Šta je novo?

Heroes 5...nije 3D...ali...

Kakvi bre Arhangeli, pa zar vi igrate WOG bez jedinica 8. nivoa?

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ma ne, samo je decko naveo primer. Ma da ko zna, mozda neko ne voli jedinice osmog nivoa :).

Da, samo primer, za neutralne jedinice, a ja ne igram bez jedinica 8 nivoa, i bome ona opcija da se povećava broj jedinica za 4% je interesantna.

ja sam danas igrao sa opcijom da u confux-u umesto elementala stoje neutralne jedinice... bas je cool .... svaka cast ljudima koji su napravili wog, mislim da bi svaka igra trebala da ima ovoliko opcija jer tako kad ti dosadi jedan mod mozes izabrati opcije po kojima ti se cini kao da igras skroz drugu igru

@urban:Ne daj boze da heroji budu jaci nego u homm4.Deluje glupo da u kampanjama ili eeeextra dugom scenariu kad heroja levelujes toliko da sam bez problema sece grupu od 4-5 zmajeva.[/QUOTE]

poenta je bila da su malo lose izbalansirani leveli heroja... ,)

@bojan: inace mislim da ce heroji u 5tom delu morati aktivno da ucestvuju u bitkama...koliko god H3 bio dobra igra...taj sistem upravljanja jedinicvca i neaktivnog heroja je ipak zastareo...

e da...koju ste u H3...ili H4...rasu koristili...i koji vam je "favourite hero"...

ja iskljucivo ljude...omiljeni heroj Kristijan...:)

@bojan sorry ali jako me mrzi pitaj za neku konkretno pa cu ti objasniti

@urban omiljeni Dungeon-Gunar ili Conflux-Pasis

@Urban,

Pazi to me nekliko njih pitalo ali ja nikad ne mogu da odgovorim jer su mi 3 rase najomiljenije.
Ljudi (Cathlin), zato sto daje kintu i ima intelligence, a posto igram na impossible meni ta kinta mnogo znaci

Mrtvaci (Thant)
Stronghold (Dessa)

To je to.

@raindog: mrzi me
... hvala na iskrenosti ;).

Evo konkretno mi pojasni ovo:

ja sam danas igrao sa opcijom da u confux-u umesto elementala stoje neutralne jedinice

I ovo:

opcija da se povećava broj jedinica za 4% je interesantna

Poslednja izmena:
pod map enhancements ukljucis neutral town, pa izaberi da ti grad bude confulx i sve ce ti biti jasno

a ovo drugo je ako se ne varam neutral stack size cime ti se svake nedelje povecava vojska koja je razbacana po mapi samo sto kod mene pise 10%, imam wog 358

raindog je napisao(la):
pod map enhancements ukljucis neutral town, pa izaberi da ti grad bude confulx i sve ce ti biti jasno

a ovo drugo je ako se ne varam neutral stack size cime ti se svake nedelje povecava vojska koja je razbacana po mapi samo sto kod mene pise 10%, imam wog 358

zezno sam se ova druga opcija je pod map rules i omogucuje ti da heroj sam povecava vojsku koju ima kod sebe za 4%

raindog je napisao(la):
zezno sam se ova druga opcija je pod map rules i omogucuje ti da heroj sam povecava vojsku koju ima kod sebe za 4%

Da, do 10.000 a onda stane. (osim ako ih ne splituješ na manje grupe drugom heroju, ili "sebi" samom, pa se onda opet povećava kod svakog do 10.000 itd.). Ali naravno, isto se dešava i kod oponenata (osim što je AI glup pa ne ume da slpituje kad dođu do 10.000 nego na tome i ostane.), tako da onda imaš bitke sa vojskom od nekoliko desetina hiljada.

Kad je ta opcija uključena vojska slabijeg nivoa igra mnogo veću ulogu od one jačih nivo (jer se brže namnože), osim u slučaju da negde diplomatijom ukačiš veći broj jedinica 7 ili 8 nivoa. Počnu da se množe po 4% nakon što ih ima 25 u grupu, i naravno što ih više ima brže se umnožavaju... Za 7 i 8 nivo toide sporo jer ti treba duže vremena da nakupiš bar 25 jedinica 7 tj. 8 nivoa.

Na "huge" mapama je dobro uključiti "dobule movement" za heroja. Zatim "Half price for creatures ever 7th day each week" "Heroes start at 5th level" "Heroes can have 10 skills" "7th level creatures upgrades to 8th level"...

A od omiljeni heroj "Adela". Zbog diplomatije.

I da, zaboravidoh reći,kada je uključena opcija da se jedinice uvećavaju za 4% , toonda važi i za neutralne jedinice koje su razbacane po mapi.

Prilozi

• screen_02.jpg
    screen_02.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 77
  • screen_05.jpg
    screen_05.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 68
Bas sam i ja imao taj "feeling" pri gledanju ovih slicica. Ovo ce pre biti Warcraft 5 :D

Pa ovaj endzin je gori od Wc3 tako da to nikako ne moze biti Wc5, u to smo barem sigurni...:)

Nazad
Vrh Dno