Šta je novo?

Heroes 4 - problem - HITNO

vlycos82

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Kupio sam danas Heroje ali imam veliki problem, dakle moj monitor ne moze da gura rezoluciju 1024, a u nekom readme-ju sam procitao da igra moze da radi u rezoluciji 800, meni slika uzasno mnogo treperi tako da u opcijama ne mogu da namestim drugu rezoluciju, doduse ne mogu ni opcije da selektujem nego ajde sad. Znaci meni treba komanda koja se kuca u MS-DOS promptu za ogranicavanje rezolucijem, ja sam jednom radio to ali sam zaboravio kako se to radi. Da li neko zna kako to ide????

Jel to jedino resenje? Ne mogu da nadjem taj program, jel mu to puno ime? i da li mozda moze negde drugde da se nadje?

Posalji e-mail ovde da ti posaljem program u reply-u.

Beta ili neka alpha

Alo ljudi jel ima negde Heroes IV koji radi bar Hot Seats a ne ova glupa BETA od cetvorke koju ja posedujem

Koliko ja znam nije se ni pojavljivala beta verzija kod nas. Heroes 4 IMA hotseat. Poenta je da startujes scenario koji je predvidjen za vise human igraca, a imas kod odabira scenarija da ukljucis details sa brojem ljudskih igraca koji su dozvoljeni na toj mapi. Onda samo cekiras umesto computer da bude human igrac i vozis :)

malo pitanje (pitanjce)

Da ne bih otvarao novi thread, ovde postavljam pitanje:
Dakle:

Zashto kod mene (na celeronu 733MHz sa 128MB ram-a i TNT2 grafikom) ova igra uzashno sporo radi? Skrolovanje nesecka, ali tri dana chekam da dodje moj turn, tri dana chekam da mi uchita kad kliknem na grad i slichno. U chemu je problem? Nelogichno mi je da je konfiguracija problem.

BTW, OS je WIN ME...

'Fala!

Vrh Dno