Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Kopam ga ja ali sa daleko manje snage, jedno 5 puta manje.
Cime ga kopas?

Sa 8kom fx-6300.
Mislio sam ubaciti jos par kom 4770, ali se jednostavno ne isplati.
A s' obzirom da izlazi/izasao gpu miner, treba novi cpu coin traziti :/

Prestajem da ga kopam momentalno.
Necu si trosim struju ako mogu sa 270 da kopaju 3mhs a ja se zazam sa 130khs.

Jos jedan "cpu only" shitcoin koji se kopa grafikama.

Poslednja izmena:
Fala fala imas pivo. Jel samo --enable-heavy ili treba jos nesto.

ja sam samo radio --enable-heavy prethodnu noc sam se do 6 *****avao da ga poteram i nikako, al to bilo do 1gh-a koliko kasnije skapirah, uglavnom kao sto rekoh i dalje je wip, nece da radi na svim karticama

Jel ima win verzija ili je za sada samo ovaj?

nema, bice sutra prekosutra tako nesto bi trebalo da bude i za nvidia-u 750ti izvlaci 4mhs

znaci ko ima hvc-a da odma izruci pre nego se cena sroza s masivnim dolaskom gpu minera..... :)

Gola voda :).
Ima li sta "normalno" da se kopa procesorima?
sta znam, ja sam pre ovoga kopao Riecoin ric, do skora je bio samo na ypool, al sad sam u poslednje vreme video da se razvija i stratum podrska
cak sam mislio da napravim nas pool, al nisam jos stigao to do kraja da istrazim.

sta znam, ja sam pre ovoga kopao Riecoin ric, do skora je bio samo na ypool, al sad sam u poslednje vreme video da se razvija i stratum podrska
cak sam mislio da napravim nas pool, al nisam jos stigao to do kraja da istrazim.

Ok, hajde vidi - ja sam za :). Ukljucio bih se sa 8-10kom fx-6300 i 4-6kom i7 4770.
Povucemo i ostale sa bench-a, pa cemo finu snagu imati :).

I za taj sam na bittalku procitao da imaju cudaminer, ima ga neki Anderson (kolko se secam).

7970 4.876mhs
7850 2.650mhs

A ode i cena dole dok si reko keks

Dakle potpuna propast.

Momentalno se iskljucujem iz svega vezanog za "cpu minning", istresam sve cpu coine koje imam i bezim glavom bez obzira od toga. Daj bre prave nas ******ma ovde sa najgorim shitinama od qybita, heavyja, riea, od pocetka kopaju grafikama i istresaju se, crkavaju negde od smeha dok mi diskutujemo koliko ce otici cena nakon nekog tamo polovljenja.

Sto se mene tice-fajront.

da ima modovan cudaminer za riecoin i to od 3-4tog dana ali ga koristi samo jedan lik tako da skoro da nije ni bitno sto postoji. jednostavno svaki cpu coin ce postati gpu coin i to mora tako ili ce novcic brzo propasti i svaki cpu coin moze da se portuje na gpu samo je pitanje koliko se ubrzanje dobija i da li se dobija. Trazi zadnjih 50tak strana u cudaminer temi i tamo ces videti to o riecoin-u

Poslednja izmena:
Katastofa blaga, dodjem kuci i sta ima da vidim :) znaci sa 12 kompova sve FX-ovi nemogu vise ni 200 novcica na 24h da iskopam u prevodu skocio je diff jel su svi izvalili GPU mining ostavicu jos jedan dan da skupim jos malo sice i gasim se sa ovog novcica nema svrhe da trosim struju.

P.S. ovaj gore miner ne radi nista kada se upali.

Poslednja izmena:
skoci mreza sa 2-3ghs na 20-30ghs diff 600, kapiram da vise nije ni isplativo sa ovom cenom

koji je sledeći CPU "only" coin da kopuckamo ? ;)

vidim da pojedinci i RIC kopaju grafikama. Tako da je sve bezveze

Od prvog dana se to kopa sa GPU.... Sve su to prevare da bi se neko obogatio za jednu noc.

Pokrenuo sam GPU - mining jedna 7870 daje 3.500 mh/s u prevodu ko 35 cpu-ova :trust:
drh247.jpg

Poslednja izmena:
Probao sam ali meni prijavljuje greske, zato pitam :(

Nazad
Vrh Dno