Šta je novo?

HDMI to HDMI 10m

pelemasca

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2014
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7500F
Matična ploča
Asus Prime A620
RAM
16gb ddr5 5600mhz Fury Beast
GPU
amd r7 360
Storage
1tb nv3 Kingston
PSU
AEROCOOL Aero Bronze 750W
Kućište
MS
Monitor
Lenovo 27i
Laptop
HP 250 G8
Mobilni telefon
Honor Magic 5 PRO
Pametni uređaji
magic watch 2 honor
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
planiram da kupim pomenuti kabal u duzini od 10m,u radnji WW je oko 1800din na nekom snizenju ,jel vredi ovo uzeti,citao sam da nije potrebno zlatni konektori,cuda i sve ostalo sto dize cenu,valjda nece biti gubitka kvaliteta

vidim da ima za te pare mozda malo vise ,kontam da je ok,mozda uzmem ovo u radnji imam garanciju i ne placam postarinu bice skoro isto...

kako ti volja 🙂
samo sam naveo da ako valja onaj od 1000din, valjace i taj 🙂

evo vidim na KP ima 1000din u Beogradu, ko ide cesto moze i da pokupi, ne mora da se salje...

Ima kvalitetnijih i ima krš kablova, za svačiji džep. Na jednon običnom hdmi kablu od 700din mi je vrlo brzo počela prekidati slika, dok je na drugom kojeg sam ugradio u zid, sa pozlaćenim konektorima i koji je koštao skoro 3k, slika besprekorna.

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Imao sam, istina kratko, jednu lepoticu od kabla koja je ka ekranu sprovodila velicanstvene zelene mrlje sklone raznoraznim nivoima prelivanja. Pokupio usput u nekoj od beogradskih udzerica - malih radnji, cudom opstalih u danasnje vreme. I naknadno ga vratio bez znacajnijih trzavica - ako se izuzme neodradjen posao i utroseno vreme.

Postoje situacije kad TREBA gledati cenu, ali i one kad cena ne diktira nuzno standard proizvoda. Ne znam da li sam previse optimistican, ali zivim u ubedjenju da bi makar ovi ozbiljniji prodavci - bili u stvarnom ili virtuelnom svetu - ucinili najbolje kad bi prodavali funkcionalnu robu, bez obzira na cenu - jer time stede i sebe dodatnih neprijatnosti. U svakom slucaju, za ocekivati je da ti sva ili skoro sva ponudjena resenja ispune ocekivanja.

Par puta sam nabavljao neki kabl s pozlacenim konektorima - "renomirano" kineski - za nekih 800-850 dinara - od 2 do 3 metra i dobro rade i posle par godina.

P.S. Svojevremeno mi je covek u OTC-u, za malo vecu ili pribliznu cenu u odnosu na konkurenciju, vise se ne secam, prodao jedinu vrstu digitalnog sata iz Kine koju ima - za nahtkasnu - uz konstataciju da je i on pre nudio more modela, ali da mu se taj pokazao kao najbolji i da nece da se zamara drugima i posledicnim reklamacijama. Otprilike tako nekako ja fantaziram da bi trebalo da posluju mnogi, a ako je kabl teski skart, nije nemoguce da se mane ispolje vrlo brzo.

kupio sam za 1100din 10m u radnji ,koliko radi neka radi...

Ja sa pre dve godine uzeo jeftin sa KP od 5m i ništa mu ne fali. Više puta se i saplitalo o njega.

U svakom slučaju ako nema problema odmah, neće ih verovatno ni biti.

Nazad
Vrh Dno