Pošto mi uskoro ističe Mix paket, zvali su me danas iz SBB da pitaju da li sam zainteresovan da produžim ugovor pod istim uslovima i popustom. Na pitanje, da li ću moći sutra bez problema da zamenim risiver za HD (uzmem od njih HD), morali su da provere i naknadno mi jave da u slučaju da sutra hoću da raskinem ugovor zbog prelaska na HD (kada bude krenuo jednog dana) neću imati nikakvih problema i plaćanje penala zbog prevremenog raskida ugovora.
Na pitanja kada će krenuti HD kanali, makar i otprilike, nisu mi dali nikakav odgovor, čak ni hint![]()
Mogli bi pravo malo pojačati i internet. ,)
... inace, mene licno JAAAAKO interesuje TotalTV HD.
ma to će ići zajedno, sad kreću sa telenorom (ne zajedno) u fixnu telefoniju. vrlo brzo ćemo imati neki ****tačan net za male pare.
možda bude treći receiver, a možda i ne. ipak rade sa telemach-om. naravno vidi se na kilometar da je u pitanju neki teški krš od receivera pa me zato ne bi čudilo.
što se tiče ovog Scientific Atlanta(cisco iz pdf-a) nije ni on neki kvalitet, ali radi dobro.
a najsmešnije mi to da slovenci imaju samo natGeo u HD, nije valjda da nas čekaju![]()
Od februara najavljen lep izbor HD kanala uključujući History, Eurosport, uz malu doplatu za HD risiver
Navodno pregovaraju sa Rts-om za HD...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari