Šta je novo?

HDTV, dali ste razmisljali o...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pohlepni MPAA :smash:
Ostaje nam stari dobri DVD.HD ce po meni preovladati
za jedno 1~1.5god.Ili ce biti upgrade,ili ce neko slomiti zastitu.

Inace bi bilo glupo da HD gledas na dijagonali 17 ili 19, tako da je upgrade neminovan.
Samsung 244t podrzava hdtv 1080p i HDCP, ali je je cena od 1479€ u Samsung shopu ipak previsoka za sada.

ssteva je napisao(la):
Inace bi bilo glupo da HD gledas na dijagonali 17 ili 19, tako da je upgrade neminovan.
Samsung 244t podrzava hdtv 1080p i HDCP, ali je je cena od 1479€ u Samsung shopu ipak previsoka za sada.
24' dell ga podrzava a cena mu za 24-ku nije previsoka pa ko voli....

24" Dell nazalost ne podrzava HDCP, a velika je verovatnoca da ce MS ugraditi ovaj vid zastite u Vistu, tako da HD sadrzaj nece moci da se prikaze na ovom monitoru na sa blue-ray plejera ni sa PC-a.
Ovaj Dell je sjajan monitor, ali mi se uopste ne dopada ideja da moram da ga eventualno menjam za godinu i po dana...

Uh, sad sam se bas razocarao, a taman sam se nalozio da kupim tog Dell-a 😀

Ma ja ću da gledam HD XVid-ove i da uživam 😀
Ozbiljno su smorili sa svim tim zaštitama, a posebno sam imao napad smeha kada sam pročitao da je novi Spilbergov film ispao iz nominacije za Bafta nagrade zato što su poslali pogrešno regionalno kodirane DVD-ove članovima komisije i nisu mogli da ga pogledaju da bi mogli da ga uzmu u obzir...

244T će uskoro imati niže cene jer su (ovo je nezvanično, zaista) u planu gamerski modeli 204BF, 214BF i 244BF monitori od kojih će najskuplji imati target cenu od 1000 USD... Onda i 244T mora da pojeftini, ili bar da izađe 244N ili B varijanta bez dodatne opreme sa istim panelom...

Nazad
Vrh Dno