Šta je novo?

Hellgate London oficijalni topik

OMG, znaci 7 giga za osnovni image, 8.5 giga za instalaciju i 7 giga za mini image (bas je mini....). Zahebi, nije vredno truda.

E sad je pravi osecaj i uzivanje u igri. Lev12 gardian i nemam zamerki. Sve ide kako treba, u Diablo, Kotor i WoW stilu :)

Definitino morate patchovati igru. Ne vredi je igrati na originalnoj verziji, verujte!!!

lolzor definisi kotor stil u ovoj baljezgariji?

nije kotor nista specijalno ali je onomatopeja savrsenstva u poredjenju sa ovim

Naravno da je Kotor mnogo dublji, ali stil menija, inventara, kao i oruzija je nekako u tom stilu ako razumes sta hocu da kazem. RPG elementi su u Diablo duhu, a nivoi su odradjeni u Kotor (NWN) stilu, znaci nema jedne ogromne mape nego su nivoi iz delova. Sta ja znam, meni se dopada.

A da se ne bi prepucavali, savrsenstro RPG H&S stil igara je Titan Quest.

ma super je uputstvo da ne grebemo originale nego lepo bekapujemo diskove :banana: mada moze i bez mini image-a i daemona 4.06

nego, zar niko ne igra ovo i ne pise utiske? meni je sjajno... itemi postaju sve zanimljiviji, a i setting nije uopste toliko monoton kako pricate. ili sam ja sebi ubio ocekivanja previse pa se sad iznenadjujem na svakom koraku :)

Sve jos i nekako, ali kad sam na jednom od nivoa naletao na "Bonus Treasure Room" koja je puna novcica osecao sam se ko da igram Super Mario Brothers. RPG, od ljudi koji su napravili Diablo - vala bash. Ovo mu dodje kao neka GTA varijanta - napucavas se 15 min i to je to.

Igra je cudna... Igram je ova dva dana prilicno, a vidim da je tezak poluproizvod koji nije ni blizu releasea. Prica, kvestovi, sve je tezak shit. Klanje masa mobova i skupljanje loota je jedino sto igra ima. Skiltreeovi su losi, sa puno nedorecenosti u opisu skilova, neke stvari su prosto nelogicne (npr. treba ti n poena u skill x da otkljucas skill y koji nema nikakave vajde od svih poena ulozenih u x).

Jos jednom da pljunem. Nedostatak potpuni voice overa za kvestove, deblini side questovi, pokusavali su da ubace neki humor ali je ispalo katastrofalno...

Poslednja izmena:
meni je i dalje zabavna vrlo, mada nemam puno vremena za igranje...

super su popkult reference, na svakom koraku. tipa steven patrick daje quest koji zapocinje pricom "there`s panic on the streets of london" :) pa posle "some quests are bigger than others" i sl.

a bonus treasure room me podseca da mogu uskoro upasti i na neki cow level :)

ljudi zanima me da li su singleplayer i online izasli odvojeno ili se nalaze zajedno u igri,posto me buni natpis na dvd "online rpg" :trust:

Instalirao i deinstalirao, mislim sta reci....ocekivati svemocan RPG po svim najavama a dobiti onakvu mukotrpnu trkacinu po hodnicima i po kojoj ulici i tamaniti satima iste protivnike nema smisla, Crysis i HellGate London....maestralni promasaji 2007.

Ja takodje mislim isto medjutim bolji mi je Hellgate London.

Dodje kao neka Zuma ili Luxor taman za opustanje malo lupas zverove imas i da pravis neke iteme i dovoljno da se moalo izigras.

Ali stvarno ne secam se neke dobre igre ocekivao sam dosta od ovoga ali nista. Samo da ne srede i Fallout ovako.

evo i ja da se pridruzim komentarima poshteno meni se ova igra svidja i to dosta :)
igram sa blademaster-om 25lvl sam i stigo sam dosta ali je necu zavrshiti skoro jer sad igram COD4 trsim ahmedi :D

i evo ga :)

Prilozi

• Hellgate_sp_dx9_x86 2007-12-03 12-08-35-82.jpg
    Hellgate_sp_dx9_x86 2007-12-03 12-08-35-82.jpg
    146.2 KB · Pregleda: 113
Ljudi mene zanima jel igra moze da se igra u single player varijanti,ili samo na netu?

evo i ja da se pridruzim komentarima poshteno meni se ova igra svidja i to dosta :)
igram sa blademaster-om 25lvl sam i stigo sam dosta ali je necu zavrshiti skoro jer sad igram COD4 trsim ahmedi :D

i evo ga :)

Dobar ti lik, a igra je ok. Nije DIABLO, ali moze da se igra. Igra moze u single i multy. Ima fora sa pretplatom, ali je to za retarde. Kao dobijas dodatnu opremu itd...

Dobar ti lik, a igra je ok. Nije DIABLO, ali moze da se igra. Igra moze u single i multy. Ima fora sa pretplatom, ali je to za retarde. Kao dobijas dodatnu opremu itd...

meni se igra svidja dosta ali kao shto gx-x reche neznam shta me tera da je igram:)

ja cimam ortaka vec duze vreme da donese komp kod mene da igramo u multy-u ali on je obmanut sa witcher-om witcher witcher i samo witcher :)

Poslednja izmena:
navucen sam da igru mnogo. extra je. uzeo sam "paladina" :D

da li postoji mogucnost da se zaobidje kreiranje accounta i da se igra multiplayer, da li je neko probao?

sto je duze igram sve mi je bolja :)
evo i mog lika

Prilozi

• hellgate_sp_dx9_x86 2007-12-03 22-12-15-57.jpg
    hellgate_sp_dx9_x86 2007-12-03 22-12-15-57.jpg
    317.9 KB · Pregleda: 149
Igra nije losa,ali mnogo vise sam ocekivao..

pa u principu tek kod lvl 12 pa navise i pocinje neka prica...

navucen sam da igru mnogo. extra je. uzeo sam "paladina" :D

da li postoji mogucnost da se zaobidje kreiranje accounta i da se igra multiplayer, da li je neko probao?

I mene ovo zanima,jel ima neka fora?????:)

da li je neko nasao nesto vezano za ovo "dye kit"? to je izgleda armor set, ali se placa. da li je neko uspeo da nadje neku free verziju?

Koliko znam ti dye kit-ovi se mogu dobiti samo placanjem, ako je neko uzeo preorder ili one special editions...

...i sluze da promene boju armora koji imas na sebi.

Jel proboa neko pod Vistom... meni odmah izbaci poruku da ima problem sa adresiranjem memorije, u XP radi ok.

ja igram na visti i sve je ok...

I ja je igram na visti i radi bez problema.

da li ima negde da se podesi nivo tezine igre?posto mi igra deluje dosta teska,level 7 sam ,do sad nije bilo tolko tesko ali sad sam kupujem health i drzim shift da bezim od one mnogobrojne rulje :(

Nisam 100% siguran ali mislim da tek kad prvi put zavrsis celu igru onda ti se otvori nightmare difficulty, pa kad predjes taj onda se otvori elite mode pa onda na kraju elite nightmare mode. Nema laksi nivo tezine od onoga na cemu si trenutno.

Ako imas problema vec na 7 nivou onda si verovatno uzeo lose skillove ili nemas dobre item-e. Probaj da farmujes nekog gazdu za iteme a za skillove ti ne mogu reci jer ne znam koju klasu igras.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno