Šta je novo?

Head first Java

• Začetnik teme Začetnik teme ubojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Da li neko zna gde ima da se kupi ova knjiga kod nas?
Inace najpopularnija je na Amazonu sto se tice Java programiranja.

pazi stvarno, nisam ni obratio paznju...
pa dobro, pdf imas na dc++...

Poslednja izmena:
Trazio sam danas u Mamutu i IPS-u i tamo nemaju. Ne znam gde da trazim. Ne vade mi se elektronske kreditne kartice samo zbog narucivanja ove knjige iz inostranstva.

@SPAVAC Hvala na savetima, ali DC++ nisam uspeo da podesim da radi. Nema ni na eMule, ni na LimeWire itd (imaju neki fajlovi tog imena, ali to je sve samo ne ta knjiga). Meni bi trebala kao sto sam rekao prvenstveno u papirnom izdanju. eBook nije lose resenje, ali kao kratak podsetnik, a za ucenje je najbolja klasicna knjiga, bar meni.

Nadam se da se nismo previse upleli u pirateriju 🙂

ubojan je napisao(la):
Trazio sam danas u Mamutu i IPS-u i tamo nemaju. Ne znam gde da trazim. Ne vade mi se elektronske kreditne kartice samo zbog narucivanja ove knjige iz inostranstva.

@SPAVAC Hvala na savetima, ali DC++ nisam uspeo da podesim da radi. Nema ni na eMule, ni na LimeWire itd (imaju neki fajlovi tog imena, ali to je sve samo ne ta knjiga). Meni bi trebala kao sto sam rekao prvenstveno u papirnom izdanju. eBook nije lose resenje, ali kao kratak podsetnik, a za ucenje je najbolja klasicna knjiga, bar meni.

Nadam se da se nismo previse upleli u pirateriju 🙂

U knjizari plato (Knez Mihajlova) mozes da porucis bilo sta sa www.amazon.co.uk bitan je samo ISBN knjige koju zelis. Ne moras
bas da coras citajuci pdf na racunaru!!!

Nazad
Vrh Dno