Šta je novo?

Help - Igre za Mac korisnike??

Macster

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2007
Poena
301
Hm.
Skoro sam presao sa PC na Mac platforme i jako sam zadovoljan ali to nije sada bitno. Ono sto uglavnom igram je "Football Manager" i to skroz dobro radi na Mac-u ali mi je sad dosadio i hocu da probam neku drugu igru koja je radjena kao i FM za MacOS.

Dakle interesuju me novije igre , objavljene recimo u periodu od prethodnih 6 meseci koje su radjene i za MacOS, da ne moram zbog igre da instaliram opet Win pa i na Mac-u a jedva sam cekao da ga se reshim...

Zanimaju me iskustva Mac korisnika sa igrama i sve u vezi toga. Kompatibilnost, emulatori, win na macu pa tek onda neke igre, kako neke igre shljakaju koje su objavljene za obe platforme itd.

Koje novije igre imaju u instalaciji folder "mac" posto je tako barem na "Football manager"-u?
Dakle potrebna mi je pomoc svih vas koji imate iskustva sa gejmingom na Mac-u posto kao sto sam na pochetku pomenuo, vrlo sam svez u svemu ovome.

Hvala.

Poslednja izmena od urednika:
hvala ti

Ali me interesuje gde da te igre nabavim kod nas, gde ih ti nalazis i kako kod tebe radi posto vidim da imas isti MacBookPro kao i ja. Sta igras?

Naravno da nisam uzeo Mac da bih se igrao, kao sto kazes prevashodno za rad ali to ne znaci da na Mac-u nema igrara, i to odlichnih igara.

Pa to ti niko ne moze reci jer je to pravilima foruma zabranjeno.

Termin "naći" može da se odnosi i na pronalaženje mesta gde može da se kupi igra :)

Uglavnom, što se tiče emulatora, ima ih dosta dobrih za MacOS, ali generalno, Windows ga razvaljuje u tom segmentu, skoro koliko i po količini kvalitetnih igara.

Kad si već dao silnu lovu za Mac, bolje lepo baci i Windows na njega i koristi ga samo za igre, a OS X ostavi za poslovne aplikacije i druge stvari.

Hm, hvala svima.

Planiram da ubacim Win zbog takvih nekih stvari ali dok to ne uradim da se igram malo na MacOS-u ako moze :)

Mislim da ima i Wolfenstein ET za MAC. Igra je besplatna.

Poslednja izmena:
Ali me interesuje gde da te igre nabavim kod nas, gde ih ti nalazis i kako kod tebe radi posto vidim da imas isti MacBookPro kao i ja. Sta igras?

Ja igram samo Command & Conquer Generals: Zero Hour, mada i to retko. Jednostavno, postoje korisnici koji ne igraju igrice na racunaru :)

Hvala svima. Ma ni ja nisam lud za igricama ali volim sa vremena na vreme da se opustim, uglavnom je to FM mada sve sto je vrhunski odradjeno i igrivo, volim da probam :)

Dobro a gde onda u Beogradu mogu da nadjem igre za Mac? ;)

Ja sam u Platou u Knezu video gomilu igara na kojima pise "Windows/Mac CD". Radi se o uobicajenim igrama tipa Warcraft, Sims... Nisam kupio i probao, ali ako pise valjda rade na obe platforme...

Ja sam u Platou u Knezu video gomilu igara na kojima pise "Windows/Mac CD". Radi se o uobicajenim igrama tipa Warcraft, Sims... Nisam kupio i probao, ali ako pise valjda rade na obe platforme...

Da, obicno je u pitanju disk na kome se nalaze instalacije verzije za Win i za Mac. Proverite samo da li je u medjuvremenu izasao Universal patch za igru koja vas zanima, jer PowerPC igre loshe rade na Intel Mac-u.

Najjednostavnije je ipak instalirati Windows :)

Vrh Dno