Šta je novo?

Heroes 3

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
Pozdrav svim ljubiteljima ove fenomenalne igre, davno sam je igrao i hteo bih ponovo sve da odigram, avaj zaboravio sam sta je sve izlazilo vezano za ovaj serial 3. Bese neki Armagedon blade, restoration of eratia, shadow of death...etc. E sad ako se ne varam shadow of deth je sadrzao i sve prethodne kampanje ili se ipak varam :) Znaci sta treba da nabavim da bi heroji 3 bili kompletni, ne bi sad da bacam pare nabavljajuci sve delove ako su vec oni sadrzani u nekom poslednjem delu?

najbolje nabavi shadow pa preko toga instaliraj rusku verziju 3.5 zove se Wake of gods neces zazaliti veruj mi :)

Shadow of Death sadrzi Restoration of Erathia ali ne i Armageddon's Blade (shto znachi da necesh imati Elementals rasu). Takodje postoje i koliko se secam 4 dodatne kampanje Heroes Chronicles (ne mogu da se setim tachnih imena).

U svakom sluchaju, uradi kao shto ti je raindog napisao, instaliraj Shadow of Death i posle toga WOG ( http://www.strategyplanet.com/homm/wog/ ) i zezanje moze da pochne :)

pozdrav

heh.... obrnuo sam trojku davno dosao na par misija do kraja u SOD-u i odradio i to :)
neverovatno da igra jos uvek pleni i ne dosadjuje...

sad cu se bacim na WOG...

raindog je napisao(la):
najbolje nabavi shadow pa preko toga instaliraj rusku verziju 3.5 zove se Wake of gods neces zazaliti veruj mi :)
Mislio sam da sam sve što je izašlo od Heroja odigrao (od I pa do IV sa sve expanzijama) :D ali za ovo "3.5v Wake of gods" (by raindog) prvi put čujem :d . Morate da mi oprostite...otprilike u to vreme sam bio u inostranstvu (Nešto pre Heroes IV) na završetku studija, tako da sam izgleda propustio najbolje :mad: . Pleas ko ima tu "Wake of Gods" neka se javi... učinili bi ste mi veliku uslugu. :banana:

PS. Da li je neko od vas ikada igrao (verovatno ispadam glup, ali šta je tu je :wall: ) Heroes II expansion Price of Loyalty? Malo je retro, ali i dalje mi je to omiljena igra (uz "Blade of Darknes" naravno) :) .
Pozdrav. :wave:

Igrao sam Heroes III i dosta mi je dobra, ali nisam igrao Heroes IV. Kakva je IV u odnosu na III?

kako kome. Meni se lično sviđa, ali mi je TROJKA i dalje zakon :D . Dobra fora u H4 je ta što heroji mogu i da se fizički uključuju u borbu, i što jedinice mogu da se same (bez heroja) kreću mapom ;) ... ima još dosta stvari kad malo bolje razmislim, ali fali tu nešto...a to nešto odvaja dobru igru od ODLIČNE igre. :)
Pozdrav. :banana:
Ps. Ne zaboravi da su ukusi različiti, možda ti baš odlepiš za H4...a možda i ne.

Vader je napisao(la):
Igrao sam Heroes III i dosta mi je dobra, ali nisam igrao Heroes IV. Kakva je IV u odnosu na III?

Meni licno je cetvorka losija od trojke, ja sam je igrao jedno vreme i prekinuo a trojka je pored igara formule 1 i starcrafta meni jedina igra koja je na mom kompu ood kad sam ga kupio (1999god) tako da sam je prostudirao, igram je non stop i nije me ni malo smorila. Mogucnost generisanja random mapa, mi je strava a jos da ne pominjemm ovaj WOG koji je fenomenalno odradjen.
A sto se cetvorke tice, ona me je nekako brzo smorila, mogucnost da jedinice putuju same i to da cela garda ne moze da putuje vide od 5 poteza ako postoji samo jedna jedinica koja je spora pa moze samo 5 da fura. To je fenomenalno i bas realno uradjeno. Pa mogucnost da heroj ucestvuje u borbi. I naravno meni jedna od najboljih stvari je to da onoliko jedinica koliko je napadnuto toliko uzvraca. Primer: Ako 5 championa napadnu 20 strelaca, svih 20 ce mu vratiti a ne kao u trojci onoliko koliko ostane posle udarca championa. Tako da globalno receno ima dosta poboljsanja ova cetvorka ali neznam zasto meni a boga mi i vecini ljudi u mojoj okolini koje sam pitao ona nije igriva kao trojka. U svakom slucaju razocarenje nije nikako.

Znači niko da se ponudi sa nekim informacijama za Wake of Gods. :S:
Hvala u svakom slučaju... :S: ... ma dajte ljudi ko ima tu igru ... ajde neka informacija na PM.

Moorhuhn je napisao(la):
Hvala u svakom slučaju... :S: ... ma dajte ljudi ko ima tu igru ... ajde neka informacija na PM.

imam ja ali sam u ns... wog zauzima oko 35mb pa i nije toliki problem da ga skines a i besplatan je

Moorhuhn je napisao(la):

Ja imam wake of gods i super je. Ima dosta novina (od resursa, jedinica preko rusenja gradova do artifakta) i meni najdraze commandera. Nova dodatna jedinica koju svaki heroj ima. Ali ovde to objasnjavati bi zauzelo stvarno previse vremena, moras to odigrati da vidis. Ako ti je potreban javi se meni na private da se dogovorimo pa ako hoces navrati do mene sa nekim RW-om ili Flashom pa cu da ti snimim, nije nikakva frka. Pozdrav.

mada se meni malo ne svidja stack experience koje je uvedeno u najnojvijoj WOG verziji

I ja sam u NSu. :D
Jel mozemo nekako da se dogovorimo?

p.s. 3 godine zivota sam "izgubio" igrajuci heroje. :d

Igrao sam savno svaki deo sve dok nije izasao 4 on je shit nikad gori

Delija je napisao(la):
I ja sam u NSu. :D
Jel mozemo nekako da se dogovorimo?

p.s. 3 godine zivota sam "izgubio" igrajuci heroje. :d

moze javi se sledece nedelje na [email protected] ili na 063663100 za vikend sam u frci

mrzi me sad da objasnjavam ali pogledajte mape sa erm script-ovima ima jako puno cool stvari... mislim da kad instalirate wog imate samo jednu ali na netu ih ima gomila

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ako imas nekog u BG-u samo javi, nije frka... ozbiljno. Pa nek ti donese.

Hvala najlepse, ali "kisna kuca" :D mi je blize! :wave:

raindog je napisao(la):
moze javi se sledece nedelje na [email protected] ili na 063663100 za vikend sam u frci

Vazi se! :wave:

_Weasel_ je napisao(la):
Igrao sam savno svaki deo sve dok nije izasao 4 on je shit nikad gori

Slazem se, totalno razocarenje! :(

Najgluplja stvar mi je sto se kampanja prelazi samo sa herojem koji na kraju sam moze da "utepa" 5 Black Dragon-a k'o od sale. Vojska sluzi samo da bi je gubio. :d

Al' naravno morao sam da ga zavrsim. ;)

Special thanks to Bojan Novaković zahvaljujući kome će se već od danas osetiti moj izostanak sa Bencha :d ...na opšte zadovoljstvo svih sa Bencha (ja ću da se Heroišem WOG-om a i vas neću da smaram par nedelja :D ). Ortak srećno ti polaganje za "PLAVI" sutra. :party:

Moorhuhn je napisao(la):
Special thanks to Bojan Novaković zahvaljujući kome će se već od danas osetiti moj izostanak sa Bencha :d ...na opšte zadovoljstvo svih sa Bencha (ja ću da se Heroišem WOG-om a i vas neću da smaram par nedelja :D ). Ortak srećno ti polaganje za "PLAVI" sutra. :party:

Hvala brate, ali nazalost sreca mi nece ovde trebati vec samo umece, a toga bas i nemam na pretek :). Samo da ne pukne noga umesto daske, za ostalo se ne brinem.

Poslednja izmena:
E hvala Rusima, a i vama koji ste rekli nama za WoG... Ekstra...

nabavio sam SOD + WOG kao sto ste me i savetovali, poludeo sam, igram ih 25sati dnevno. najvece zadovoljstvo mi je kad sa komsijom igram timski preko mreze. elem, imam jedno pitanjce, da li je moguce da pored kretanja na mapi ja gledam i njegove borbe? jer malo je dosadno dok cekas da on zavrsi borbu, interesantnije bi bilo da i to moze da se vidi?

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ne moze, ipak to bi bilo odavanje broja njegovih jedinica a posebno to sto bi znao kakve mu skilove i magije ima heroj, nie brate logicno.

ali bilo bi logicno da se odradi ako ste saveznici

Da li ste igrali Age of Wonders 2? Odlicna igra, sve sto su heroji 4 trebalo da budu, a nisu bili :)

raindog je napisao(la):
ali bilo bi logicno da se odradi ako ste saveznici

Pa rece covek da igraju timski. :)

EDIT: ...ali bi onda i trebao da vidi sta njegov saveznik radi, tako da ne vidim gde je problem.

Poslednja izmena:
Ej ljudi malo zapažanje posle par dana igranja WOG-a. Čini mi se da je rezolucija nešto lošija nego u SOD. Inače mi je na početku prijavio da se igra u MAX 65000 i nešto boja. Da li je to samo kod mene (nisam utripovao stvarno je lošija rezolucija kao kad se na Laptopu razvuče slika preko celog ekrana) ili ima neki pach da se skine i sve bude OK :D . Ajde mala pomoć. ;)
PS. Bojane pa šta uradi el puče daska ili noga. :D :d

najbolja potezna strategija svih vremena...imas regularnu III...Shadow Of Death...Armagedons Blade[najbolji deo]...Chronicles...i In The Wake Of Gods...ovaj zadnji sadrzi Armagedons Blade , Originalni H3 i nek nove mape...ali to nije zvanicni nastavak...e da ima i novih jedinica[i to prilican broj]...IV se bas nije toliko proslavila[bar po mom misljenju]...nesto je bolji nastavak Winds Of War...ali zato muzika svakako kida koliko je dobra...ocekivala se i 5-ica ali izgleda nista od svega toga...3DO ne postoji vise[bar ne za komp. igre] a i ovaj novi razvojni tim je nesto posustao...a bolje je ovako da se secamo starih dobrih delova 2,3 i delimicno 4 nego da sve totalno sjebu sa 5-icom...inace sam stalno igrao sa ljudima...Omiljeni heroj Kristijan[svakako] pa posle Silvija...

Nazad
Vrh Dno