Šta je novo?

Heroes 3

Kako se bre ne radi 5-ca, pa ja skoro na nekom forumu naleteo na topic - "zelje igraca za novi nastavak heroja", ali nisam zalazio jer sam jurio wog?!? Bas idem da proverim, ne mogu da verujem da prekidaju razvoj takvih igara, ps definitivno bi bila hit - samo ako bi se pridrzavali nekih osnovnih principa treceg serijala

Bojan Novakovic je napisao(la):
Puce daska, ma brate nisam ni osetio. Polozio sam bez greske. Zvanicno sada plavi pjas :).
Pa čestitamo prijatelju... pa nek neko kaže da mi comp.freakovi ne znamo da lemamo ;) ... ajd čik :D , ima Boki da vam ..... sve po spisku. :d
Pozdrav. :wave:

urban je napisao(la):
Omiljeni heroj Kristijan[svakako] pa posle Silvija...
Davno sam igrao Heroje, i ovih dana se neshto merachim da ih opet instaliram, al' mi se ne da zbog ispitnog roka koji je relativno blizu. Anyway, Kristijan beshe heroj u Castle zamku koji kao special ima magiju Prayer? Ako je tako, mislim da bismo nas dvojica imali problem kad bismo igrali zajedno, i meni je to omiljeni heroj, pa ne znam kako bimo se dogovorili ko ce da ga izabere :)
Ali dobro, drugi pik mi je uvek bio Solmyr (?) iz Wizard zamka koji je imao Chain Lighting kao spec...

Sto se tice mog omiljenog heroja, on zavisi od toga sa kojom rasom igram. Ako sam sam castle onda mi Cathlin, ako sa mrtvacima onda Thant (ma da me jako nervira sto ima bezpotrebni misticizam) i kad igram sa Strongholdom onda mi je Dessa. Sa ostalim rasama retko kad igram a posebno sa onim shifradzijskim confluks-om jer su previse jaki i mnogo me nerviraju zbog toga. Aj pozdrav.

@Moorhuhn Hvala puno brate za chestitke, sad bi trebalo i neko takmichenje pa cu se valjda i nekom medaljom pohvaliti ;).

Sa Stronghold-om definitivno Crag Hack (ubedljivo najjaci heroj u igri, gde on udari, trava ne raste:)), a sa Swamp-om Tazzar, nema im ravnih (jos ako nabavis Orb of Inhibition, eto veselja... :)), sa Castle-om Orin nije los (archery) ili onaj lik sa prayer-om, Christianu je specijalka balista, ako se ne varam (ili ono drugo na istu foru, odavno je bilo), sa Necropolis-om ima par dobrih, ali nekako mi je Isra (Necromancy) najbolja. Mada volim i likove koji imaju logistiku za specijalku, pogotovo sa Rampart-om (Kyre) i Dungeon-om. Bila su to divna vremena... :wave:

Misha je napisao(la):
Davno sam igrao Heroje, i ovih dana se neshto merachim da ih opet instaliram, al' mi se ne da zbog ispitnog roka koji je relativno blizu. Anyway, Kristijan beshe heroj u Castle zamku koji kao special ima magiju Prayer? Ako je tako, mislim da bismo nas dvojica imali problem kad bismo igrali zajedno, i meni je to omiljeni heroj, pa ne znam kako bimo se dogovorili ko ce da ga izabere :)
Ali dobro, drugi pik mi je uvek bio Solmyr (?) iz Wizard zamka koji je imao Chain Lighting kao spec...

nije prayer...balista...:)

...i posle 2 godine me dobro sluzi pamcenje... :D

da u pravu ste, a setio sam se i kako se zove heroj kog gotivim i koji ima prayer - Loynis ...

Ovaj WOG (naročito poslednja verzija 3.58f) što su rusi napravili (tj. Slava Salnikov) je nešto najbolje što sam video i probao, teško da da će neko napraviti bilo kakav bolji dodatak za Heroes III. Heroji III su odlični (za razliku od razvodnjene četvorke) ali WOG je neprevaziđen. Kad počneš da igraš, nema stajanja dugo, dugo vremena. Ako ima neko da nije čuo za WOG a voli Heroes III, onda WOG mora da proba, samo nek unapred obezbedi makar 20 dana slobodnog vremena. Zvaničan sajt za WOG odakle se može skinuti besplatna verzija WOG-a, (čini mi se da niko nije stavio link mada nisam sve pažljivo čitao), je na:

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/

Generalno u vezi Heroes seriajala ima dosta informacija na:

http://www.strategyplanet.com/homm/

pa da igramo timski, ne jedan protiv drugog, za sad koristimo netvork asistenta u tu svrhu ali smara cesto koriscenje alt+tab tastera :) kao sto sam rekao vidim njegovo kretanje na mapi ali ne i borbu tada koristim NA da bi je pogledao. mada kad vi vec ne znate za to znaci da ne postoji mogucnost gledanja borbi ;)

Poslednja izmena:
iskreno...armagedons blade je najbolji expansion za H3 i to ce ostati...

urban je napisao(la):
iskreno...armagedons blade je najbolji expansion za H3 i to ce ostati...

Jest da je doneo neka velika poboljsanja kao i nova cudovista a da ne pricamo o generatoru random mape. Ali brate doneo je i onaj šifradžijski konfluks. Na tu rasu svi zivi kukaju jer je prejaka. Ipak meni je kampanja Armagedons Blade-a ubedljivo najbolja. Posebno dragon Slayer.

Postoje 4 dela Heroes Chronichles i to:

hc warlords of the wastelant
hc conquest of the underworld
hc clash of the dragons
hc revolt of the beastmasters

Da li je neko za okrsaj!? Moze i preko dial upa a moze i u nekoj igraonici...
Wait 'till u see me of action! Now, feel my wraith! :d

Misha je napisao(la):

Solmyr, Vokial, Adela/Kristijan, Alamar

Pretender™ je napisao(la):
Da li je neko za okrsaj!? Moze i preko dial upa a moze i u nekoj igraonici...
Wait 'till u see me of action! Now, feel my wraith! :d

Solmyr, Vokial, Adela/Kristijan, Alamar

ja imam kablovki net. kako se igra preko neta

Nazad
Vrh Dno