Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

ja jok

Ako sam pravilno razumeo ova demokratičnost bi se ogledala u tome da će mali rudarčići glasati za minimalni BlockReward kako bi i njima ostala neka crkavica?

Odustajem od ovoga, istina je da je ovo namestaljka.
Sa dosta vecim diffom na qubitu dobijam znacajan broj blokova solirajuci a ovde za celo popodne sa 30 procesora i5 nula.

Cao i zbogom Heavy shitcoin.

"demokratican cion" LOL e preterali su. Preseravanje preko presranog coina.

Poslednja izmena:
Odmah sam rekao. Kada sam upalio novcanik prvi put, stigli su do 20-og bloka i diff je bio nesto tipa 0.000002. Normalno ni jedan novcic do sada.

Zelim im da propadnu sto pre a koliko vidim i hoce jer cena ide dole brzinom svetlosti.

Nema vise lake zarade sa novim novcicima, ovo je samo gubljenje vremena. U Decembru i Januaru se moglo natuci para da je to strasno. Cak do polovine Februara, onda su zakljucili da svako moze napraviti novcic i eto lepe podloge za prevare i magnete za scamere. A onda je dosao i onaj kimoto gravity koji regulise diff od samog starta tako da oni koji pocnu odmah kopati, nemaju nikakvu prednost.

Eeee a kad se setim pre, pokrenem 2 masine sa 4x280x i eto 10-20 miliona novcica za minut-dva!

Ljudi provalili da mogu uzeti novac na brzinu :)

Sve mi se cini da ceo ovaj koncept kriptovaluta ide u pogresnom smeru. Kada su krenule kriptovalute, ljudi su imali nameru da se obogate kroz par godina sto je u neku ruku veoma kratko vreme. Zatim su izasle shitvalute i ljudi su videli da se za 3-4 meseca mogu obogatiti i isplatiti opremu. Ali i to im je sad malo pa su odlucili da se obogate za jedna dan, tj jedno popodne. :)

Evo sada novog nacina prevare - IPO! Skupis 20-50-100 BTC-a donacije i sutradan te nema. Ostavis to i sutradan budes milioner a ne odgovaras niti odlezis dan jedan u pritvoru. Moderno doba, nema sta. :)

Poslednja izmena:
Njih tj nas 315 je glasalo za sledeci reward, znaci otprilike toliko walleta je i pokrenuto - a nista ne dobijamo?
Ja cak sumnjam da je ovo zaista nemstaljka od starta.
Uopste nema puno poklonika ovaj coin.

Odustao. Izašao windows miner, pazite se. Možda se vratim, ako bude našeg pool-a.

Njih tj nas 315 je glasalo za sledeci reward, znaci otprilike toliko walleta je i pokrenuto - a nista ne dobijamo?
Ja cak sumnjam da je ovo zaista nemstaljka od starta.
Uopste nema puno poklonika ovaj coin.

Važe samo glasovi onih koji i nađu blok, zato je 315

instacash on Today at 09:48:17 PM
Heavycoin Mac OS X Wallet

Here's the fixed Heavycoin Mac OS X Qt Wallet. I've sent details on the fixes to keccak512, who, among several things, is currently trying to service all the IPO procedure 2 investors.
...a ko zna izgleda da nije furno, stisli ga investitori mada se i javljaju sporadično tamo da bivaju isplaćeni ...a pool-ovi ne rade, kažu čekaju ko zapete puške na Stratum

a kao CPU only, gle ovi na vrhu sta rade sunce ti kalaisano...

Ha, ja jutros upalio wallet da vidim šta se dešava, ugasio juče popodne, stoji jedna transakcija, 657 mined, but not accepted i 0 od 6 confirmations, stanje naravno 0 HVC. :) Inače sa cpu minerom su perf nekih 3x od onog iz walleta, 1090t@4GHz = 67056 hashes, CPU miner ~181khash.

Core i7 3770K@4500Mhz -> 200kH/s
Core i5 3570@3600Mhz -> 133kH/s
Atom 330@2000Mhz -> 17kH/s
Intel Core 2 Duo T8300@2400Mhz -> 27kH/s
Phenom II X4 955@3200Mhz -> 100kH/s

Kad već kompajliraju za windows platformu nije mi jasno zašto odmah ne uključe optimizacije i izgenerišu AVX/AES kod.

Poslednja izmena:
ista prica ko sa qubitom. Mi cepamo sa procesorima sa limitiranim hash rate-om dok pojedinci imaju pravi miner

Doduše niko nas ne sprečava da ga sami kompajliramo, source postoji. Ko uloži trud da to savlada i zaslužio je da bude u klubu malobrojnih.

Poslednja izmena:
Pa skinete jedan program (ja vec imam visual studio) ubacite kod, izbildujete pokrenete, napravi se exe i fala... Nema tu neke mudrosti...

Koliko sam stigao da pogledam mora se instalirati specifično okruženje da bi se kod preveo, ne može microsoft-ovim alatima jer je to port sa Linux-a.

Minimalist GNU for Windows

Problem je što okruženje nije dovoljno već treba uključiti još neke nezavisne biblioteke gde stvar kreće žestoko da divergira (32bit, 64bit, sa ssl-om, bez ssl...)

Upravo - ja sam tu negde zapeo, kod instalacije dodatnih lib, mada, sve to treba probati kad nije frka, a ne kad izađe svež kod od minera pa daj što pre. :d

Jel rudarite? Ja pokrenem miner i nakacim se na ovaj pool ali dzabe kad 0/50 rejected i izbacuje neki error sa maxvote-om bez obzira koji broj stavio u bat fajl.

Inace:
4960x ~290 kh/s
4770k ~230 kh/s
4670k ~180 kh/s

ja sakupio od sinoc nekih 25-25 coina preko 1gh poola, 4670k nije klokovan, oko 140 kh/s vozi

Jel rudarite? Ja pokrenem miner i nakacim se na ovaj pool ali dzabe kad 0/50 rejected i izbacuje neki error sa maxvote-om bez obzira koji broj stavio u bat fajl.

Inace:
4960x ~290 kh/s
4770k ~230 kh/s
4670k ~180 kh/s
koristi njihov miner
ja nasao 2 bloka od juce ali oba orphan *** lutrija :)

ima li gde da se proda ovaj heavy ?

Cena jednog coina je trenutno oko 3.5 Din :) Ovi sto su ulozili u IPO odma prodaju po smesnoj ceni.

Nazad
Vrh Dno