Šta je novo?

HELP! Problem sa grafickom.

sentinel260

Cenjen
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poena
159
Pozz, crklo mi je napajanje pa sam morao da kupim novo, i uzeo sam isto koje sam i imao ( LC POWER LC600H-12 600W) i sada kad ponovo prikljucim graficku i sve to lepo, graficka radi ali se ne vidi slika na monitoru,kao da nisam prikljucio lepo kablu od monitora ali sve sam lepo spojio.E sad za vreme dok nisam kupio novo napajanje koristio sam neki krs od napajanja za 1500 kinti i integrisanu graficku, posto to napajanje nije imalo dva 6-pinska konektora pa nisam mogao da stavim moju gtx 260.E sad da li je to nesto do napajanja, mozda su mi dali neko koje ne radi ili nesto tako, ne znam... samo mi je cudno to sto graficka radi i kuler se okrece ali nema slike. Sad cu verovatno da reklamiram napajanje kod njih.Je zna neko mozda u cemu je fora, da li je do napajanja ili mogu nesto ovako da procakam ili promenim u nekim podesavanjima..Hvala unapred 🙂

Jel ti sada uopste daje sliku preko integrisane? Ako je ispravno, jedino da trazis drugi primerak ako je moguce.

Evo upravo koristim kompjuter preko integrisane i sve je ok..e pa to sam i ja hteo, tj to cu da uradim... ali ako neko zna neko drugo resenje..

Pa po ovome sto si opisao, ako bez grafike napajanje radi, onda znaci da grafika nije ispravna.

Kako je podesena grafika u Bios-u? ako ti je sve lepo podeseno, moguce da je napajanje povuklo i grafiku sa sobom...A ako imas neki drugi racunar ubaci je u njega pa je probaj.

Graficka je testirana i radi, nesto je fora sa ovim napajanjem valjda.. graficku sam probao i radi.. 🙂.. zato je meni cudno..

Verovatno da je onda do napajanja , mada kazes da ti je prethodno crklo, pokusaj graficku da bocnes u neki drugi slot mozda ti pci e slot pravi problem

Eh pa nisam se setio to.. ali sad mi nije tu napajanje i graficka da bi probao..

Testirao sam i graficku i napajanje na drugom kompu i rade, a jel moze neko da mi kaze sta u biosu tacno trebam da namestim.. posto je moguce do toga..

Nazad
Vrh Dno