ghostchant
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2007
- Poena
- 301
Pre par dana sam dobio ADSL modem od SezamProa. Zakupio sam liniju 512KB flat tarifu. Za 2 dana sam promenio 3 njihova modema, 1 sa sopstvenim napajanjem i 3 sa napajanjem preko USBa. Trenutni (zamalo da radi normalno) je Access Runner, USB Modem.
Za vreme obicnog surfa ili youtube stream-a ili obicnog download-a (video spot preko Firefox-a), veza puca posle najkrace 5 minuta i najduze 30 minuta. U prevodu veza puca cak i ako nema nikakvog prenosa, cak iako ne startujem browser! S obzirom da je serviser najavio dolazak za neki dan, u medjuvremenu se pitam da li je neko imao slicna iskustva i da li ima bilo kakvu ideju. Da li bi ruter pomogao?
Masina je ACER laptop Intel Core Duo, 1GB Rama itd.
Hvala
Za vreme obicnog surfa ili youtube stream-a ili obicnog download-a (video spot preko Firefox-a), veza puca posle najkrace 5 minuta i najduze 30 minuta. U prevodu veza puca cak i ako nema nikakvog prenosa, cak iako ne startujem browser! S obzirom da je serviser najavio dolazak za neki dan, u medjuvremenu se pitam da li je neko imao slicna iskustva i da li ima bilo kakvu ideju. Da li bi ruter pomogao?
Masina je ACER laptop Intel Core Duo, 1GB Rama itd.
Hvala