Šta je novo?

Help slucajno izbirsao particiju (nisam formatirao)

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Dakle evo sta se desilo...Smorila vista i ja krenem na instalaciju XP i pri dizanju sistema nehotice obrisem particiju na kojoj su mi podaci(pricamo o D particiji sa jedno 500gb svacega)

Sva sreca pa nisam formatirao ali sam logicki izbrisao particiju...

E sad nasao sam zilion programa za recovery izgubljene particijie medjutim svi oni govore da mi se ta izgubljena particija overlaps with nekom drugom i da je nadjem i izbrisem...Mislim ne kontam ga jer nemam ni jednu drugu sem C particije koja je 90gb i to je to...

Jako mi je vazno da spasim podatke i to mogu sa doticnim programima ali mi je problem jer ko ce kupovati novi hard od 500gb ili DVD ove za to sve...mnogo para pa sam ja hteo samo da mi sistem ponovo vidi tu particiju...

Zna li neko resenje ili je imao iskustva sa time pa da mi kaze sta mi je ciniti:wall:

Probao obadva naravno(imam 12 komada tih recovery programa) i nijedan ne moze da uradi to sto meni treba jednostavno seljackim recima " da je ponovno vidi ozivi logicki" jednostavno onaj problem gore....Izgleda mi ne gine kupovina novog harda(a kontam desilo bi se svejedno brzo jer iovako mi popunjen i ovaj sto imam)

Jesi li probao Paragon Partition Manager?

Probao obadva naravno(imam 12 komada tih recovery programa) i nijedan ne moze da uradi to sto meni treba jednostavno seljackim recima " da je ponovno vidi ozivi logicki" jednostavno onaj problem gore....Izgleda mi ne gine kupovina novog harda(a kontam desilo bi se svejedno brzo jer iovako mi popunjen i ovaj sto imam)
Ako su ti zaista ti podaci bitni najbolje je da kupiš novi hard (tim pre što kažeš da je ovaj sasvim popunjen). Zapravo, bilo je pametno uraditi spasavanje podataka pre pokušaja bilo kakve intervencije na hardu, ali sad šta je tu je. Činjenica da ni jedan od navedenih programa nije pomogao može da znači da je tu još nešto zbrljano, ja se ne bih više igrao sa tim. Nadajmo se da su podaci još uvek čitavi. A hard uvek možeš posle obavljenog posla i da prodaš.

Da li si medju tih 12 programa mozda probao Active Partition Recovery sa Hiren's Boot CD-a?
Ja sam jednom imao slican problem (particija koja je iz neobjasnjivih razloga nestala) i uspeo sam da resim sa njim - pustio sam ga da proskenira hard disk, nasao je particiju, ponudio mi je opciju da update-uje particionu tabelu i to je bilo to - kao da nikad ni nije bila obrisana.

Posto su mi podaci jako bitni ipak sam odlucio da kupim josh jedan WD 640gb...Hvala bogu koliko vidim nista nije izgubljeno od podataka...Probao sam i Paragon a Hiren nisam jer nemam hrabrosti a svejedno taj program imam i na kompu(misilm Acteve Partition REcovery)

Vrh Dno