Šta je novo?

Heroes 5...

urban

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2004
Poena
316
ljubitelji heroja i poteznih strategija uopste su sigurno culi najave heroja 5...sigurno je da doticnu igru ovaj put nece raditi 3DO iz razloga sto oni u tom sastavu vise ne postoje...ako neko ima linkove za screenshotove neka napise...

google...mozda za vesti...i za 4ume...ne za screenove...uostalom ja sam vec video neke screenove ali jako malo...ako ih neko ima na kompu nek posalje na mail...

JEl znate kad se ocekuje u prodaji?BAs mi se igra neki poteznjak,onako na sporinu-danima kako se samo Heroji i Civ znaju igrati

Calibra 4WD je napisao(la):
JEl znate kad se ocekuje u prodaji?BAs mi se igra neki poteznjak,onako na sporinu-danima kako se samo Heroji i Civ znaju igrati

Pa igraj onda Silent Storm a ima i expansion sad za njega.
A na PS2 imas sad poteznih koliko oces, Disagea, La Pucelle, Shadow Brave
Front Mission 4 ..... pa bolje pazari PS2 :smoke:

Ima moj mladji burazer Sony PS2,ali mi nekako budjavo da ih igram na TV-u,sa djojstikom,memo karticom,nije bre Sony za takve igre

Igraj Stars!. :p

Ili War In The Pacific. :p :p

Poslednja izmena:

Space Rangers !!!

Na fazon Elite sa comodora :)

Prvi oput cujem za sve tri igrice koje ste predlozili,jel su stvarno vredne odvojenog vremena,necu da igram osrednje strategije samo ako je u rangu Heroja ili Civ-a

joojant200 je napisao(la):
Space Rangers !!!

Na fazon Elite sa comodora :)

Jaoooj, video sam to, pravili su neki Rusi, deluje sjajno, daj neki hint kakva je :)

Ima moj mladji burazer Sony PS2,ali mi nekako budjavo da ih igram na TV-u,sa djojstikom,memo karticom,nije bre Sony za takve igre

Nemoj tako ...... kao prvo na TV je bolje (da nemas mozda veci monitor od
72 cm :d ) , kao drugo nije joystick nego joypad i savrseno je uklopljeno
za igru i kao trece ne znam sta ti smeta memo kartica snimis pozicija koliko
te volja i ne znam sta tu fali ko mini mini hard i brises pozicije kad ti ne trebaju.
A za ove igre sto sam ti rekao proveri vecina od njih ima duzinu 100+ sati pa
ti vidi.I za kraj samo mislim te predrasude oko toga PS2 nije za to pa ako ce mo pravo postoje bar isto dugo koliko i na PCu samo nisu 90% takvih igara izbacivali za zapadno trziste vec samo u Japanu pa mnooooogiiii ljudi i misle da se to tek
sad pojavilo na konzolama.
Evo meni su bar dosadile strategije na PC i PC mi sluzi samo za svemirske simulacije i FPS a sve ostalo se cepa na PS2. ,)

War In The Pacific: The Struggle Against Japan 1941-1945

Ko je pravi ljubitelj globalnih poteznih strategija ovo mora da ima

P.S. neka se PS2 javi kad ovako nesto bude bilo na njemu :)

OptiPlex je napisao(la):
War In The Pacific: The Struggle Against Japan 1941-1945

Ko je pravi ljubitelj globalnih poteznih strategija ovo mora da ima

P.S. neka se PS2 javi kad ovako nesto bude bilo na njemu :)

:p Nema ,nema na PS2 su ili fantasy ili futuristicka okruzenja.
Pravo da ti kazem nalozio sam se bio na Silent Storm ali me brzo smorio
al se to sa ovim strategijama na PS2 nije nikad dogodilo da smore ,)

OptiPlex je napisao(la):
Jaoooj, video sam to, pravili su neki Rusi, deluje sjajno, daj neki hint kakva je :)

Trgujes, ratujes, putujes, izvrsavas questove, ugovore... - radis sta hoces. Nikada dovoljno para, ako stavis puno oruzija onda nemozes da poneses to sto osvojis, ako nemas oruzija svi te napadaju, na kraju poludis i radis sta i svi ostali u igri GRBAVIS SE :D

Ima neki glupi hiper space real time fight koji se moze iskljuciti, ostalo je sve potezno, lepo nacrtana 2d grafika

Ja sam se JAKO zarazio, a neigram se takoreci nikada ...

Jedan quest iz igre:
Imas 4 putnika
I treba 1 sat da predje reku
II treba 2
III 5
IV 10

treba ih prevesti preko reke za max 18 sati, dvoje staju u camac i jedan mora da se vrati nazad. Racuna se vreme tamo i nazad
npr 12 idu preko - 2 sata
1 se vraca nazad 1 sat
15 idu preko 5 sati
1 se vraca nazad 1...

:D

@joojant200
Hvala

@Nostormo
Da, i mene je Silent Storm smorio prilicno :( Nisam mogao da verujem posto je na prvu delovao idealno. ALi ne znam, te vrdanje kamere, te duuugi potezi, te neke trece sitnice...Recimo apsolutno me najvise smaraju nagli pokreti kamere i totalno suludo menjanje uglova kod protivnickih poteza usled kojih maltene i nisi u stanju da pratis sta se desava, a upravo bi tome trebalo da sluzi. Zatim, ocajno tromo kretanje kamere kod igracevog poteza - ijaoj. Plus sto se ja ne lozim na 2. svetski rat (sto i nije toliko bitno) ali ne volim da kad se obradjuje neka istorijska tema prica bude polusuluda i da apsolutno nema sanse da se tako nesto ikada desilo, sto je takodje prisutno u Silent Stormu

joojant200 je napisao(la):
Jedan quest iz igre:
Imas 4 putnika
I treba 1 sat da predje reku
II treba 2
III 5
IV 10

treba ih prevesti preko reke za max 18 sati,

Može i za 17 ;)

@Nostormo
Da, i mene je Silent Storm smorio prilicno :( Nisam mogao da verujem posto je na prvu delovao idealno. ALi ne znam, te vrdanje kamere, te duuugi potezi, te neke trece sitnice...Recimo apsolutno me najvise smaraju nagli pokreti kamere i totalno suludo menjanje uglova kod protivnickih poteza usled kojih maltene i nisi u stanju da pratis sta se desava, a upravo bi tome trebalo da sluzi. Zatim, ocajno tromo kretanje kamere kod igracevog poteza - ijaoj. Plus sto se ja ne lozim na 2. svetski rat (sto i nije toliko bitno) ali ne volim da kad se obradjuje neka istorijska tema prica bude polusuluda i da apsolutno nema sanse da se tako nesto ikada desilo, sto je takodje prisutno u Silent Stormu[/QUOTE]

Meni je jos zesce zasmetalo sto kad promeni debilni ugao kamere kad pucaju
dosta puta i ne vidis jel pogodak ili ne a Jagged Alliance je to idealno reseno
vidis metke kad lete i lepo pogodak.
:crash:

Poslednja izmena:
Vrh Dno