Šta je novo?

Help for Photoshop CS2

underground

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2004
Poena
619
Posto cesto radim editing slika u raznim formatima kreirao sam vise projekata sa blanko layer-ima u koje samo 'uvucem' original... Ideja je sledeca: Da svaki put kad otvorim PS automatski mi otvara tih nekoliko shablona... Preorao sam net i nista nisam nasao osim glupog save workspace-a, koji sve cuva osim onoga sto meni treba. 😡
Hvala unapred :cigar:

Pa imas PS scripte tu mozes da se zezas do mile volje a te sablone spakuj u jedan poseban folder, udji u njega, selektuj ih u TCu, svuci lepo dole do taska sa PSom i cekaj da se PS podigne, onda ih samo pljusni (sto ce treci "trgni i dropni") u PS, otvorice ti tako i preko 100 i koliko oces fajlova. Nije neki cim

Znam za to, ali meni treba nesto da ih pozicionira onako kako sam ih ostavio... Zbog velicine fajla i formata sam usao u fazon tako sto ih sortiram na odredjeno mesto u PS-u... To sto mi treba je delimicno analogno TC-ovoj opciji save position... Znaci, voleo bih (kad bi moglo) da kad otvorim PS vec sabloni budu sortirani kako mi odgovara...
tnx anyway

Ne znam sta tacno radis, ali bi mogao da snimis akcije kojima pravis te sablone, i kad uvuces original samo pokrenes akciju. Kazem ne znam kakvi su ti ti sabloni tacno, ali efekat bi trebao da je isti...

evo i kako treba da izgleda... znaci poenta je da su sabloni poredjani po odredjenom (mojem) redosledu (zbog formata i velicine slike). 😀 evo i slicice... 😉 p.s. znaci voleo bih samo kada bi moglo da svaki put kad otvorim PS bude ovakav screen, a da ne moram da ih redjam svaki put po ekranu...

Prilozi

• photoshop screen.webp
    photoshop screen.webp
    77.6 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno