Šta je novo?

help u pdf

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Ovde sam nasao u nekim sobama linkove za raznoraznu strucnu literaturu na netu gde ima da se skine... enivej neke od njih su u onom "help" formatu...

kako da takav format prebacim u pdf ?

i jos nesto (slicno) ima i "knjiga" koje su odradjene u fazonu "prezentacije", znaci jedan sajt je sadrzaj pa klikom na svaki od njih on otvori neku drugu stranu sa tim textom itd... da li ima nacina da i ovo prebacim u pdf?

btw potrebno mi je bas pdf da bi prebacio lepo na palm...

Ja ne znam za konvertor koji Windows help prebacuje u PDF. Što se knjiga u obliku "prezentacija" tiče, Adobe Acrobat ima dodatak za konvertovanje web sajtova u PDF. Verovatno je to put i za Help fajlove. Dekompajliraš ih, središ malo HTML i pretvoriš ih u oblik "prezentacije" pa onda Acrobat.

ZoNi je napisao(la):
pa, prebacivanje "helpa" (CHM) u PDF nije mnogo komplikovano: potreban je npr. Adobe Acrobat... Onda ides na Print, pa za virtuelni stampac izaberes Adobe PDF i to je to...
A da li će se tako održati linkovi? Ja sam pretpostavljao da su linkovi važni, ako je samo do teksta onda mu ni Acrobat ne treba, može neki free PDF printer.

da ne otvaram novu temu, skinuo sam neku knjigu u .lib formatu i nasao da se to otvara sa MS Readerom ali posto nemam doticni jel moze da se otvori sa nekim drugim programom

da mislio sam nesto sto je 100-tinak kB, da ne skidam 3 mega zbog jedne knjige

PS: pogresio sam za format nije .lib vec .lit

Nazad
Vrh Dno