Šta je novo?

Heroes 4 - update ???

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav!

Na 3do-u postoji patch za Heroes 4, heroes4v10to12us.exe. I lepo skinem tih 16 Mb, kad mi prijavi gresku u stilu '... Heroes4.exe ne valja, iako postoji na hardu'. Posto igra ima crack, mislio sam da je to, pa sam instalirao H4 ispocetka, i probao opet patch, ali javlja istu gresku.
U cemu je problem?
Naravno, patch je za english/usa verziju.

ako igra ima krek na cdu, a ti skines update, moras UVEK skinuti krek za tu novu verziju.

krekove ces skidati sa adrese koju ti je prenex dao, tamo mozes videti da li uopste ima neki update za igru koja te zanima...

poz

greska!

Pazi stormi fora je u sledecem na teritoriji bg-a preovladava UK ver. koju posedujem i ja jel...
e sada caka je u tome sto nisu napravili patch za nashu verziju igre(rade na tome) te bi stoga trebalo sacekati patch1.2 uk i naravno crack za istu...
kada sve to sreedis patchuj pa crackuj i to je to,,,

Hvala

E bezveze. Izgleda da i ja imam UK verziju... ostaje nam da cekamo.

Miroslave, to je sve ok, samo sam ja 'navikao' na zongliranje sa Diablo 2, ako si to igrao, znas da je potrebno da se prvo patchuje, pa krekuje (sve kako treba), ali ako se pojavi noviji patch, mora da se sacuva originalni d2.exe od poslednjeg patcha, posto on ne prihvata krekovani (mislim na noviji patch), pa samim tim ni ne moze da se kasnije krekuje, posto ne moze da se patchuje zbog kreka :) (ako nekom nesto nije jasno u predhodnoj recenici, slobodno neka me ne pita nista :D ).

prenex, hvala za www.

Pozdrav svima!

Vrh Dno