to jos igra... Samo glupi Darko... ??? Uvek sam mrzeo tako glupe igre u koje nikako ne mogu da se uzivim... Dobar fps i RPG su uvek bili bolji od tih Heroja ili nekih poteznih... s_anja...

Pa ono, izgleda da nas ima.
A to sto ti ne mozes da se uzivis, to je tvoj problem, nema potrebe ovde da, sa izvinjenjem, SMARAS.

Nista licno, ali ako ti se igra ne svidja ne mora da znaci da su ostali koji je igraju GLUPI.

Sto mislis da je npr. Max Payne ili Red Faction nesto bolji od HoMM-a? Ili AvP2 - nikad dosadnija igra.
Zadnji FPS (single-player orijentisan) koji je nesto valjao je bio Half-Life. RtCW? Kao ima lepu grafiku, i? Igra je dosadna samo tako. Promenila se grafika, a AI ostao isti kao u Wolf3d-u. Ali to je moje misljenje i ne prozivam ljude koji igraju takve igre.

Da ne smaram vise: Ko si ti da kazes da li je nesto dobro ili nije?
Razmisli o tome, pa sledeci put nemoj ovako da se brukas.
Opet kazem, nista licno.

Pozdrav.

byMaX je napisao(la):

a jes' losa grafika u heroes 3-ci, al ukusi su razl....;)

Evo nakratko sam probao HoMM IV, i nisam nesto odusevljen, jeste lepse, detaljnije, ali u sustini 'premalo noviteta'.

Re: ??

Shumaher je napisao(la):
Gde ste nabavili CD-e
Drugi post odozgo...i sutra da ides kod opticara :D

ps
Nadam se da nema ljutis, salimo se malo...

Re: Re: ??

drapin je napisao(la):
Drugi post odozgo...i sutra da ides kod opticara :D

ps
Nadam se da nema ljutis, salimo se malo...

Ima vec i u manjim cd klubovima, ne mora bas da daje tolike pare.

Ja ne smaram, postovao sam samo jedanput svoje misljenje...

Heroji gu gluplji i od najgore pucacine... Tacka!

predlog M&M9

sto ne probate M&M9 ista firma samo bolja igra. Doduse ne znam da li je jos izasla ali i M&M 8 je bio dobar

Ja se slabo krecem po CD klubovima pa i ne znam da jos nisu umrli! Stvarno su dobri ako im treba samo par dana da puste to ovde!

Sto se MaX-a tice treba ga razumeti! Decko kao Graphics eXpert ocito ima potrebu da se izbaci u prvi plan! Veoma nedozrelo!

(D) (D) (D)

Sto se tice nekih RPG baziranih igara da li je neko probao Grandia 2 koji je skoro stigao u cd klubove.

AAAAAAAAA

Meni Heroes IV blokira!!!

Odnosno kada zavrsim bitku kada izadje onaj ekran kada treba da vidim koliko sam jedinica ubio i izgubio,kada kliknem na OK igra mi zaglavi ...Ne mogu nista da radim osim Ctrl + Alt + Del.

Reinstalirao sam je milion puta ali opet isto a u XP - u mi se samo resetuje kompijuter sam od sebe...

Da li neko zna kako bih to mogao da sredim...

Pozdrav za Simeta

Kako je bilo na Hemiji danas?

e, no name, veruj mi, ovih dana sam vrlo trigger happy....

byMaX je napisao(la):
e, no name, veruj mi, ovih dana sam vrlo trigger happy....

Da se primetiti. Cim ti neka glupost padne na pamet ti je postujes.
Daj MAX covek bi pomislio da si kao moderator i clan sa 2400+ postova iznad ovakvih prepirki tipa "moja igra je bolja od tvoje"...

???

Pozdrav

Ovde Shumaher

Prvo ne mogu da se naljutim na nekog koga ne poznajem
Drugo inache nosim naochare
Trece josh si klinac za mene

Inache nisam iz Bg-a nego iz Subotice pa nisam upoznat
sa BG-om
Ako znash neki biznis tu sam

Pozdrav

Ljudi, manite takvu pricu... Heroji su legenda i verovatno jedna od igara pred kojom sam proveo najveci broj sati, pocev od ver.2 do danas. Ajde da vidim ko ih nece nabaviti :)

Pozdrav, Cale

hihihi

byMax za svaku poteznu igru treba ti 3x vishe inteligencije nego za bilo koji fps :) fpsovi smaraju vishe svi su isti... pucash pucash hop cup gore dole levo desno .. bljak :) jedina prava vrednost danashnjih fpsova je u multiplayeru single je sve gori i gori...max pejn i wolf su smorovi nevodjeni od fpsova... jedino shto mene moze malo da zadrzi je (pored half lifea i deus exa) avp2 i ghost recon :)

u skorije vremen nema dobrog single player fpsa... nisam probao Jedi knigh ali svi iskusniji igrachi kazu da nije nishta narochito i da se po malo chemu izdvaja.. previshe zagonetki u koje je ukljucheno skakanje AI nishta spec i tako to :) klasika

eh al Deus Ex 2 i HL 2 ce da rulaju ... ali samo zato jer nisu chisi fpsovi :))

"Glupi Darko"?! Iskreno se nadam da nisam ja u pitanju...

Maxe, ukusi su subjektivna stavka svakog pojedinca. To sto neko ne pomera svoje znojavo debelo meso sa lepljive stolice neke zagusljive Beogradske igraonice pomahnitalo unistavajuci sve sto mu se nadje na ekranu, ne mora da znaci da su svi ostali takvi.
Neko preferira tetris; ili sah... Neko heroje... Nesto sto moze "natenane" da se igra; posle posla (ili skole). Nesto smisleno.

Nemam ja nista protiv dobre pucacine; igram i ja UT, Q3 i CS; ali sa odredjenom dozom rezerve...
Problem: To nije uzivljavanje, vec bezanje od stvarnosti.

Resenje: Uzmes AK-47, skoknes do obliznjeg nam Kosova, otkocis - izrostiljas , i zapalis kolko te noge nose preko grane FX :D

Izvinjenje

Nisam naveo na koga se odnosio odgovor na provokativno pismo
koje je meni bilo adresirano
na gospodina DRAPIN-a
Hvala i ako zna neko gde ima da se kupe Heroes 4 molim da mi se napishe e mail gde bih mogao naruchiti CD-e

Pozdrav

Re: predlog M&M9

mikac79 je napisao(la):
sto ne probate M&M9 ista firma samo bolja igra. Doduse ne znam da li je jos izasla ali i M&M 8 je bio dobar

M&M9 koliko ja znam (a sve novije-od 5 pa naovamo sam obrnuo)josh nije izashla.

BTW, u Herojima nema multiplayer? A ima li hotseat-a?

Postoji multiplayer opcija u igri, ali kad kliknes na nju on ti izbaci neku poruku o nekom patch-u koji treba da izadje... bla bla bla...

Ja sam poslao pitanje 3do-ovom supportu u vezi tog patch-a, ali mi oni (gle cuda!) jos nisu odgovorili. Mozda zato sto igra jos nije izasla?

A da li ce biti hot-seat u igri ne znam. Nigde se ne pominje na sajtu, ali ne vidim zasto nebi bilo.

interesantno

pa ne znam ja licno sam razocaran u heroje,
ok ima dost novih fora ali grafika je ista kao u dvojci

Grafika u 2-jci je bas kul... :D

Re: Re: predlog M&M9

ZeeGerman je napisao(la):
M&M9 koliko ja znam (a sve novije-od 5 pa naovamo sam obrnuo)josh nije izashla.

M&M9 je stigao, ima ga u cd klubovima vec dan-dva.

Re: AAAAAAAAA

BokyPP je napisao(la):
Meni Heroes IV blokira!!!

Ma uvek su i bili bagoviti!

Valda ce se pojaviti posle vikenda i ovde pa da proverimo gde sve jos puca! FX

Re: AAAAAAAAA

no name je napisao(la):
Ma uvek su i bili bagoviti!

Valda ce se pojaviti posle vikenda i ovde pa da proverimo gde sve jos puca! FX

A da li postoji fora da se iskljuci zvuk...
Neka opcija No Sound ili tako nesto a ne ona opcija u kojoj se smanjuje???

Mozes da ih nabavis u exitu, kao sto vec neko rece... mislim da salju i postom, idi na http://www.exitcd.co.yu pa proveri, mada imas i Digitech u Ilije Garasanina , tamo je cd 150 din... ja sam bas danas uzeo Heroje i, iskreno, malo sam razocaran... sareno, sareno, sareno... a to cim vidim znam da nesto nece da valja... :(
ma i dalje ce da se guli trojka sa ortacima u hot seatu... nego, sad se setih, JEL IMA NEKO KOJU DOBRU MAPU za heroje 3, ove vec svi manje vise znaju napamet... one ne netu su 99% krs...

Pozdrav!!!

A sto se tice prepirke, ni ja ne mogu da verujem da je bilo koji starosedelac ovog foruma u stanju da izvali nesto ovakvo... ja znam gomilu ljudi koji su kampanje prelazili po par puta, o multiplayeru da i ne pricam!!!

Da da da da da

Pozdrav

Zahvaljujem Spiritu na odgovoru

Muchos gracias

Herpes serial i Nfs su the best

Nazad
Vrh Dno