Šta je novo?

HDMI problem sa zvukom

Tefterilo

Cenjen
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poena
170
Imam ASRock 870 extreme 3 ploču i koristim integrisanu zvučnu. Pošto mi je TV povezan preko HDMI kabla zvuk za filmove ide preko njega. Problem sam uvideo pre par dana ( možda je nastao ranije ali nisam koristio TV u te svrhe pa nisam primetio), i manifestuje se tako što mi potpuno isključi HDMI, za sad je rešenje problema da restartujem komp pošto kada kada restartujem komp mogu normalno da čujem zvuk na TV-u neko vreme. Još jedna zanimljiva stvar, recimo da pustim film odmah po paljenju kompa, sve radi normalno, ugasim player,sačekam desetak minuta i kada ponovo pustim film nema zvuka. Ista su mi podešavanja od kupovine ploče i sve je radilo skoro godinu dana bez greške. Reinstalirao am drajvere za zvučnu, brisao iste, stavljao starije ali ništa. E da, grafička je ATI 5850 ne znam da nije do nje problem?
Svaka preporuka je dobrodošla.

Prilozi

• ScreenHunter_01 May. 08 18.14.jpg
    ScreenHunter_01 May. 08 18.14.jpg
    35 KB · Pregleda: 81
To se i meni desava konstantno sa poslednjim Catalystima. Nisi jedini. Zakenyali su do koske

Pu, lebac im. Sad ću da vratim najstariji koji mi je radio dobro. Nadam se da ću da rešim problem pošto je krajnje iritantan.

Vrh Dno