LiquidPlasma je napisao(la):Hyper 6 radi super poso za Intel proc 😉
Pa, ako ne tumbas kuciste svaki dan, ne vidim razlog da ti otkine socket...carnivora ursidae je napisao(la):a da taj cooler master ne otkine socket?kilogram bato.vremenom,,,,ko zna....socket lga 775 je siguran jer ne ide na njega nego na lepe male rupice na ploci.nije to tako slucajno....hehehe...a da mozda postavis podupirace? 😀
😀 ma salim se ja.nemoze da otkine ni AMD socket jer se i on montira kroz plocu samo na drugi nacin.ali sam po malo staromodan za tu tezinu.Pa, ako ne tumbas kuciste svaki dan, ne vidim razlog da ti otkine socket...
Ne vidim zasto si odustao, ja sam ga montirao na jedan 2800+ i Mirkostar Platinum plocu i radi odlicno. CPU radi na default naponu na 2.4 Ghz na 267 Mhz FSB-u ,ploca cak pokazuje 1.4vcarnivora ursidae je napisao(la):a da taj cooler master ne otkine socket?kilogram bato.vremenom,,,,ko zna....socket lga 775 je siguran jer ne ide na njega nego na lepe male rupice na ploci.nije to tako slucajno....hehehe...a da mozda postavis podupirace? 😀
ps/salim se ja malo.ne zameri.svidja mi se taj kuler.jak je nema sta.samo u svakoj sali ima i jedna mala trunka istine.stvarno me zabrinjava tolika masa.samo zbog toga sam automatski odustao od njega kada sam planirao AMD hladjenje.
Moze, samo ne znam sta ce ti skuplji cooler od procesora 😀HN-Clan-Rastaman je napisao(la):E da i mene zanima mozhe li taj hyper 6 na socket 478(celeron 2.0)i shta bi mi preporuchili za isti procesor(cooler treba da izgleda fancy-znate ono moding itd-)????
CM Hyper6 je vrlo mocan kuler, prava budza ! CPU AMD64 2800+ sa 1.8ghz @2.65 Ghz na 1.8v se ne greje sa njim.lolek je napisao(la):Jel ima neko iskustva sa Heat Pipe culerima za CPU ? Videh neki Coler Master pa ako neko ima iskustva nek ih podeli sa nama
drfedja je napisao(la):Moze, samo ne znam sta ce ti skuplji cooler od procesora 😀
Da li kojim slucajem mozda moze da se nabudzi neka 9-ka umesto te osmice?GOXY83 je napisao(la):Hyper6 nije mnogo bucan, posebno ako mu oboris broj obrtaja. Inace fan je najobicnija 80-ica, pa ako nekom smeta moze da uzme i tisi... nema frke za grejanje nagade sam citao da juuz obro ohladjeno kuciste kod A64 masina cak moguce koz ukloniti cooler (ako cpu nije oc)!!!!!!!!!!
Ko hoce bas maksimalno hladjenje bez buke moze da nabudji CM dual storm na njega..... Uradio sam to kod ortaka i radi ekstra
Ja prosto ne mogu da poverujem da jedan majstor Zivota ne bi vec mogao to da nabudzi... 😉Majstor^Zivota je napisao(la):p.s. I da li je tachno da se tesko montira? Mislim da li bi mogao to neko ko nikada nije sam montirao cooler (kao npr ja) da odradi bez fatalnih posledica naravno? 😀
CAR je napisao(la):Da li kojim slucajem mozda moze da se nabudzi neka 9-ka umesto te osmice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari