Šta je novo?

Help!!!

Marc0nY

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
304
Naime pre par dana mi se ovo pocelo pojavljivati, mogu li ikako srediti ovo ili mora res windowsa !?

i56654_eweqweqw.JPG

Prvo uradi ovo iz attach-a da sprecis restartovanje, pa onda natenane udri po gamadi:smash:
A da bi i ovo stigao da uradis u start/run kucaj "shutdown /a" bez navodnika, svaki put kad krene countdown.

Prilozi

• 2007-12-21_213553.jpg
    2007-12-21_213553.jpg
    347 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Hvala emaniac, odradio sam ovo, sad da krenem polako...;)

Ma isto, iskljucim sve ovo, pustim prvo Zone alarm, pa nod32, i kad vratim sve o5 isto...:wall:

Ako imas XP OS ukljuci u Folder options,pod View kartoncicu opciju Use simple file sharing,a potom u User Account obrisi password ako imas na useru i taman pogledaj da li mozda imas napravljen bez tvog znanja jos neki user,ako postoji obrisi ga naravno vodi racuna o svom administartorskom!!!
javi sta si uradio?

Poslednja izmena:
a99a9cf94a6ac78e0d5cd8eca.jpg

Uradih sve sto rekoste, nisam uspeo samo da obrisem ovaj drugi user.

Poslednja izmena:
Guest se ne brise,pa kako ti se sada cini da li izlazi jos uvek poruka sa Shutdown?

Guest ne moze da se obrise tek tako, iz Win-a. Moze nekim 3rd party programcicima i sys jutilitijima.
Bolje da neko drugi navede neki prog, meni ne pada na pamet ni jedan...

@ Luci
Pa juce sam igrao neke FM utakmice online, pa nisam smeo da vracam RPC na default da se nebi restartovao usred meca, danas cu iskljuciti pa javljam veceras da li radi kako treba.

@emaniac
Jel smeta nesto Guest, moram da ga obrisem ili da ga ostavim !?

Poslednja izmena:
Nemoj ga brisati!

Nazad
Vrh Dno