Šta je novo?

Help! Cudan problem!

Mulahmic

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2009
Poena
330
Naime sledece komponente su u pitanju:

Intel Q6600
GA-EP31-DS3L
2Gb Kingstone
3850 DDR3 Sapphire
640Gb HDD WD
Kuciste Linkword

Ne zelim da spamujem forum ali desava mi se ne vidjena glupost i zeleo bi ako neko zna da mi pomogne! Upalim komp i radi sve bez problema, start >>>> shut dow >>>> ugasen racunar i sta se desava !!! Pritiskom na dugme power komp ne reaguje! Tj. moram da izvucem kablo iz napajanja i vratim ga da bi komp mogao normalno da upalim! Prilikom restarta sve je ok, ali cim ga ugasim preko Turn Off opcije iz windowsa racunar ne mogu na "normalan" nacim da upalim! Promenjeno napajanje, memorija... Da li je u pitanju ploca ili CPU:?? Ali opet napominjem kada izvucem kablo od napajanja i opet ga vratim sve radi sasvim normalno!!! Ne znam vise sta da radim :) Dodje mi da bacim komp kroz prozor ^^

Pa nemoj da ga bacis kroz prozor, dobre su ti komponente :D

Koje napajanje imas? Da li su dobro podeseni pinovi za power button na maticnoj ploci? Mozda treba da flashujes BIOS, Gigabyte ploce imaju poznat problem sa kompatibilnoscu raznih memorija.

Kao sto rece M_M ploca je , imao sam isti takav problem sa biostar plocom .

Reshenje Ne gasi rachunar ^_^
elem shalim se ali i ja sam naleteo na par rachunara na kojima se to deshawalo... i nisam uspeo da ga otklonim

Плоча. И ја сам имао исти проблем са Biostar-ом...

Pozdrav. Ipak je ploca bila u pitanju. Danas mi je stigla nova, i sa zamenom stare sad sve radi kako treba. Nisam hteo da odgovaram pre, jer sam hteo prvo da proverim u cemu je problem pa tek onda da odgovorim.

Resen problem! Hvala Vam puno!

Vrh Dno