Šta je novo?

HELLDIVERS 2

Meni su Illuminate super. Zabavni su a ne smaraju kao botovi. Svidja mi se izgled i muzika isto, dosta podseca na XCOM. Velika steta sto ljudi jos uvek ne mogu normalno da kupe ovu igru i pridruze se u nasem regionu. Nadam se za neke promene u novoj godini (cope).

Pozdrav,

Prođoh kroz celu temu i ostadoh još više zbunjen.
Naime, videh juče na instantgamingu da je igra 20 i neki evro pa htedoh da kupim
Kad ono... Ne može u Srbiji

Je l neko možda uspeo u ovom periodu da kupi i igra?
Šta se dešava?

Hvala.

Pozdrav,

Prođoh kroz celu temu i ostadoh još više zbunjen.
Naime, videh juče na instantgamingu da je igra 20 i neki evro pa htedoh da kupim
Kad ono... Ne može u Srbiji

Je l neko možda uspeo u ovom periodu da kupi i igra?
Šta se dešava?

Hvala.
Mozemo da djulamo samo mi koji smo igru uzeli u prvih par nedelja pre nego da zavrnu slavinu...

Neverovatno...
Pa je l neko našao način za ovih koliko već meseci?
Baš mi se igra a pojma nemam kako da pokrenem

Dođeš u Ameriku na par dana, prebaciš store na USA i imaš sve....uradio upravo to prošle nedelje, smorio me više naš region restriction; sad mi u wishlisti sve :) Helldivers 2 trenurno 30ak dolara na steamu.

I da dodam, i dalje skoristim istu debitnu internet karticu banke intesa koju sam koristio i pre toga, samo sam kupio dopunu od 10$ za wallet kako bi dobio mogućnost da se prebacim. Možda može i sa VPN, to već neć uda vas lažem.

Moze i varijanta da ti se prijatelj iz druge drzave uloguje na Steam i kupi HD2, ili bilo koju Sony igru. Nego ja licno ne bih rizikovao nalog, ko zna da li Valve to prati itd (jer je protiv TOS-a, tehnicki). Mozda ako odes do Madjarske ili tu negde blizu gde nema restrikicja (samo ne u Crnoj Gori ili Bosni), mozes da uradis istu stvar kao sto je Proday predlozio.

Citao sam da su ljudi pravili novi steam nalog koristeci vpn na neku od zemlja u kojoj moze da se kupi igra i onda ridimovali key kupljen na instantgamingu.
Ti vidis na instantgamingu za koji je region key i podesis vpn na tu zemlju.

Ako se plasis bana mozes da kupis i ceo nalog sa igrom 🤷‍♂️

Generalno, igre igram uz pomoć cloud Gaming-a. U mom slučaju to je Boosteroid.
Možda preko njih ne bi bilo problema.
Prvi put u životu mi se ovo događa, da nas je neko "banovao".
Neverovatno.

Meni svakako treba i PlayStation nalog?
Iako nemam PS?
Dovoljan je nalog, je l?

Hvala svima.

Generalno, igre igram uz pomoć cloud Gaming-a. U mom slučaju to je Boosteroid.
Možda preko njih ne bi bilo problema.
Prvi put u životu mi se ovo događa, da nas je neko "banovao".
Neverovatno.

Meni svakako treba i PlayStation nalog?
Iako nemam PS?
Dovoljan je nalog, je l?

Hvala svima.
Koliko ja znam, nalog za HD2 je jos uvek opcionalan. Ali da, ne treba uopste da imas Playstation. Samo napravis nalog u bilo kojoj od onih podrzanih drzava na spisku. Mozes u Hrvatskoj, negde u Engleskoj, I tako dalje.

Citao sam da su ljudi pravili novi steam nalog koristeci vpn na neku od zemlja u kojoj moze da se kupi igra i onda ridimovali key kupljen na instantgamingu.
Ti vidis na instantgamingu za koji je region key i podesis vpn na tu zemlju.
Ovo sa key meni izgleda manje rizicno nego da uzmes direktno na Steam kroz store.

Vrh Dno