Šta je novo?

help

boom-tras

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2004
Poena
604
....komp sam krece da se kaci na net...i to jako cesto..u cemu je stvar...hvala...

Deshava se spyware ... lupi search pa cesh da vidish ... 😉

Ajd` ...

:wave:

U pitanju je neki ''dialer''. Ako ti se nakači gledaj šta ćeš sa tel. računom.

sta da radim.....kako da unistim taj dailer ako je on u pitanju...samo da napomenem....ne kaci mi se kom na neki bezvezni broj...vec na moju default konekciju

boom-tras je napisao(la):
sta da radim.....kako da unistim taj dailer ako je on u pitanju...samo da napomenem....ne kaci mi se kom na neki bezvezni broj...vec na moju default konekciju
Proveri da ti nije zakazan neki update za AV ili neki drugi program. Može da bude i to u pitanju, mada je to redak slučaj. A skeniraj računar i sa AD-Aware i sa Spybot - Search & Destroy. Trebalo bi da ti oni očiste komp od ''gluposti''.

Znaci ovako....AD-Aware i Spybot - Search & Destroy su mi nasli neka sra..a na kompu itd....ali meni je osta stari problem + par novih.....znaci cim upalim komp on se kaci na net i ide na neki sait tsg-clan.com....i cim upalim komp izbaci mi neku gresku koja glasi ovako...citiram🙂....libsysmgr.exe application error...application failed to intialize properly (oxc0000005)..click on ok to terminate the application....ovaj broj mi lici na heksidecimalan🙂...i jos nesto kad udarim search za ovim .exe failom nadje ga u windows\system32...i tako..treba mi pomoc🙂

Obrises taj fajl iz system32 dira, oder u registry bazu (hkey_locakl_machine - software - microsoft - windows - current version - run) i obrises ga i odatle. Onda lepo, ako imas firewall, zabranis toj aplikaciji izlaz na net i iz SAFE MOD-a pokrenes jos jednom spy njuskala.

Nazad
Vrh Dno