Šta je novo?

Heroes 5...nije 3D...ali...

• Začetnik teme Začetnik teme urban
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

urban

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2004
Poena
316
na igri trenutno radi Ubi Soft...navodno je da ce demo kao i vise informacija biti objavljeni ove godine na E3 sajmu...a igra ce izaci sledece godine...mnogo toga...poput upgade-a jedinica i samog rastavljanja ponovo svih rasa...bice preuzeti iz H3...obecane su znatno krace i igrivije partije[sta god to znacilo...meni je bilo zanimljivo i 10 sati da igram H3 ali ajde]...princip skillova bice isti kao onaj iz cetvrtog dela...kazu iz Ubi-ja da ce se mp fokusirati najvise na on-line igru...i da ce cela igra biti vise za mp...ali da obecavaju dugu i zahtevnu kampanju[gde sam ovo vec cuo🙂))]...

i jos jedna vazna stvar...na igri rade i dvojica vaznih likova iz New World Computing-a...Jon Van Caneghem i Rob King...pa ono videcemo...

ma sad mi je kole sa rura rekao...da izgleda EA kupuje Ubi...sto nikako ne valja i zbog datuma izlaska...i zbog nekih novih ljudi koji ce biti zaduzeni za doticnu igru...

Jedva cekam... :banana:

urban je napisao(la):
obecane su znatno krace i igrivije partije[sta god to znacilo...meni je bilo zanimljivo i 10 sati da igram H3 ali ajde]

To znaci da ce maksimalno da skrate i pojednostave igru, da bi bila prihvatljiva sirokim narodnim masama kao i sve druge igre koje ne rade originalni timovi vec ih daju nekome ko ih upropasti i igra zavrsi na smetlistu istorije...uostalom i sam znas:

urban je napisao(la):
da izgleda EA kupuje Ubi...sto nikako ne valja i zbog datuma izlaska...i zbog nekih novih ljudi koji ce biti zaduzeni za doticnu igru...

...sto znaci da cemo dobiti maksimalno pojednostavljenu igru za debile

filipenko nemora bas da znaci, mada je uglavnom tako. Moze igra nekad i bolja da ispadne (Tief 3, ako se nevaram). A sto se Heroja tice, bas i nevidim sta bi tu mogli skratiti (mozda da redukuju broj onih nezavisnih neprijatelja na tabli, pa bi samim tim i smanjili broj borbi, sto opet dovodi do drasticne ustede vremena, ali uskrnavljuje igru). No videcemo sta ce biti, ako i kad izadje.

garant ce biti optimizovana za konzole sa ultra grafikom i pojednsotavljenim gameplayom... i onda ce konzolashi da kazu kako oni imaju revolucionarne igre 🙂

filipenko je napisao(la):
To znaci da ce maksimalno da skrate i pojednostave igru, da bi bila prihvatljiva sirokim narodnim masama kao i sve druge igre koje ne rade originalni timovi vec ih daju nekome ko ih upropasti i igra zavrsi na smetlistu istorije...

...sto znaci da cemo dobiti maksimalno pojednostavljenu igru za debile

Naravno to vazi i u slucaju FO3, jel tako? 😀😀

urban je napisao(la):
ma sad mi je kole sa rura rekao...da izgleda EA kupuje Ubi...sto nikako ne valja i zbog datuma izlaska...i zbog nekih novih ljudi koji ce biti zaduzeni za doticnu igru...
Negde sam procitao da je EA kupio 19.9% Ubisofta(iz nekog razloga Ubisoftu je bilo vazno da bude ispod 20%) i navodno je zainteresovan samo za Might & Magic serijal, a sto se tice Heroes 5 oni se uveliko prave tako da ne verujem da ce EA imati nekog uticaja na razvoj igre. Isto tako prica se da je jos jedna kompanija zainteresovana za kupovinu dela Ubisofta kako bi specila EA da vremenom preuzme vecinski deo.

Jel zna neko sta radi Jon Van Caneghem?

Bogdan je napisao(la):
Negde sam procitao da je EA kupio 19.9% Ubisofta(iz nekog razloga Ubisoftu je bilo vazno da bude ispod 20%) i navodno je zainteresovan samo za Might & Magic serijal, a sto se tice Heroes 5 oni se uveliko prave tako da ne verujem da ce EA imati nekog uticaja na razvoj igre. Isto tako prica se da je jos jedna kompanija zainteresovana za kupovinu dela Ubisofta kako bi specila EA da vremenom preuzme vecinski deo.

koliko ja znam...samo nesto preko 20% ubi poseduje svoju kompaniju...a EA vise od 75%...

urban je napisao(la):
koliko ja znam...samo nesto preko 20% ubi poseduje svoju kompaniju...a EA vise od 75%...
EA je u decembru prosle godine kupio 19.9%, a sad pokusava da kupi jos, jer trenutno ima 20.88% upravljackih glasova(osnivaci imaju 16.93% vlasnickih,ali 22.7% upravljackih prava). Navodno Vivendi universal pokusava da kupi deo "slobodnih" akcija kako bi onemogucio EA da dobije vecinski upravljacki udeo.
http://www.forbes.com/business/feeds/ap/2004/12/20/ap1720133.html
http://investor.ea.com/phoenix.zhtml?c=88189&p=irol-newsarticle&t=regular&id=656060&
http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=7648412

....i na kraju cemo imati 3-4 kompanije koje ce praviti igre po stereotipu... I to je kraj kvalitetne zabave na PC-u (a i sveukupno mozda).

Jeste, sve propada, dosao je smak igara...

Sto mrzim kad se otvori tred o nekoj uzaludnoj igri i onda posle 3 posta koji sa tim imaju neke veze dodje 10 ljudi koji krenu da kukaju nad globalnim trziste ko babe na centrlnom groblju :d

Poslednja izmena:
Misha je napisao(la):
Samo shto Heroji nisu uzaludna igra...

Ne uopste, ni heroji, ni Fallout 3 ni nastavak UFO-a o kome je takodje otvoren tred. Igre koje ko zna ko radi, koje nemaju ni priblizan datum izlaska, za koje se ni ne zna da li ce sutra biti objavljeno "prekida se", koje rade drugi razvojni timovi u odnosu na originalne i za koje uostalom nemamo ni najmanju predstavu na sta ce liciti (sto je najbitnije od svega). Otkud ja znam da ce Heroji 5 biti dobri a ne losi kao Heroji 4 ? Oigri se ne zna nista i sad kao mi treba da diskutujemo o tome...

I naravno, igre za PC propadaju... :trust:

heroji IV nisu losa igra...jeste da odstupa od ranijih nastavaka ali daleko je to od loseg...

Trojka je stvarno najjaca... ali ni cetvorka uopste nije ni malo losa. Samo trebali bi se nadati da EA nece umesati svoje prste tu, inace vidimi se Heroji.........................🙂

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ali brate priznaj da je nekako previse sarena i decije uradjena. Ipak je trojka zakon, a jos kad se doda WOG. VRH!!!

Petica ako bude dobra, fino. Ako ne bude, tu je trojka sa WOG-om, koji je odličan a koji se uz to još uvek razvija (mada više ne znam šta bi mu mogli dodati, i ovako je odličan).

Stvarno ne razumem sta mi ocekujemo od novih nastavaka...Sta moze da se doda da bi bilo bolje?

Visente je napisao(la):
Petica ako bude dobra, fino. Ako ne bude, tu je trojka sa WOG-om, koji je odličan a koji se uz to još uvek razvija (mada više ne znam šta bi mu mogli dodati, i ovako je odličan).
Mogli bi dodati jos jedan potpuno nov grad(trenutno rade na tome)

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ali brate priznaj da je nekako previse sarena i decije uradjena. Ipak je trojka zakon, a jos kad se doda WOG. VRH!!!

vise je u fazonu nekih drugih poteznih strategija nego heroja to jeste...i nije toliko zanimljiva kao treci deo...to jeste...mada se i malo zapitam...danas ni nema tako revolucionarnih igara kao tada...tako da nema vise ni tog entuzijazma kao pre...jednostavno smo se smorili...i kakva god da bude petica nece to biti to...

neka iz cetvorke ostave gradjenje lika, jedinice, vodjenje bitke...ma moze sve samo ne grafika...ona kicerajska :d

radi se dodatni grad za WOG ali nisu jos sigurni da li ce moci da implementiraju isti jer nemaju source code H3

Nazad
Vrh Dno