Šta je novo?

HELP! Particija pukla!

blade_bre

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2006
Poena
309
Sigurno je neko ovo spominjao, ali nisam VIDEO resenje, a hitno mi treba pomoc, pa ne zamerite ako ponavljam nesto!

Na hdd-u imam DVE particije. Sistemska sasvim normalno radi, ali ona druga NE! Koristio sam RACK i verovatno je od gubitka kontakta na USB-u pukla. Moram da povratim podatke odatle! Pomocu nekog programa sam uspeo da je ishchitam, ali nisam mogao nista da prekopiram. Kako i gde da nadjem prog za to? I da li NEKO IMA DA MI DA taj prog??

Fala!

Active @ File Recovery
Acronis Disk Director
Partition Magic

Mozda ces nekako iscupati fajlove uz kombinaciju ovih programa

Bas optimistichno...

Hvala!

posle formatiranja za vadjenje podataka uspjesan je Get Data Back.

Sigurno je neko ovo spominjao, ali nisam VIDEO resenje, a hitno mi treba pomoc, pa ne zamerite ako ponavljam nesto!

Na hdd-u imam DVE particije. Sistemska sasvim normalno radi, ali ona druga NE! Koristio sam RACK i verovatno je od gubitka kontakta na USB-u pukla. Moram da povratim podatke odatle! Pomocu nekog programa sam uspeo da je ishchitam, ali nisam mogao nista da prekopiram. Kako i gde da nadjem prog za to? I da li NEKO IMA DA MI DA taj prog??

Fala!

Acronis Disk Director Suite 10 i u okviru njega Acronis Expert Recovery, vise puta slicnu situaciju resavao bez problema. Bitno je samo da se ne brlja puno na problematicnoj particiji. Kreni sa njim da peglas trebalo bi da ti pomogne. Ako ne mozes da nadjes program javi na PM.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Jel neko koristio ovo "Zero Assumption Recovery"... pomocu njega sam izvukao nesto malo... par mb.

Znači ono što su ti već preporučili ... samo ... možda je najbolje (i najviše vremenski zahtevnije) da kažeš da hoćeš da pregledaš ceo fizički disk ... ništa particije i tako to ...
GetDataBack je za mene bio dosta uspešan ... i ispiše celu strukturu dirova i tako to ...
Čudno mi je da oporaviš samo par MB ... ili sve ili ništa.

Nisi napisao kako se ta nečitljiva ponaša? Moguće je da se samo u particionoj tabeli zbingao početak i kraj dotične pa zbog toga netje da se odazove. Je l' tu drugu vidiš kao 'free space' ili kaže da ima nešto i šta?

Poslednja izmena od urednika:
Evo sta mi pokazuje:

particijahm7.jpg

Uspeo sam da vidim celu particiju, ali sam prekopirao sam nekoliko fajlova, i nisam mogao da ih otvorim nakon toga... Uz nekoliko programa, nista do sada nije uspelo kako treba.

Po ovome ... računar taj deo vidi kao particiju al' ga nema fajl sistem. So ... je l' se sećaš je l' bio NTFS ili FAT32 ... koristi odgovarajuću verziju Getdataback ... trial će ti prikazati šta mož' da se oporavi ...

www.runtime.org

NTFS

Hvala ljudi, uspeo sam da izvucem jedno 50mb, i to je to, formatirao sam je. Ne mogu vise da se zezam s tim.

Nazad
Vrh Dno