Šta je novo?

Help for BIOS !

Učlanjen(a)
26.01.2004
Poena
604
Sledeca je situacija: Imam neki krs amd k6II na 400, na ploci 5agm2 i interesuje me da li mozda zbog biosa nece da se ni malo klokuje procesor. Trenutno radi na 4x100Mhz. Sa net-a sam skinuo najnoviji bios ali ne znam da li je bas pametno da to odradim. Zanima me jel' mogu da sjebem nesto i da li cu uopste dobiti nesto fleshovanjem biosa !!? :mad:

U principu nebi trebalo da bude do BIOS-a to sto nemozes ni malo da ga o/c, mada desava se da razlicite verzije bios-a daju vece odnosno manje mogucnosti o/c. Moze da ti se dogodi nesto lose ako flash-ujes bios ali verovatnoca za tako nesto je prilicno mala ako radis sve po uputstvu.E sada sta ces dobiti sa novim bios-om to bi trebalo da pogledas sta je sve izmenjenu u verzijama bios-a pocev od najstarije(tj. tvoje) do najnovije, pa sam zakljuci da li ti nesto od toga treba ili ne.Neki moj savet ti je ako ti sve lepo radi ne diraj, a sto se tice o/c procesljaj malo net pa vidi da li i sta je neko postigao na tvojoj ploci sa tim cpu.

Re

Pa, mislim da cu ipak i da sve lepo ostavim da radi kako je i bilo, jer je sestrin komp u pitanju...
Nego, kad smo vec u temi da te pitam nesto posto bih trebao da uskoro kupim neki novi komp za sebe. Interesuje me koji se najbolje pokazao CPU od ovih novijih. Meni izgleda dosta primamljivo amd 2.5 athlon (barton). Neki mi doduse kazu da se dosta greje i da necu moci da zivim u kuci od cooler-a. Sa druge strane intel mi deluje kao monopolista kojeg su bas dosta nahvalili. :smash:
Pozdrav :cigar:

Nazad
Vrh Dno