Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

pise mi sa 2 da radi, thread 0 9kh i thread 1 isto

pise mi sa 2 da radi, thread 0 9kh i thread 1 isto
Ne valja ti nesto, ja sam pustio samo jedno jezgro (da mi ne zaj*bava grafike) i baca mi 20.2khs, samo thread 0 radi.
A i taj FX mi je sumljiv s' obzirom da moj Phenom x4 B45 na 3.1ghz baca 95khs.

Poslednja izmena:
evo screenshot

rscsre-copy-copy.jpg

T9300 nesto pogresno radis , jesi pokrenuo 64 bitni i ugasio Antivirus jer je meni Kaspersky pravio problem
t9300-laptop.jpg

Kakve veze ima broj jezgara sa block rewardom?

Glasaj za 1024. Kada se svi budemo nakopali posteno, onda cemo staviti block reward 1 pa da mu dignemo cenu i posteno se istresemo.

Ima veze sa vlasnikom tih jezgara -. Tebi koji kopas buldozerom odgovara visok block reward a meni koji kopam lopatom ne odgovara.

Ne valja ti nesto, ja sam pustio samo jedno jezgro (da mi ne zaj*bava grafike) i baca mi 20.2khs, samo thread 0 radi.
A i taj FX mi je sumljiv s' obzirom da moj Phenom x4 B45 na 3.1ghz baca 95khs.

kako si to uradio druze? Kako ukljucis samo jedno jezgro?
...posto ja imam isti problem kao i nesic1. Opale mi grafe a rade mi oba jezgra. :(

a inace sam sada prvi put pustio cpu u rad. . . nekako. :D :party:

-t 1

Moj primer:

qy7re8.png

Poslednja izmena:
sad cu da pogledam, koristio sam 32bitnu evo 64bitna daje 20 po jezgru na fx, 15 na a4

Poslednja izmena:
Da, ima za oba sistema, totalno sam zaboravio na to.

Aaaaaa jel mislite na ver. cpu minera?!
Dajte 64 bitnu, gde ima?

I cisto inf mrzi me da proveravam kolko pravi novcica na 24h jedan Fx8320 ili 8350 ?
Upravo testirao sa 1gh - na Thubanu x6 - 170khs
Da odgovorim sam sebi nekom brzom matematikom jedan cpu pravi 1coin na sat ili ti 24coina na 24h. Ispravite me ako gresim.

Poslednja izmena:
diff 20 posto u startu pa smo na istom.

Iscimah kolegu programera, iskompajlirao je nekoliko verzija ovih minera koji su kačeni - nema nikakvog dobitka ako se samo koristi march=cpu_gen, izgleda da mora ceo linux da digne, iskompajlira ga sa npr AVX2 instrukcijama, pa tek onda da se kompajlira miner uz optimizacije. I to vam prenosim kako je on meni na brzinu napisao, pošto je ovo odradio u MinGW-u, morao bi detaljnije da se pozabavi šta treba sve ubaciti da bi se dobio neki npr AVX optimised miner i to uz nadu da ne mora da se optimizuje kod dodatno od ovog objavljenog, već da se samo pusti compile sa optimizacijama.

Šteta pa ga ne zanima kopanje da ga cimam dalje, ako bude imao vremena, ujuriću ga za vikend da probamo sa komplet linux mašinom i AVX procesorom, pa da uradimo complie na njoj.

Ma to je upravo ono sto sam pisao.

Oni od starta imaju vec avx2 super optimizovane minere koji im bacaju preko 1,5 mh/s sa average cpu-om a nama ce ovde jednom mesecno davati za nijansu bolje minere kako bi napravili osecaj "da oni nesto rade u pozadini".

Uglavnom, svidja mi se novcic sto se trenutne isplativosti tice a i zbog ovog glasanja. Trenutno je 861 HVC/Block sto je dobro da se u startu nkopamo novcica. Ja sma zacrtao nekih 10 soma (mozda i kupim ako ne stignem), pa cu za jedno ~15-ak dana lepo na sve masine staviti vote 1 i da se polako pocne block reward smanjivati. A on ce vremenom i cenu dici.

Fala! :D

Nema na cemu! :)
Mada, nisam ga ja napravio, samo copy/paste sa bitcointalk-a.
Odradio ga je, dobro nam poznati ig0tik3d

Poslednja izmena:
sa kojim poolom radi taj brzi miner? nisam probao al vidim da na poolovima su bili mineri samo za pool

Na Fx8320 mizarno ubrzanje 180khs. Na Thubanu poprilicno vece 230khs

Nazad
Vrh Dno