Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Ode i ovo u bunar. Sve što imaju ljudi raprodaju i ulaze u DRK voz.
Ne mogu reći da ih krivim.

Mislim da je sad cista ludost uci u DRK sad... pogotovo sto je sistem izmanipulisan, ja se nadam da ce se slicno desit i sa HVC iskreno bas me briga sto ce neko debelo da se obogati kao i na DRK-u ako ljudi na pumpu budu kupovali...

@micairvas
Wtf is going on, HVC value is 0,00000260???

HAHAHHAHA pa boga mu zar opet moramo da pokazujemo ko su najveci panicari!? :d

Poslednja izmena:
Cuti bre odlepio sam :D. Kupio juce HVC za pola BTC-a po 520, hteo da ispadnem pametan kad ono cena pala u jednom momentu na 260. Morao sam malo da dramim :D.
Cim sam napisao Wtf komentar, cena skocila na 520 :D.

Poslednja izmena:
Cuti bre odlepio sam :D. Kupio juce HVC za pola BTC-a po 520, hteo da ispadnem pametan kad ono medjutim. Morao sam malo da se istresem :D.

De sad kupujes, mint period ce biti bar jos ~30-35 dana... mada pump moze krenuti koji dan ranije, max nedelju dana pred kraj mint-a....

Racunao sam da bi masa mogla ranije da krene da kupuje coine, kako bi mirni docekali after-mint fazu :),cena je i ovako ultra niska...

Ne mozes uvek uhvatiti sam vrh i dno. Samo neka on lepo skoci.

Ma sve je to teska mutljavina sa svim novcicima posle LTC-a, to jedni te isti prave i pumpaju... druge svoje namerno ubijaju dok ne promene taktiku...

Ok, znaci po vama nisam omasio investiciju :)? Slabo sam pratio HVC, valjda ce uslediti taj pump nakon 30-ak dana......

Ja otkupljujem sve samo mi se javite po ovoj ceni :)

0.00000261 30000.00000000 0.07829999
0.00000251 22145.00000000 0.05558395

evo gad 251 satosija mi nije valjano stojalo 15min

Ja sam se zeznuo kupio 80-90k po 525 i sad ne znam sta cu sa njim :D.

Ja kupujem pomalo, pa neko jos uleti pa taj kupuje.... coin je dostigao dno da se neko napuni sad treba mesec dana da kupuje minimum

HVC se izbacuje sa Mintpala, pa ako ga neko drzi tamo bilo bi pametno da ga skloni :). Sreca pa sam ga kupovao po 580 pa nisam mnogo izgubio na njemu :D.

Poslednja izmena:
HVC se izbacuje sa Mintpala, pa ako ga neko drzi tamo bilo bi mametno da ga skloni :). Sreca pa sam ga kupovao po 580 pa nisam mnogo izgubio na njemu :D.

Sto da ga sklanja, kao da ima razlike stajao i propao na mintpalu ili stajao i propao u walletu, smece je smece gde god da ga posadis ;)

Kraju sala, na ovaj scam su ljudi odavno upozoreni da ne kopaju, kupuju ili cuvaju, sema je odradjena kroz IPO pa nije bilo cak ni pumpa da se devovi istresu buduci da su uzeli kesovinu od par dijabola i zdimili.

Vrlo brzo ce da leti i sa ono malo preostalih shit menjacnica gde ga po inerciji jos drze.

Poslednja izmena:
Ma sve je ovo kocka, ali su sanse poslednjih meseci u velikoj meri na strani kuce (BTC-a), ne treba petljati sa shitcoinima nego treba cuvati BTC dok se situacija malo ne iskristalise (eventualno bi se mogao pazariti LTC/DRK u ovom momentu). Srecom utukao sam samo oko 0,5BTC-a na HVC...

Hvc je bio super 2-3 dana dok se kopao grafama a ostatak na CPU :)
Mada mi ostade stotinak komada na mp :D

Ima li ga na polo?

Poslednja izmena:
MIslim da je zadnji pump bio onaj sto sam ja napravio jos pre 2-3 meseca na mintpalu i onda prodao sve na 3400 :D Kako sad to smesno zvuci da je cena vec 100 PUTA manja .

Sad bi trebalo da je jos lakse da napravis pump jer treba mnogo manje BTCa za to ali nije jer se u medjuvremenu pojavili ovi botovi na mitpalu koji stvarno ubijaju draz trejda pa i ljudi digli ruke pa ne moz ni da pravis pump kad nema naroda da se primi i isprati.

Ma klasika i taj ko je dumpovao nemerno da bi otkupio vecinu HVC-a sad jedino mzoe na cryptsy-ju da pumpa :(
Jednostavno previse coin-a cak i 5x gori shit ide gore ako neko odluci da je to taj za pump

Koliko ih ti imas trenutno? Preko million?

Koliko ih ti imas trenutno? Preko million?

nazalost :(
ja sam ih jos po ~250 satosia kupio preko milionce

Takodje mislim da ce mintpal ukloniti vecinu shitcoin-a za jos VECI shit zvani dog-e sve je to cista manipulacija, od kad su ih kupili kupac gleda da se bazira na DOGE samo :(

Poslednja izmena:
Uh mnogo, al opet vise bi izgubio da si isao u max :)

Nazad
Vrh Dno