Šta je novo?

Hercules 9800se AIW problem

• Začetnik teme Začetnik teme Niksa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Niksa

Čuven
Učlanjen(a)
26.08.2002
Poena
619
Prezadovoljni vlasnik sam Hercules 9800se@9800pro AIW sa daljinskim, i imam problem sa Media Centrom. Verzija 9.02 mi radi ok, ali ni 9.06 ni 9.08 ni rade. Kad ih instaliram jednostavno puknu programi nedia centra tokom paljenja, da li ima neko slican problem!

Pozdrav, Niksa

Isti problem na 9700Pro AIW, 9.06 i 9.08 pri pokretanju bilo kog dela media centra isti se crash-uje i izbaci error - ne mogu nista da uradim povodom toga.

Ja se jos uvek drzim stare dobre 8.6 verzije MMC-a koja je dosla uz karticu.

P.S. Da li si uspeo da modujes tog 9800SE AIW u 9800Pro AIW tj. da li si uspeo da otkljucas karticu u potpunosti 8 pipea/ 256bit?

Da li imas originalni instalacioni CD za tvoju AIW karticu?

Poslednja izmena:
Hercules 9800se@9800pro AiW

Da imam originalni CD, pretpostavljam da me pitas zbog instalacije DVD enkodera, a kartica se moduje u 9800pro ali pri modovanju DVD i TV imaju neke tackice, igre rade super bez bagova, a i tackice sam prevazisao tako sto sam aktivirao neku opciju za Multimonitor pod stavkom audio/video i nedtadose u Full screen-u.

Inace je 256-bitna i naravno aktivirao sam svih 8 pipe.

A sto se tice MMC-a radi mi verzija 9.02 a 9.06 i 9.08 nece. Inace sve su sa Digitalovih diskova. Driveri 5.5 sa skinutim patchom.

A kartica je extra brza samo sto sve nove igre za max. detalja traze 1024MB a ja imam 512 (2x256MB Corsair) u Asus A7N8X Deluxe/Gold Nforce ploci, Barton 2500+@3200+ (fsb200)

u FarCry i Ridick, AA i AF na max, kao i detalji u rez 1152x864 idu ko ludi ali secka zbog memorije (probao sam na tren 756mb i osetno je bolje u odnosu na 512mb )

Na 8500AIW fino radi MMC 9.08. Probajte da deinstalirate MMC, pa da ga instalirate ponovo.

Ne vredi, ja sam eto pokuso da instaliram na frisku instalaciju WinXP-a SP1 MMC 9.06 i nista, opet se zakucava po pokretanju bilo kog dela MMC-a.

Neznam za SP2 ali mozda je do njega?

Poslednja izmena:
mLaki je napisao(la):
Ne vredi, ja sam eto pokuso da instaliram na frisku instalaciju WinXP-a SP1 MMC 9.06 i nista, opet se zakucava po pokretanju bilo kog dela MMC-a.

Neznam za SP2 ali mozda je do njega?
Pa i ja imam SP1. Jesi li probao MMC 9.08? Ja sam preskocio 9.06, ne znam da li bi i meni pravio probleme.

Evo rešenja! Ako se instalira MMC 9.06 i bolji MORA da se instalira Remote Wonder 3.x, stim što se prvo instalira MMC pa onda Remote Wonder.

3.02 verzija je dostupna na ATI web sajtu.

mLaki je napisao(la):
Evo rešenja! Ako se instalira MMC 9.06 i bolji MORA da se instalira Remote Wonder 3.x, stim što se prvo instalira MMC pa onda Remote Wonder.

3.02 verzija je dostupna na ATI web sajtu.
Vidis, ja sam to uradio bez razmisljanja, s tim da mislim da sam instalirao prvo Remote Wonder, pa onda MMC. U svakom slucaju mi je proradilo iz cuga.

E vidis meni je instalacija Remote-a zezala ako ne bi instalirao MMC pre toga - nesto kao ne moze da registruje neke komponente - fajlove koji se instaliraju sa MMC-om.

Bio sam i reinstalirao XP SP2 i ni to nije proradilo sa mmc9.06 i 9.08, kad budem imao vremena zezacu se da Remonte Driverima (inace instalirao sa originalne drivere sa diska, na disku je MMC 8.5) a radi mi MMC 9.02. Zasad ono zlatno pravilo - Ne diraj dok radi - bar dok mi ne dosadi ;-) -

Ono sto sam reko za remote wonder pise bas na ati support sajtu - tako da nema vajde RW 3.0x ili nista.

Iskomplikovase u ATi-ju prostu stvar!

Skinuo sam 3.02 Remonte Wonder drivere (6MB) i meni sad ne radi daljinski !!! A sa starim driverima V2.36 (15MB) radi.

Hm... ja imam najstariju karticu, a radi mi sve kako treba 😀
Jesi li ga pustio da restartuje sistem i zavrsi instalaciju?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno