Šta je novo?

HELP!!! ne radi mi GM i memtest!??

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
imam problem sa GoldMemory i memtest86+
GoldMemory kad ga butujem sa diskete napise GMLoader, i krene da ispisuje EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E i tako do sutra...

memtest86 radi nesto slicno - on krene da redja po ekranu neke kombinacije brojeva i slova (meni lice na memorijske adrese) i vrti to na ekranu

jel ovo normalno?

inace u pitanju je notebook koj memoriju deli sa VGA karticom

meni je umeo memtest da brljavi na predhodnoj konfi (k7) kad preteram sa tajminzima...

To se dogadja kod nekih notebookova i konfiguracija sa integrisanom grafikom. GM u ovim slučajevima umesto RAM-a testira cache mem procesora.

Nije normalno, ali pusti Prime i s&m pa vidi sta se desava.

jel mozes da mi objasnis kako da podesim sm iz dosa.... posto se pogubim u onom prozoru...

moguce.... ali onda i ne mogu da istestiram mem?

iz windowsa sam ga pustao i prolazio je bez pb. a bolje je da se program koj skenira mem pusta iz dosa jer windows zauzme deo memorije, koj onda prog ne moze da proveri...

Imao sam iskustvo gde memtest i docmemory nisu nasli nikakva greske i prolazio je i S&M, ali je GM pokazivao greske. Prvo sam mislio da GM brljavi, ali sam posle pustio prime i pukao je na prvom testu. Sad ako ti memorijski testovi ne rade normalno, pusti prime nekoliko sati. Ako radi masina ce ti raditi ok.

Nazad
Vrh Dno