Šta je novo?

HELP! TheBat ne prikazuje slike u pristiglim HTML porukama!

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Vozdra ljudi.

Od kako koristim TheBat! dešava mi se da kada primim poruku u HTML formatu, slike se ne prikazuju uopšte, tj. prikazuju se kao oni mali precrtani kvadratići, u stvari kao da nisu ni uploadovane uz poruku?!?! Ovo me ranije nije toliko iritiralo, ali s obzirom da mi sve više i više mailova stiže u HTML formatu sa slikicama, počinje da me nervira. U čemu je kvaka?!?!

Pozdrav! :wave:

Cuo sam da se to desava jos kod vise ljudi, kazu da je neka stvar u samom programu (predpostavljam da si pokusao sve u opcijama da cackas!), ali mozda najbezbolnije bi mozda bilo da promenis mail program !!!

Pazi, OK bi bilo da prikazuje neke slike (koje su u mailu) a neke (koje su sa servera) da ne prikazuje... Inače, MIME attachmenti (u koje spadaju i slike) se regularno prikazuju, tako da me to baš, baš buni!

Jel imao još neko ovakvih "problema"? I da li je to poznati "feature, not bug"?

@DJ NEXUS: Da menjam najbolji mail client za neki M$ shit?? Nema shanse :p

Ne OK samo sam predlozio kao jedan vid resenja...ja ga licno ne koristim ali sam cuo da je odlican !!!
Evo covek koji se razume ti je rekao sta je to, ja sam sam izneo ono sto su meni preneli o tome !!! :wall:

violinista je napisao(la):
Jel imao još neko ovakvih "problema"? I da li je to poznati "feature, not bug"?
ja mislim da to jeste feauture! Meni to nije smetalo dok sam koristio Bat (u stvari, na poslu ga jos uvek koristim - 2.12, ali mi ne smeta jer mi je HTML prikaz potpuno iskljucen!)...

sada kuci koristim Thunderbird i on takodje blokira slike koje nisu prikacene uz sam mail...

Vrh Dno