Šta je novo?

Heavy Rain: The Origami Killer (PS3)

Famitsu review

Heavy Rain: 37/40

Heavy Rain:
- Brilliant combination of a unique control scheme and high quality story
- Only a game could reach out to audiences like this
- Your emotions will be fully drained
- A heavy story targeted towards adults
- Great branching story lines and endings, smart and interesting control scheme
- Psychologically frightening
- Acting is great

e57846eb74b604c7c6a536ff0080eb15.JPG

A evo sta kazu na GAF-u za jos neke magazine

I just got Pelaaja magazine (the biggest gaming mag in Finland) delivered today, and they gave the game 9/10.

The closing comments of the review:

(the reviewer) Considers forgiving Cage for the end of Fahrenheit. :D

A jos i ovo

....anyway, Im sitting here with the danish edition of Gamereactor. They are calling this "the first TRUE interactive movie experience" defining a new genre by its own. It scored 9/10.

Poslednja izmena:
Odigrao demo,fantasticna atmosfera,zanimljiv koncept.Kupujem.

Cek samo da se proda ovo kako treba, ima padne pet "istih" igara :) U suprotnom, shto bi se zezali ? :)

Poslednja izmena:
Cek samo da se proda ovo kako treba, ima padne pet "istih" igara :) U suprotnom, shto bi se zezali ? :)

Upravo to, ja ne samo da cu ovo odigrati sa uzivanjem nego jedva cekam njihov sledeci projekat u slicnom fazonu. Ma mora da padne bar milion kopija pa makar za lifetime, koliko krshware-a se proda u mnogo vise a za ovo vec dosta ljudi zna a cini mi se da je i mnoge ovaj demo pridobio :)

Nisam igrao demo, ali moram da pitam - da li ima oruzja u njemu?

Posto od toga zavisi jedno pola prodaje. :)

Nisam igrao demo, ali moram da pitam - da li ima oruzja u njemu?

Posto od toga zavisi jedno pola prodaje. :)

Nema, jel to ispunjava ili ne tvoja ocekivanja? Zar ti nije dosta MAG-a i KZ2 ako volis oruzje?

Dok nema spas12 ne valja to ništa :d. *** počeo sam da laprdam ko drajver :)

Preferiram Benelli M3 Super 90, i to verziju sa pistoljskim rukohvatom, ako vec laprdamo o pumparicama :D

Btw, postoji jedna scena iz trailera gde je upotrebljena sachma da napravi ogromnu rupchagu u vratima tako da se koristi oruzje u igri ali samo u kontekstu odredjene scene. Bice verovatno QTE za upotrebu oruzja ali mi to ne smeta.

Poslednja izmena:
Pa moralo biti oruzja u quick time eventima, jer jedan lik FBI agent,a drugi privatni detektiv (oba nose oruzje).

Pa Bojane ako cemo vec da potenciramo neke manje poznate sajtove kao taj gamesradar evo i ja cu da doprinesem

http://www.examiner.com/examiner/x-...eavy-Rain-A-true-masterpiece-of-gaming-page-4 10/10
http://www.nextgn.com/2010/02/09/heavy-rain-review/ 99/100

Doduse 1up je malo jaci

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3177883 A-

A anti-PS3 sajtove kao sto su Kotaku (Cocksucku) i destructoid ne treba ni pominjati. Kredibilitet je nesto sto nikad nisu ni imali :) Edge takodje.

Poslednja izmena:
Pa dobro, svi znamo da će Bojanu multiplatform nastavci biti odlični, a da mu je Heavy Rain korak unazad u odnosu na Farenhajt, baš kao što je i MGS4 korak nazad zato što nekolicina to tvrdi, dok je Forca 3 najjača vožnja ikada uprkos nekolicini koji kažu da je korak nazad u odnosu na Forcu 2.

Sve u svemu, koga briga :) Jedno je sigurno - dobili smo potencijalno izvanrednu nestandardnu i neuobičajenu igru, atipičnu avanturu koja donosi nešto novo. Nažalost, driver je u pravu, kroz par meseci će da krene spam mašina "veoma dobrih naslova".

Ne dopada mi se što ovi sa gamesradara kritikuju scenario da je slab i bušan, nadam se da nije tako...

Ne dopada mi se što ovi sa gamesradara kritikuju scenario da je slab i bušan, nadam se da nije tako...

Ko zna mozda i jeste samo sto cu to sam da odlucim kad budem igrao. Vise me interesuju review-i zbog dobre prodaje. Sigurno igri nece skoditi ako bude imala ovoliku gomilu 9-ki.

Pa Bojane ako cemo vec da potenciramo neke manje poznate sajtove kao taj gamesradar evo i ja cu da doprinesem

http://www.examiner.com/examiner/x-...eavy-Rain-A-true-masterpiece-of-gaming-page-4 10/10
http://www.nextgn.com/2010/02/09/heavy-rain-review/ 99/100

Doduse 1up je malo jaci

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3177883 A-

A anti-PS3 sajtove kao sto su Kotaku (Cocksucku) i destructoid ne treba ni pominjati. Kredibilitet je nesto sto nikad nisu ni imali :) Edge takodje.
U svakom reviewu se istice da igra nije za svakoga, zato i ne cudi razlika u ocenama.

Pa dobro, svi znamo da će Bojanu multiplatform nastavci biti odlični, a da mu je Heavy Rain korak unazad u odnosu na Farenhajt, baš kao što je i MGS4 korak nazad zato što nekolicina to tvrdi, dok je Forca 3 najjača vožnja ikada uprkos nekolicini koji kažu da je korak nazad u odnosu na Forcu 2.
Bojan ovu igru ceka vec godinama. Svaka igra Quantica ce kod mene izazvati interesovanje i to ne zbog Indigo Prophecy-ja, vec zbog Omikrona.
O Forzi necu da pricam, a za MGS ... sta da ti kazem kada je to moj omiljeni serijal jos od 1998. godine. Originalni MGS sam igrao prvo na japanskom jer se ta verzija pojavila ranije, a zavrsetak price sam cekao od 2001. i na kraju dobio gomilu gluposti i klozetskog humora.
Tako da, mani se prozivki, nekako to smesno zvuci kada dolazi od nekoga ko je konzole otkrio tek sa ovom generacijom, a do tada je bio zakleti pc-ovac.

Poslednja izmena:

Pre cu verovati IGN-u , nego gamesradaru . . .

Evo sta su imali da kazu za pricu :

"Fantastic story that's one of the best in gaming. Stellar dialog as well. "

Ahhh nastavak Omikrona nista vise ne bih pozeleo :)

Anyway,
posle dugog cekanja i pracenja napretka HR probanja preko brojnih artikala, gomile trailera i videa konacno dodje i na red demo. Od svih review sto sam procitao najvise mogu da se slozim sa IGN.

Posto sam veliki fan Farenhajta prosto sam odusevljen ovom igrom posto volim taj tip igara. Kao sto neko rece igra nije za svakoga. Sto se mene tice sati zabave predstoje kada stigne full :)

Medjutim od pocetka sam mislio da ce biti dosta radjeno na samim animacijama , grafiki i voice actingu. Bas sam bio ubedjen da ce biti revlucionarni. Medjutim po meni malo vise od proseka uz sporadicne pojave perfekcije. Grafika negde odlicna negde tako jeftina voice actinga takodje. Animacije nisu me impresionirale. Valjda sam previse ocekivao od ove igre i dizao je u nebesa :)

MNedjutim opet da ponovim a mene 9/10 :)

Medjutim od pocetka sam mislio da ce biti dosta radjeno na samim animacijama , grafiki i voice actingu. Bas sam bio ubedjen da ce biti revlucionarni. Medjutim po meni malo vise od proseka uz sporadicne pojave perfekcije. Grafika negde odlicna negde tako jeftina voice actinga takodje. Animacije nisu me impresionirale. Valjda sam previse ocekivao od ove igre i dizao je u nebesa :)

MNedjutim opet da ponovim a mene 9/10 :)

Mozda se stice takav utisak jer je dosta vremena proslo od kada je igra najavljena, onda je taj casting demo bio jako dobar, medjutim i druge igre su napredovale pa zato tako deluje. Po meni uvek moze jos bolje a ne zaboravi da im je ovo prva ps3 igra. Sledeca ce biti korak napred i tako sve do sledece generacije. Po meni ova igra izgleda fenomenalno ali ne samo po pukoj grafici nego i po dizajnu lokacija, detaljima itd.

Mene je demo odusevio. Jedino mi se ne dopadaju SF naocare, neko je to takodje pomenuo mada nije strasno.

Valjda su izvukli neke pouke iz Farenhajta, koji je bio veoma inovativan i sa dobrom pricom - do poslednje trecine igre. Od tog momenta igra je bila cist brodolom, najvise zbog potpuno glupog kraja price.

Omikron :) Jedna od najboljih igara svog vremena.

Pa zar nije takav kraj u skoro svakoj igri u poslednjih 5 godina :) Chudovishta se pojavljuju niotkuda i gde treba i gde ne treba :d

Meni je jedino višak onaj augmented reality crap. Igra deluje da je smeštena u normalno vreme, a japanci moraju da ubace nešto da to pokvare (slično je sa MGS4). Ok, kapiram da se to nekome sviđa, ali u ovoj priči, koja podseća na film smešten u današnjicu, te AR naočare su višak, iako sve izgleda i funkcioniše do jaja.

Super je, zapravo...

Igra deluje da je smeštena u normalno vreme, a japanci moraju da ubace nešto da to pokvare (slično je sa MGS4).

Normalno vreme, kakav izbor reči :D

Verujem da si mislio na Francuze ;)

Ahhh nastavak Omikrona nista vise ne bih pozeleo

Nema šta ti da želiš, već je u pripremi. To im je sledeći projekat :)

Iako nista jos nijesam vidio na nivou MGS4 (ni po pitanju price ni po pitanju vizuelizacije) ovo ce biti odlicno sudeci po demou. Ozbiljan projekat. Morace se pazarit:)

Vrh Dno