Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Po mojoj kalkulaciji, trenutno dobijamo 274 HVC-a dnevno po 1Mh/s (scrypt naravno), po trenutnom kursu to je 0.00703945 BTC.
Dakle isplativost je OK, ali ništa specijalno.
Naravno ovo sve zavisi od cene, da li će ići gore ili će padati... nisam pratio uopšte ovaj coin pa bi mogao neko od iskusnijih da napiše svoje mišljenje... dumpujemo ili čuvamo?

Kao i sa drugim valutama deo se "unovčava" odmah (šteka u stabilnoj valuti), a deo se ostavlja za trgovinu ili se jednostavno love lokalni maksimumi za prodaju tog ostatka.

Poslednja izmena:
Jel HVC mogu da kopaju 6870?

Po mojoj kalkulaciji, trenutno dobijamo 274 HVC-a dnevno po 1Mh/s (scrypt naravno), po trenutnom kursu to je 0.00703945 BTC.
Dakle isplativost je OK, ali ništa specijalno.
Naravno ovo sve zavisi od cene, da li će ići gore ili će padati... nisam pratio uopšte ovaj coin pa bi mogao neko od iskusnijih da napiše svoje mišljenje... dumpujemo ili čuvamo?

Po mojoj racunici, kopamo oko 165HVC dnevno. Tako da sa trenutnim diffom ti je isto ko da kopas LTC.

Šteta. :) Hvala.

Radi i na seriji 5 sa najnovijim minerom. Jedino sto je hashrate ocajan - nisam uspeo da dobijem vise od 250Khash sa 5850.

I ja sam dobio tako nešto sa 6870. Slabo. :)

Svaki pool sad praktično obezbeđuje svoju verziju ali radi se na tome da naprave univerzalno rešenje.

@ Paradigma
Fala kolega.

Ima neko podešavanja za običnu 270? I šta treba za password uneti? Bilo šta ili treba da pravim .conf file u app/data/roaming/hvc sa tim passwordom?

edit: Skontao, pass je bilo šta. Fala frenk. :)

Poslednja izmena:
@ Paradigma
Fala kolega.

Ima neko podešavanja za običnu 270? I šta treba za password uneti? Bilo šta ili treba da pravim .conf file u app/data/roaming/hvc sa tim passwordom?

Pass stavi sta oces a moze i bez, user wallet adresu.

Da li kod ovog coina malo sporije idu isplate ili sta je u pitanju?

Kopam vec cca 3h sa 2x280x na 1GH poolu, unconfirmed 45 kom nista confirmed i naravno isplata patka.

Hvala.

Verovatno nisu još uvek prošli ti blokovi

8701 2014-03-20 09:32:37 (3 hours ago) 725.00 Immature

8732 52 left
8705 25 left

Poslednja izmena:
Da li kod ovog coina malo sporije idu isplate ili sta je u pitanju?

Kopam vec cca 3h sa 2x280x na 1GH poolu, unconfirmed 45 kom nista confirmed i naravno isplata patka.

Hvala.

Treba oko 4h da se potvrde blokovi, budi strpljiv.

Jasno, hvala momci.

Pozdrav

Edit: evo upravo stigle prve parice.... shooow me the money :)

Poslednja izmena:
Za buduće potrebite, koji imaju 270, verujem i 270x... Asus DC2OC.
Na 1,075 V/gpu 1100/mem 1000 koristite -I 8 za oko 5,52 Mh/s ili -I 6 za oko 5,43 Mh/s... Karta je na 18-19 stepeni prostorije topla 49 do 51, uz RPM od 1150-1220 tj. oko 27-30% fan speed.

-I9 ili čak 12 nemaju uticaja, pa i smanjuju hashrate. Tako da, preko 8 nema potrebe ići. A i 6 je sasvim ok.

Poslednja izmena:
Da li mi se cini ili je ovaj coin prso malo sa isplativoscu?
Iskopao sam sa 2x 280x 95 novcica sto je sada 0.00236765 BTC... za nekih 10tak sati kopanja.

Ortak i ja sao namestili zajedno moje 2 asusove 280 x i jednu FXF i imam 24 Mh/s

Potrosnja : 486 W :)

Poslednja izmena:
Definitivno ovaj ili sličan coin kopamo na leto i 40C.

Evo potrosnja za moj rig sa 4 Sapphire R9 280X Dual-X. Podatak direktno iz software-a od napajanja.

Heavy Coin power info1.jpg

kopam na 1gh ..za ovih 10 sati isto sam dobio kao da sam kopao ltc..videcu kad bude 24h

kopam na 1gh ..za ovih 10 sati isto sam dobio kao da sam kopao ltc..videcu kad bude 24h

I ja sam kopao tamo, i ok je. Veci deo mreze je tamo.
Ja sam na ovaj cisto zbog vece nagrade, cini mi se da kopam malo cise nego li ltc.

evo za 24 sata sam dobio 10% vise nego da sam kopao ltc a manja potrosnja,karte hladne tihe..kako ce dalje da se krece videcemo

Vrh Dno